Nimmin 6716 Napisano Maj 15, 2016 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ti njih ne slusaj, samo su ljubomorni. Ja sam sa 16. vozio hiljadarku, pa eto preziveo sam. A sto se tice snage ona jedva da ima 130ks na točku, to ti je malo jace od nove trafike. Kupuj sto ti se svidja i srecno ti bilo!!! Sudeći po profilnoj, ti si baš dobro prošao takvim izborom, samo gips, al' "pretek'o". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 529 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan A na profilu obe ruke polomljene:) Sve kao necu da prokomentarisem, ali drago mi je da neko jeste, da bar mogu plus da udarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo napisah da sam preziveo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Maj 15, 2016 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Mare care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan r1 u americi ide brze od ovog domaceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface037 1 Napisano Maj 15, 2016 U prolazu, 5 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Burgman K432 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja se izvinjavam sto upadam na ovu temu, ali nemam vremena da trazim odgovarajucu posto trenutno putujem pa sam slucajno nahvatao net. Drugu je potreban dihtung glave za Yamahu R6 2001 godiste. Ako neko zna gde mozda ima na lageru u Srbiji neka mi javi..... Do sada sve sto smo uspeli da nadjemo bilo je da se naruci i stigne za nedelju i vise dana,,,,Unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ovih dana na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, ja se izvinjavam sto upadam na ovu temu, ali nemam vremena da trazim odgovarajucu posto trenutno putujem pa sam slucajno nahvatao net. Drugu je potreban dihtung glave za Yamahu R6 2001 godiste. Ako neko zna gde mozda ima na lageru u Srbiji neka mi javi..... Do sada sve sto smo uspeli da nadjemo bilo je da se naruci i stigne za nedelju i vise dana,,,, Unapred hvala... Земљак, ако нисте, онда позовите http://www.3t-racing.com/ ,можда они имају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan r1 u americi ide brze od ovog domacegGrešiš, Na r1 za UE tržište gornje i donje velocity stacks rade sinhronizovano tako da nemaju restrikcija. Sto znaci da su domaće malo brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 15, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ovih dana na forumu? Ja više neću komentarisati da me ne izaberete za admina, pravednika, ne bilo primenjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Druze mani se toga, sve preko 50ks je ubistvo za tebe, jer i motor od 50ks ubrzava bolje od vecine prosecnih automobila a kamoli 150ks. Nama je smesno i ti to nemozes da shvatis. Zamisli sad bakicu od 80god koja dobije na LOTO i kupi sebi Bugatti Veyron da ide snjim do lekara i prodavnice.. I nije problem sto ces ti da se nedaj boze skrsis, nego ces i da ubijes nekog nit krivog ni duznog zbog tvojih fantazija. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Gile bokte gde si ti jbt na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile bokte gde si ti jbt na forumu? Pa EVO ME hehe, jbga sve redje i redje na forumu, nema se vremena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Али Гиле има убедљиво најјачи потпис 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Maj 15, 2016 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Milosmtt-u na tom mom potpisu, to je njegov post iz moje prve teme, kad ni ja nisam znao nista o motorima i sa 16god mislio da eto sa skutera mogu da predjem na GSXR 750 W. No eto, zahvaljujuci dobrim ljudima koji su me odgovorili od te ludosti navozah se prvo lepo 125com, obidjoh snjom Srbiju uzduz i popreko, pa tek onda Super Tenera 750 pa Fazer 600 pa CBR 1000 RR itd itd.. Sve ima svoj red, postujte bar kolko tolko ako ste u mogucnosti. Iako sam jos uvek zelen nagledao sam se svega i svacega tokom ovih par godina, motori definitivno nisu igracke i samo sekunda ne paznje vas moze kostati ruke, noge, nepokretnosti pa cak i glave kako svoje tako i tudje. Pamet u glavu i gas do daske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu, ali nisam primetio da je iko dečku odgovorio na konkretno pitanje. Dečko je lepo pitao, a evo i mene zanima, zašto su jaki motori opasni ako ih vozimo npr ne brže od 70km/h i ne zavrćemo mnogo gas? Dakle, isključena i velika brzina i veliko ubrzanje. Koje su to greške koje ne praštaju jaki motori, pod ovim uslovima. Znam da sve ovo teoretski lepo zvuči, i da je malčice drukčije u praksi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu, ali nisam primetio da je iko dečku odgovorio na konkretno pitanje. Dečko je lepo pitao, a evo i mene zanima, zašto su jaki motori opasni ako ih vozimo npr ne brže od 70km/h i ne zavrćemo mnogo gas? Dakle, isključena i velika brzina i veliko ubrzanje. Koje su to greške koje ne praštaju jaki motori, pod ovim uslovima. Znam da sve ovo teoretski lepo zvuči, i da je malčice drukčije u praksi... Zasto bi iko vozio R1 samo u prvoj brzini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto sve ima svoju namenu za sta je napravljeno a tom motoru sigurno to nije namena.Ja i dalje mislim da se ovde neko sprda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Maj 16, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu, ali nisam primetio da je iko dečku odgovorio na konkretno pitanje. Dečko je lepo pitao, a evo i mene zanima, zašto su jaki motori opasni ako ih vozimo npr ne brže od 70km/h i ne zavrćemo mnogo gas? Dakle, isključena i velika brzina i veliko ubrzanje. Koje su to greške koje ne praštaju jaki motori, pod ovim uslovima. Znam da sve ovo teoretski lepo zvuči, i da je malčice drukčije u praksi... Zato sto taj motor nije koncipiran da ga vozis tako umiljato kako ti pises. Ja posle 7 godina voznje skutera i godinu dana voznje motora, probah zimus pred kupovinu sadasnjeg motora Yamahu FZ1 koji je priguseni R1 kao sto svi znaju. Lep motor , lepog polozaja voznje za razliku od R1. Vozio sam ga mozda pola sata i moj utisak je da je to ipak blize sport masini nego turing. u odredjenim obrtajima nekako te ponese,a ni ja nisam divljak sto govori i masina koju trenutno vozim. Mogu da mislim kako se onda ponasa R1... nemam nista protiv R1 samo nije za mene. Mislim da bi vozio takav motor moras da budes veoma nalozen ili veoma vest. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 463 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pročitao sam celu temu, ali nisam primetio da je iko dečku odgovorio na konkretno pitanje. Dečko je lepo pitao, a evo i mene zanima, zašto su jaki motori opasni ako ih vozimo npr ne brže od 70km/h i ne zavrćemo mnogo gas? Dakle, isključena i velika brzina i veliko ubrzanje. Koje su to greške koje ne praštaju jaki motori, pod ovim uslovima. Znam da sve ovo teoretski lepo zvuči, i da je malčice drukčije u praksi... Zasto bi iko vozio R1 samo u prvoj brzini? Taman sam to pomislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan @BMXBandit Ajde maksimalno prosto i direktno da ti odgovorim na pitanje. Pocetnik sa R masinom poput R1, ne bi znao da krene, skrene i stane. Prostije od ovoga mislim da ne moze. Prevelik moment i previse konja je to za pocetnika. Da bi naucio da trcis moras prvo nauciti da hodas. Ta prica o kontroli gasa i kocnice sa takvom masinom i pocetnikom je cista fikcija. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Maj 16, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo ovih dana na forumu? Vreme burazeru, vreme, a i ludnice se u Srbiji vec duze vreme drze otkljucane!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 16, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan @BMXBandit Ajde maksimalno prosto i direktno da ti odgovorim na pitanje. Pocetnik sa R masinom poput R1, ne bi znao da krene, skrene i stane. Prostije od ovoga mislim da ne moze. Prevelik moment i previse konja je to za pocetnika. Da bi naucio da trcis moras prvo nauciti da hodas. Ta prica o kontroli gasa i kocnice sa takvom masinom i pocetnikom je cista fikcija. Upravo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom sam probao drugarov CBR600F i, kao što kaže Bocca, gaće sam napunio...na R1 ni nemam želju da sedam ikad, pošto sam još uvek "zelen" za takve zveri, a motore vozim aktivno 7 godina već... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Maj 17, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da preterujete... ja sam sa skutera seo na cbf600 i bilo je prvih 500km ono wooow kako ide drz ne daj... posle sve ok, kao bicikla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...