velimirjevtic 470 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, nabasam na oglasima na bas ono sto bi mi trebalo, cujem se sa deckom tuc muc, prica je sledeca, motoru je menjan agregat stavljen od 650ice koliko sam ga razumeo, registrovan kaze sve ok, brojevi, nista nelegalno, sto se tice izgleda sredjen lepo barem sto se vidi po slikama (a sva moja dosadasnja iskustva govore da nije bas tako uvek pa ako bi neko bio voljan da pogleda da ne zatezem iz Uzica bez veze. Ovaj motor je u pitanju, pa se javnite ili ovde ili u inbox, http://www.polovniautomobili.com/motori/8423933/honda-dominator-550 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 20, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je zahvalno da neko gleda motor za tebe. Ukusi su razliciti kao i misljenja. Ja se opekao dva puta kao izvidjac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Jun 20, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam NE postoji Dominator 550, i jos manje 2005 godiste, nek se odluci lik, ili 500 ili 650 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam NE postoji Dominator 550, i jos manje 2005 godiste, nek se odluci lik, ili 500 ili 650 Znam to sam mu prvo rekao na telefon i da je zadnji napravljen 2000. on vidi se da nije preterano upucen u motore, nego reko usput ako je nekome, nije nista sto bi se reklo za oglavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 20, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nisam u gradu, ali prekosutra bih trebao biti, ako ne nadjes nikog pre, oticicu bacicu oko.. Daleko sam od poznavaoca, al umem da prepoznam djubre kog se treba kloniti. Daklem prekosutra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 20, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nisam u gradu, ali prekosutra bih trebao biti, ako ne nadjes nikog pre, oticicu bacicu oko.. Daleko sam od poznavaoca, al umem da prepoznam djubre kog se treba kloniti. Daklem prekosutra. Hvala kolega nije hitno, samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8478 Napisano Jun 21, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3188 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razime se u motore... a ovamo se razume u ubacivanje drugogo agregata, brojeva, papira... Zaobiđi to. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 21, 2016 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala svima na ponudjenoj pomoci, ispostavilo se da je motor iz '88 godine, tj verzija XL koja nema alnaser nego samo kurblu, tako da kakav god da je nisam u fazonu djipanja po istoj za jos malo para svakako moze dosta mladje i tehnoloski naprednije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...