cunami 62 Napisano Avgust 7, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Pratimo,pratimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kikula251 0 Napisano Avgust 7, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan pratimo ajde SHeLLe daj neku fotkicu da znamo da si ziv Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo dok se Shele me javi da mu tema ne.zamre ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2016. at 13:52, Stile je napisao: Evo dok se Shele me javi da mu tema ne.zamre ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Sa ovom prirodnom lepotom nista ne zamire....naprotiv... javi se Shelle mislim da je Shelle postao rodonacelnik iliti pionir jednog novog vida i oblika putopisa koji se moze zvati PUTO(U)PIS gde god dospe on se upise ili barem gleda da tako bude,cak i ako se ne upise trud koji ulozi se apsolutno racuna Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2016. at 18:35, pedjazz je napisao: On 8. 8. 2016. at 13:52, Stile je napisao: Evo dok se Shele me javi da mu tema ne.zamre ... Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Sa ovom prirodnom lepotom nista ne zamire....naprotiv... javi se Shelle mislim da je Shelle postao rodonacelnik iliti pionir jednog novog vida i oblika putopisa koji se moze zvati PUTO(U)PIS gde god dospe on se upise ili barem gleda da tako bude,cak i ako se ne upise trud koji ulozi se apsolutno racuna Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока Da treba promeniti naziv u putopusy Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Jos bolja ideja hahaha...treba posebna tema na forumu PUTOPUSY by Shelle ...bice najposecenija.... Послато са LG-E460 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Zarad Putopusy,evo i ja da dodam jednu...skromnu ovo vise nema smisla kolko mi dobro ide ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 8, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan ovo vise nema smisla kolko mi dobro ide ;) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 8, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Е tako vas ja volim. Kad ste zivahni. Ja skastrio danas mamu i cerku u auspuh servisu. Vario nosac bocne torbe tamo. Pa se upoznao sa njima i mama me pozvala na veceru. Ja necu al hoce one mene. Cccc Poceo sam da pisem o desavanju ovih dana no vecera bila preca sutra ce mama da mi dodje u hotel. Malo sam je vozio na mopede samo smo se ljubili i pipo je za sise Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cunami 62 Napisano Avgust 8, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: SUZUKI GSF 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da pomognem malo,mislim dok cekamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 8. 2016. at 22:59, SHeLLe je napisao: Е tako vas ja volim. Kad ste zivahni. Ja skastrio danas mamu i cerku u auspuh servisu. Vario nosac bocne torbe tamo. Pa se upoznao sa njima i mama me pozvala na veceru. Ja necu al hoce one mene. Cccc Poceo sam da pisem o desavanju ovih dana no vecera bila preca sutra ce mama da mi dodje u hotel. Malo sam je vozio na mopede samo smo se ljubili i pipo je za sise Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan Gde ce ti dusa shelle pa zar i cerku pazi onaj odozgore ce te kara. greh je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan A ti se Shelle sve otimas i branis...cuj "ja necu al one hoce "hahaha.... Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Sad nesto gledam postovani "pomagaci" Shellovog...mi ko da smo svi bili na istoj "bari" na svojim putopusyma ;) Послато са LG-E460 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 466 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna od mene (te ista) a sad ostali da prekratimo vreme dok se Shelle konsoliduje Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3071 Napisano Avgust 9, 2016 Drug član, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Shelle pa ti napreduješ iz dana u dan... Počele su i klopu da ti spremaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano Avgust 9, 2016 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sheletov plan puta gratis bilder hochladen 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucko1 26 Napisano Avgust 9, 2016 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sheletov plan puta gratis bilder hochladen 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 8. 2016. at 8:47, Bucko1 je napisao: Sheletov plan puta gratis bilder hochladen Hahah e bas si ga uboo hahhaha smejem se ko lud na ovo hahahah Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Max ma sve brate... A ostali tako vas volim kad ste zivahni A sto se tice nacina putopisa ja necu da glumim postenu vlajnu Kako kazu, sto pojedes popijes i pojebes. Sve ostalo je sranje, Neko je morao da presece vrpcu. Ja citao putopise i stalno me mucilo pitanje jel ovi ljudi jebu nesto ili samo idu da gledaju.... Sto se mene tice ja bi 10 dnevno da mogu. Ee da mi je sad 20 i da mogu ko onda gde bi mi bio kraj. No jutros mama dala, kratko i slatko. Taman. Dajte tamo predlog adminima da se otvori novo poglavlje puto-pussy no taboo Ihaj sta bi ja sve mogao tamo da izbacujem Izbiracima bi zabranio pristup tom delu foruma hahaha A bobija krofnu za predsednika voajerske zajednice hahahahaha Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Otkrij nam tajnu kako pristaju na slikanje. Ili ne pristaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ima koje hoce a ima gde je bilo na krv i noz. Ja slikam a one oci da mi iskopaju pa brisi Ma mater im jebem glupu. Samo su za djoku. To drugo nista ne zna. I za drugo nije. Servis je uzas. Kutura isto. I oni sami kazu da su nekulturni. Ne znam koliko ste imali dodira sa njima, ali su ko svinje. Red ne postoji. Isto da se skloni, nema sanse. Jedino sto se sklanjaju motorima jer se desavalo da ih ogrebu i tutanj. Sto je dobro. Tako treba i mi po gradu pa bi se debili naucili pameti da paze na motocikliste i prave prolaz. Ej moskva ludnica , onaj ko je bio zna o cemu pricam. Prosek kretanja je 3-4kmh. Al zato za motor dusu dalo. Ja sam izmedju auta manijacio. Samo zavrnem akrapovica i prave mesto za sleper Pitajte sad sve sto vas zanima. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Avgust 9, 2016 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Nekoj kazem isto da sam mnogo perverzan i sko hoce da je zenim ili da budemo u vezi mora da sve radi. Public sex, slikanje, ma sve sto mi padne na pamet. I tu vidim kolika je kurvestija i onda je otkacim. Ima onih koje bi nas 10 mogli odjednom samo da se dokazu. Ono sto ste videli je samo deo na putovanju. Ima one sto nisam ni pominjao. Nego moram da slikam neku skroz golu negde na javno mesto. Ili nesto drugo. Ne znam vise ni sam. Bice kao kristina iz maratonaca hahhaha Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1670 Napisano Avgust 12, 2016 Drug član, 1340 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Stras Boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...