stefanFanatic 35 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zna li ko sta o ovom motociklu. Ja temu na forumu nisam mogao naci osim o starim CB ispod '86. Cetiri cilindra 400 ccm..... odrzavanje, potrosnja, voznja, vrline, boljke....pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Maj 7, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB400SF http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_cb400_super_four%2003.htm Ovde imas nesto o tom modelu. Taj motor je bio samo za japansko trziste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7451 Napisano Maj 7, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Neces to naci ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4910 Napisano Maj 7, 2016 Ne silazi, 5579 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imao moj drugar iz kluba, bila uvezena iz Engleske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Maj 7, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Hondu CB1, to je u susitini taj agregat 400cc 38kW vodeno hladjenje, 4 cilindra, vec neke 3 sezone, odrzavanje ne zahteva nista specijalno, agregat je prilicno izdrzljiv, jednom sam je vozio 30km jako loseg makadama i kamenjara na 30c spoljne temperature bez ikakvih problema nije bila ni blizu da se pregreje, vozena je do 150kmh bez problema, lepo ide i na niskom broju obrtaja ali mu prija zavrtanje tek posle 6k obrtaja krece da "zivi" prilicno redak model kod nas, osim par njih u losem stanju koje sam imao prilike da nadjem na oglasima u voznom znam da ima jedan kolega sa foruma iz Panceva, koji takodje ima samo reci hvale za nju. Evo moje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... Koje je god ova tvoja. dobro izgleda??? je li veliki potrosac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Maj 8, 2016 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan '90 godiste, oko 5l retko kad prebaci preko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10805 Napisano Maj 8, 2016 Hronični Motociklopata, 7459 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Extra motorce, i treba napomenuti, da ovaj stariji model ima razvod preko zubcanika, sto je mnogo kvalitetnije i pouzdanije resenje nego na novijim koji imaju lance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Maj 8, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Zna li ko sta o ovom motociklu. Ja temu na forumu nisam mogao naci osim o starim CB ispod '86. Cetiri cilindra 400 ccm..... odrzavanje, potrosnja, voznja, vrline, boljke....pozz Pored ovog N modela postoji i model S ( Super Bold`or ) sa vjetrobranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Extra motorce, i treba napomenuti, da ovaj stariji model ima razvod preko zubcanika, sto je mnogo kvalitetnije i pouzdanije resenje nego na novijim koji imaju lance sta je razvod? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6237 Napisano Maj 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kada ti se vrti radilica odnosno pomeraju klipovi, u glavi motora ventili se takodje moraju pomerati tacno u odredjenm momentu. Kako ventili znaju kad treba da se mrdaju? Pa njihova remenica je povezana kaisem sa remenicom radilice, ne mora biti kais, moze i zupcanicima, kais je manje pouzdan(nekada se tako radilo, kvalitetno). To je razvod ventila, naj uproscenije sto moze. (nosam mehanicar motornih vozila, moje savete i postove uzmi sa rezervom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10805 Napisano Maj 13, 2016 Hronični Motociklopata, 7459 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Bregaste osovine su pogonjene sa zubcanicima, a na bregastim osovinama su bregovi, koji pomeraju ventile, otvaraju/zatvaraju i to sa mnoooogo obrtaja..a zubcanici su neprikosnoveni i imaju mnogo duzi servisni interval, lanci i kaisevi su govno, ali su jeftiniji, a opet dovoljno pouzdani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiking 80 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Subotica Motocikl: vfr750f rc24,rc-36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Hondu CB1, to je u susitini taj agregat 400cc 38kW vodeno hladjenje, 4 cilindra, vec neke 3 sezone, odrzavanje ne zahteva nista specijalno, agregat je prilicno izdrzljiv, jednom sam je vozio 30km jako loseg makadama i kamenjara na 30c spoljne temperature bez ikakvih problema nije bila ni blizu da se pregreje, vozena je do 150kmh bez problema, lepo ide i na niskom broju obrtaja ali mu prija zavrtanje tek posle 6k obrtaja krece da "zivi" prilicno redak model kod nas, osim par njih u losem stanju koje sam imao prilike da nadjem na oglasima u voznom znam da ima jedan kolega sa foruma iz Panceva, koji takodje ima samo reci hvale za nju. Evo moje Samo tvoj agregat ima zupcanike kao vfr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...