Dariooo 120 Napisano Jun 4, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Benduraši, Enguraši, Kotlinaši i svi Vi koji ćete to tek postati !!!18.06. – 22.06.2016. planira se višednevna enduro vožnja kodnog imena MNExpress koja će osim Crne Gore zahvatiti i sjeverni dio Albanije. Vožnja je avanturistička i većim dijelom off-road, a sudjelovanje isključivo na vlastitu odgovornost.Grupa entuzijasta pripremila je track koji će poslužiti kao osnova za lakše snalaženje na terenu iako to ne garantira da su svi dijelovi tracka prohodni ili da uopće postoje – što nas i dovodi do onog avanturističkog dijela vožnje Voze se slijedeće okvirne rute : 18.06. SUBOTA: okupljanje u večernjim satima u okolini Žabljaka (etno selo Nevidio) 19.06. NEDJELJA: ŽABLJAK - SINJAJEVINA – MORAČKE PLANINE – BJELASICA (PD Vranjak) 20.06. PONEDJELJAK: BJELASICA – KOMOVI – ŽIJEVO – GP BOŽAJ – SKADAR ( ??? ) 21.06. UTORAK: SKADAR – TETH – VERMOSH – GP GUSINJE - PLAV (etno selo Komnenovo) 22.06. SRIJEDA: HRIDSKO JEZERO – KAVA, PAKIRANJE i RAZLAZPlanirana mjesta večernjeg okupljanja su navedena u zagradama i nisu konačna po malo prosurfajte... Ovisno o broju zainteresiranih napravit ćemo rezervaciju par dana prije puta, a ako zapnemo u planinama spava se u šatorima i jede što se ponese.Rute su oko 200 – 250 km dnevno (osim SRIJEDE kad je 50km ruta + razlaz). Vozi se po tracku u manjim grupama (poželjno 5-6) ovisno o stilu i filozofiji vožnje. Grupa koja se formira drži se skupa do kraja dana kako bi svi imali podršku u slučaju kvara, nepoznavanja trase ili ostanka bez goriva. Vožnja NIJE:- za početnike - za „solo“ vozače koje ne podnose vožnju u grupi i ne brinu o vozaču iza sebe - za mamine maze nesklone avanturizmu- za nepripremljene motore - za motore s gumama u lošem stanjuPotrebno je nositi: čepiće za uši , alat, rezervne unutarnje gume, šatore (za slučaj nužde tako da nije potrebno da svi nose), suhomesnatih proizvoda za preživjeti dan-dva, bar po 2 litre vode svako… Ne pretjerujte sa stvarima jer bi mogli imati problema u vožnji s dodatnom težinom kao i s pričvršćivanjem stvari na motor. Ajmo enduraši – javljajte se… 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2267 Napisano Jun 4, 2016 Drug član, 1035 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Gusinju i severnoj Albaniji krajem jula / početkom avgusta. Želim vam dobar provod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 5, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlican krug. Mozda necu moci svih 5 dana, al 2-3 sigurno. Vidimo se na Zabljaku! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 6, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dariooo, extra voznja PS. pazi kad znam neke sto ne nose unutrasnje gume na voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 6, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Nevidio je okolina Savnika i teritorija opstine Savnik a ne Zabljaka, msm da se neljute zitelji Savnika Imas li neku precizniju rutu? treba li ti kakva pomoc? koliko vas dolazi? Mozda se i vidimo samo se pitam smijem li rizikovati i uci u AL neregistrovan, tj ako je velika grupa mogo bi se provuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan pazi kad znam neke sto ne nose unutrasnje gume na voznju... a valjda se uskoro i vidimo pa da ispravimo i tu nepravdu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan dobra voznja samo mnogo 5 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jun 6, 2016 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put i uzivajte za sve pare! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Rado bih odvozao te rute svih dana, ali termin nikako ne odgovara.. Srećno i uživajte u vožnji, prirodi i druženju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam verovatno u nedelju vece na Bjelasici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Datum vec rezervisan,kupljene karte.....uzivajte u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Goran SM i ja smo verovatni ucesnici ove avanture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 9, 2016 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav Dario, ja se iskreno nadam da cu sto vise odvoziti kad sam vec Benduro nijesam mogao. Ali sve zavisi od posla, javljam se svakako. Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KALDžo 4 Napisano Jun 12, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: kosjerić Motocikl: Yamaha tenere 660 xtz Prijavi odgovor kao problematičan prolazi li ko kroz kosjeric u subotu da se prikljucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Jun 16, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Primice se druzenje a i vrijeme obecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 25, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,253298.0.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Jun 26, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, žao mi je što nisam mogao sa vama. Vidim da je opet bilo, "momci, može li to malo brže" oko tog vntilatora, a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Točno tako. BTW falio si nam - nitko nije probušio gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...