sashac 8204 Napisano Jul 3, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen fazer... Freza ko slika. Da je sa srecom. P.S I ja bi jednu ovakvu, ali sam pored 193cm ipak kratak. Dusan je 193,i taman mu je...vidis sliku pa proceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Sashac, lep primer, bas brutalno izgleda, nekako ostriji izgled ima nego tvoj prethodni.. Hoces li mu menjati izduv, da grmiiiii??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen fazer...Da ovo nije od @SHeLLe picolovca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen fazer...Da ovo nije od @SHeLLe picolovca? Sta ja ??? Pojasni. Nisam u toku. Gledam neke pice pa nemam kad da citam sve Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Moj nije fazer. Moj je fz6r kao diverzija Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj žuti liči na tvog, motora Edit: a to? Ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jul 3, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sa vidim da ga umocim negde a ti pisi kad vidis. Vidim da se mnogo kurvate po tudjim postovima hahhahhh Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 3, 2016 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A da si samo promenio boju onom belom, bio bi na istom. U stvari ne bi, imao bi još uvek gel sediste, hehe.Lepa makina, btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 3, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen fazer... Freza ko slika. Da je sa srecom. P.S I ja bi jednu ovakvu, ali sam pored 193cm ipak kratak. Dusan je 193,i taman mu je...vidis sliku pa proceni. Mislio sam kratak financijski za jednu tavu Fazer-ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 3, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Znam sve.Nisu rodjeni vec od strica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 4, 2016 Andragog, 5020 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za motor, Hornet je bicikla za ovo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan stiglaaa kuciiii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 5, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke...lep je, nema sta. U zdravlje da te sluzi. Sada da sacekamo neku voznjicu pa da ga zalijemo ladnim pivom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke...lep je, nema sta. U zdravlje da te sluzi. Sada da sacekamo neku voznjicu pa da ga zalijemo ladnim pivom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Fazera! http://link.marktplaats.nl/m1065461187 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Jul 7, 2016 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Fazera! http://link.marktplaats.nl/m1065461187 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Prelepa sprava,da sam manji sigurno bih vozio tako nesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 8, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Fazera! http://link.marktplaats.nl/m1065461187 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Fazera! http://link.marktplaats.nl/m1065461187 Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Mozda ga nekome i uvalja pod Fazer-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 8, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Edit: brzi jezik (prsti) od mozga. Izguglah da je to ipak faZer a ne V max na sta mi je pomalo ličio. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Yamaha FZX 750, a mozda se kako kazes za US trziste i zvala Fazer, posto negdje ima da na njoj pise FZX, a negdje Fazer. Nije preteca Vmax sto se tice masine posto je redni cetvorocilindras, ali ima izgled kao buduci Vmax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...