balkanlover70 690 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Kowalski prakticna spravica-gde si kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Octobar 22, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Preko veze sam ga dobio od prijatelja od preko (nema to svugde da se nabavi)a ondak je bilo sve lakše Čini mi se da i ti koristiš taki a, potvrdjujem, vredi svaki euro BAŠ(! valja samo za duže ture nikako nije za po gradu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Octobar 23, 2016 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem ovo što je Her Žika napisao,jer apsolutno nije za upotrebu u gradskim uslovima vožnje a ja ga koristim,evo već 3 sezone SAMO kad krenem na duže relacije gde mi poprilično pomaže da mi se ruka ne zamara zbog stiskanja ručice gasa(kontrola je dlanom)tako da ga preporučujem SAMO za duža putovanja. Samo da dodam da ga NIKAKO ne preporučujem za OF ROAD. ps:ovaj koristim Mora te naučim kako se ne stiskaju komande i drže lagano, frikcioni je opasan sam po sebi a i ova polužica može da bude opasna kad se gura korman i zakači po njoj i doda gas kad mu nije vreme. Jednako važi i za one dodatne nogostope, kad se zamori, pravi odmor a ne na motoru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...