sargeras 554 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je narudzbina kod nas otkazana, i ne postoji alternativa sem cekanja od jos 2 meseca (a znajuci kako se kod nas ponekad posluje sa moto opremom, vrlo verovatno i duze), primoran sam da trazim po okolini. Gde bi bilo najjeftinije i najblize juriti Givi kofere u regionu (ili u krugu do 1000km, recimo)?Cini mi se da je u Budimpesti dosta skuplje nego kod nas (oko 70% vise bi me kostalo nego ovde). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 995 Napisano Jun 15, 2016 Very Funny Rider, 1131 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Trion motors? Oni prodaju Givi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13239 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Digresija na temu, skoro sam trazio bocne nosace i utisak mi je da nase moto prodavnice uglavnom pola stvari nemaju. To sto ima je diskutabilno, recimo cizme, rukavice... Drugo, ne shvatam da niko ne daje popust za kes. Ako hocu da uzmem nosace i bocne kofere, placam u kesu i cekam 30 dana, mogao bi da se doda neki popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Skoplju jedna firma dinamik se zove malo su skuplji nego kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ne bih da imenujem prodavnice sada, ali od nabavke kod nas nema nista u nekom roku za koji se moze reci da je fer prema musteriji. Trazim savet za kupovinu u inostranstvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Alekre,potpuno se slazem. Cini mi se da su stvari bolje nego pre 10 godina, ali i dalje daleko od zadovoljavajuceg. Neso, hvala, pogledao sam im sad FB stranicu, po inventaru mi se cine mnogo ozbiljniji nego nasi. Kontaktiracu ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Shox je u ponedeljak otvorio prodavnicu u Segedinu, ako kupis preko 50.000 HUF vracaju ti 27% (AFA-PDV). http://www.shox.hu/turadoboz-rogzitokit 1 euro je oko 300 HUF Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Digresija na temu, skoro sam trazio bocne nosace i utisak mi je da nase moto prodavnice uglavnom pola stvari nemaju. To sto ima je diskutabilno, recimo cizme, rukavice... Drugo, ne shvatam da niko ne daje popust za kes. Ako hocu da uzmem nosace i bocne kofere, placam u kesu i cekam 30 dana, mogao bi da se doda neki popust. Niko ti neće spomenuti popust ako ne pitaš,ne zatražiš i ne istrguješ sam ...Ja sam uzeo givi opremu kod nas,dobio lep popust...ispalo me jeftinije nego da sam kupio bilo gde drugde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Digresija na temu, skoro sam trazio bocne nosace i utisak mi je da nase moto prodavnice uglavnom pola stvari nemaju. To sto ima je diskutabilno, recimo cizme, rukavice... Drugo, ne shvatam da niko ne daje popust za kes. Ako hocu da uzmem nosace i bocne kofere, placam u kesu i cekam 30 dana, mogao bi da se doda neki popust. Niko ti neće spomenuti popust ako ne pitaš,ne zatražiš i ne istrguješ sam ...Ja sam uzeo givi opremu kod nas,dobio lep popust...ispalo me jeftinije nego da sam kupio bilo gde drugde....I ja sam cekao, doduse zvao sam od nove godine, nista nisam platio unapred, al sam.dobio bas dobar popust. Posle 4meseca. Najjeftinije je kod nas, cene preko su strava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...