zika56 16912 Napisano Jul 4, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć oko 20 časova u mestu Žitkovac (kod Aleksinca) dogodio se udes u kome je teško povređen Dušan Petrović -Petrovka (1989god) iz Žitkovca. Vozio je Yamahu R1. Udes se dogodio na oko kilometar od mesta gde ja živim i saznao sam za to već desetak minuta kasnije od očevidaca. Dušan je prevezen kolima hitne pomoći u Niš. Jutros sam bio u Aleksinačkoj bolnici na kontroli (zbog povreda koje sam zadobio prilikom udesa pre dve nedelje) i vozač hitne pomoći koji me poznaje reče mi da je Dušan tokom noći preminuo zbog povreda glave i grudnog koša (krvarenje pluća)! A do udesa je došlo kada se Dušan vraćao sa Bovanskog jezera prema Žitkovcu. U centru Žitkovca je stao da bi tu ostavio devojku, a on je nastavio prema svojoj kući. Problem je bii što je prilikom tog zaustavljanja on spustio "ćopavu" (na kojoj je bio premošćen prekidač koji ne fozvoljava kretanje dok je ćopava spuštena) i onda je krenuo a da nije podigao ćopavu. U blagoj levoj krivini je papučica zakačila u asfalt i "katapultirala" motor (zajedno sa vozačem) u ogradu pored puta. Dule je kacigom udario direktno u betonski stepenik (kaciga pukla), a telom je udario u stub. Bio je u nesvesti. Kažu da je u bolnici na kratko dolazio svesti nekoliko puta i da je preminuo pred jutro. Inače Dule vozi motor već duže od deceniju, ja ga poznajem oko sedam godina i sretali smo se gotovo svakodnevno. Bio dobar i kulturan dečko. Odlazio sam kod njega kući i poznajem mu i oca i majku i brata. Strašna tragedija. Duletu -Petrovki neka su široki nebeski putevi, roditeljima i prijateljima moje saučešće! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jul 4, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Strasno! Saucesce porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nastavlja se crni niz.... Sad tek vidim koliko mi znaci taj prekidac, bezbroj puta mi je ugasio motor jer sam zaboravio da podignem copavu... Steta, mlad decko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nastavlja se crni niz.... Sad tek vidim koliko mi znaci taj prekidac, bezbroj puta mi je ugasio motor jer sam zaboravio da podignem copavu... Steta, mlad decko I meni isto,ne znam zasto neko to uopste premosti Ne vidim nijedan benefit toga... (mozda je bolje da tako i ostane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Jul 4, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, nastavlja se crni niz.... Sad tek vidim koliko mi znaci taj prekidac, bezbroj puta mi je ugasio motor jer sam zaboravio da podignem copavu... Steta, mlad decko I meni isto,ne znam zasto neko to uopste premosti Ne vidim nijedan benefit toga... (mozda je bolje da tako i ostane) Ljudi premoste ovaj prekidač kada se pokvari i počne da gubi kontakt. I umesto da ga poprave ili zamene, jednostavno ga "premoste". A onda je samo pitanje kada će da dođe do nesreće. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 4, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Jul 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Najgora stvar je sto je to kvar od 10e samo... Steta stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 4, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega ljudi izgube glavu. Stvarno nevjerovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Zalost za mladog decka, saucesce porodici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 4, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce porodici i prijateljima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A ko je ustanovio da je to uzrok? Zaista tuzno kad tako mlad neko napusti svet, saucesce porodici i prijateljima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Momak koji je uvek vozio motor sa kacigom, jaknom bez divljanja i dokazivanja. Godinama je imao Yamahu Thundercat i skoro je uzeo R1. Video sam ga prosle nedelje u gradu i bas mi je bilo drago sto je sebi kupio nov motor. Ko bi rekao da ce ga bas on kostati glave. Tragedija.Druze, neka ti je laka zemlja i pocivaj u miru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
seba011 1610 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 157 postova Lokacija: Stanka Paunovica Veljka 56 Motocikl: Bmw r 1150 rt Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Jul 4, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan A ko je ustanovio da je to uzrok? Zaista tuzno kad tako mlad neko napusti svet, saucesce porodici i prijateljima. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Bilo je očevidaca koji su izjavili da je bočni oslonac udario u asfalt , ima tragova gde je "ćopava" udarila u asfalt, na uviđaju takođe potvrđeno da je uzrok upravo spušten bočni oslonac. A pre neki dan Petrovka jedva izbegao pad iz istog razloga i rekao da pod hitno opravlja. Nažalost je zakasnio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kakava banalan uzrok za takvu tragediju. Nigde proporcije.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rasko78 11 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: solex, krusik mo1, junior licence lohmann diesel, zundapp comfort Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od tri pada sa Guzzija sam i sam imao zbog nožice. Nema opuštanja ni na tren,. mozak mora da radi kao i motor sto na sat. Bio sam srećan pre par nedelja kada sam ga prodao- prokletinja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neexa 19 Napisano Jul 4, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet CB900F Prijavi odgovor kao problematičan Слава му! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru Dusane, siroki ti putevi nebeski.Tragedija, jos pod kakvim okolnostima, uh..saucesce porodici i svim njegovim prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jul 4, 2016 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh bez teksta. Pocivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan .Kakvi crni dani naletese,da covek zanemi od uzasa. Pocivaj u miru Dusane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Jul 6, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Туга. Саучешће породици. Баш тужно. Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Jul 6, 2016 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Trenutak nepaznje i tragedija, nek pociva u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...