pedjazz 458 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Sta li bi sa ovim coekom Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3052 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Nije se valjda prizenio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan garant mu je neka uspesno stala za vrat pokazavsi neke svoje vestine rukovanja carobnim stapicem Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 10, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ziv sam nego ne postizavam. Evo me kuci. Pravim ajvar. U rusiju me nisu pustili pa sam se vratio kuci da spremim zimnicu pa cu onda za rusiju Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 685 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zakačio se sa ruskim graničarem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ljudi ovaj sprema zimnicu za ovecu cetu hahaha,garantovano ih 10ak stize i to na noz sa vremenom.Jednu ispraca na avion,druga slece za 15min Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja pratim dobro pa moped ostao,ili sam ja pobrljavio nesto? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Septembar 10, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ziv sam nego ne postizavam. Evo me kuci. Pravim ajvar. U rusiju me nisu pustili pa sam se vratio kuci da spremim zimnicu pa cu onda za rusiju IMG_7227.JPG Sent from my iPhone using Tapatalk kolko si placao tu papriku,mogao sam povoljno da ti zavrsim tih 130kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako da stignu 2 3 kutije za NL? Voda mi krene na usta kad pomislim na pecenj papriku sa belim lukom.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 10, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre ljudi ovaj sprema zimnicu za ovecu cetu hahaha,garantovano ih 10ak stize i to na noz sa vremenom.Jednu ispraca na avion,druga slece za 15min Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Neka je zaglavila garant, sad dolaze prijatelji u goste Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da peces rakiju za gosce iz rusije nego sto im peces paprike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne razumem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Posle ajvara ga nigde nema,ja samo da se zapljunem da i dalje pratim "odiseju" Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije nova familija nagrnula pa ponestalo ajvara Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jesi li poginuo ili umro? Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ziv sam. Samo odmaram pa odo u moskvu da dovezem motor. Nisam imao kad da pisem. Nisu mi dali da udjem u rusiju. Razlog: ne mogu da udjem u rusiju sa dva transpotna vozila. Sve se unosi u bazu. Debili. Ali sad sam dobio info da to rade zbog muvacine sa autima. Sta mi sledi... moram da uradim ovlascenje na nekog drugog za auto i prikolicu. Onda sve to da prevedem na ruski. A onda sve to da overim u rusku ambasadu. ( e za to da im jebem mater retardiranu) I onda ja da udjem kao putnik u rusiju. I izvezem motor iz rusije. A onda se vracam kolima Otvorilo se milion kombinacija- razniih Vise ne znam ni koja je koja ni koja mi pise... a ono lad me vratise sa granice zaglavim u kiev. Ono je raj na zemlji. Ajooj ukrainke batooooooo. Na pomisao o njima nije mi dobro.... A ovde sam napravio ajvar, zimnicu , okrecio .... ko pravi domacin ( hahahah) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam prolupao,moped je ipak tamo ostao kod neke ljubimice Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam prolupao,moped je ipak tamo ostao kod neke ljubimice Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Pa sad kako se uzme ;-)))) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Septembar 24, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Mora biti da si ti to dobrano zaradio hahahaha Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Septembar 24, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan One samo brinu, obilaze motor svaki dan. I placaju parking Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji moped Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Septembar 24, 2016 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ce se farbamo u zuto Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Septembar 25, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan De si ga ovo ugn'o...u zonu sumraka Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...