Tebrex 0 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sky offroad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Plaćen je danak neiskustvu, situacija je sledeća: Spao je lanac u 4-toj i kako majstor kaže, "okrunio" je i primarni i sekundarni snop u 4-toj brzini. E sad ima tu još koječega da se "poradi" tako da bih vam bio stvarno zahvalan ako neko ima Sky-a u delovima i ako je rad da proda "koješta" od njega da mi se javi. Znam da ima u Temerinu, Odžacima.... Ali ja se trudim da prođem što je jeftinije moguće, da imam para verovatno bih vozio nešto kvalitetnije. Nadam se da me razumete. Hvala puno! P.S. Primarni da ne kažem "urgentni" delovi su menjač ili eventualno samo zupčanici za 4-tu brzinu i prednji i zadnji lančanik sa lancem,sve ostalo ću nekako uspeti da rešim. Hvala još jednom, svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes da nadjes polovan,mogu ti ponuditi nov menjac za 30e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebrex 0 Napisano Maj 12, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sky offroad Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne uspes da nadjes polovan,mogu ti ponuditi nov menjac za 30e. Hvala puno! Poslah ti poruku. Naravno ako ima još nekoga ko je raspoložen da proda sky-a u delovima neka mi se javi. Hvala vam još jednom svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole035 147 Napisano Octobar 27, 2016 AMATEUR, 293 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Ma svasta:) Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mi trebaju neki delovi za ovaj motoric. Leva bocna plastika ispod sedista za pocetak, pa stitnik lanca,ako neko ima neka ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...