GuybT 290 Napisano Jul 9, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Večeras, ES 1, 23:20, prva trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 9, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt ja sam zaboravio da je to ovog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 9, 2016 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan WorldSBK - FP3 18:15 - 18:30 WorldSBK - SP1 20:30 - 20:45 WorldSBK - SP2 20:55 - 21:10 WorldSBK - Race 1 23:30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 10, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su me iznervirala ova dvojica... Probudio sam pola korova u komšiluku kad sam dreknuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jul 10, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rea ih razbija, nemoze mu niko nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 10, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno. Pitam se da li bi mu Čez bio neka konkurencija da je malo konstantniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 10, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Rea je prerastao WSBK .... ODAVNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan I tako mi (nas par koji pratimo wsbk) pohvalimo Rea i on se odma zahebe. Mora da je komentatorska kletva . Sajks me iznenadio...vec sam pomislio da ce da ga osisaju kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Jul 11, 2016 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi ga bar jedan obišao da se nisu toliko klali međusobno. Ali dobro, bolje su prošli nego juče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sykes me je poceo toliko nervirati u zadnje vreme ali je poceo da se popravlja..... ali nemoze nista Rea-i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1432 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene Sajks nervira vec duze vreme. Ajd, nemora da pobedjuje i nije to razlog sto me nervira ali to njegovo sto kao da se ne bori me izludjuje. Cim ga neko obidje on potone...nema napadanja nema obilazenja... Sve cesce deluje kao potpuno pasivan ucesnik trka. Rea ima motor koji mu dozvoljava da ih razbija kako on hoce al eto desi se kao nocas da omane. Dejvis i Gulijano se bore kao ludi ali Dukati kao da nemoze da ih isprati. E kad bi svi vozili iste motore, e to bi bilo trkanje za publiku i za uzivanciju. Ovako se vec godinama (u svim sportovima) svodi na jednog ili max dva proizvodjaca i srecnike koji voze za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davor63 10 Napisano Jul 11, 2016 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je sayks ove sezone bolji nego li prethodne.agresivniji je ,odlucniji ali i dalje kaska za reom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta se povukla do kraja sezone ili ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ps. napred Sykes bre!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4349 Napisano Jul 11, 2016 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan MV Agusta se povukla do kraja sezone ili ... ? Ma nije valjda, odakle ti imformacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Jul 11, 2016 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sad bas gledam neke italo moto vesti...i nigde se nepominje odlazak MVa. Pominju se DOlasci... Laverty da se vrati i Yamaha da udje u superstock (ili sport nisam siguran) 600, sa novom R6...koja je trebalo da izadje ove godine, ali ce ipak biti sledece. Ako se nevaram, to bi mogla da bude makina sa 3 sulundara. Gresim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1098 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan moja greška, Camiera nije bilo u rezultatima na FP1 i juče mi promače u rezultatima trke pa je mozak povezao pogrešno. sorry za buvu znam da je firma pred bankrotom, u supersportu se fabrički tim muči, a ekipa za koju vozi Terol je raskinula saradnju sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...