Krokodilo 2631 Napisano Avgust 25 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni se to cini, posto gde god da sam gledao tu se za maksa ne nalazi, nego pored termostata, kako da tagujem Darka da mi on odgovori.Сада сам листао сервисну, дефинитивно није хладеак оригинал. Е сада зашто је мењанSent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2631 Napisano Avgust 25 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan И овај "нови" код тебе је у много лежечем ставу, оригинални је само закошен.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa isto i ja sam gledao i nema ga tu, ali hladnjak se hvata na sraf, sad ne znam od cega je i kakvu budzevinu su pravili francuzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2631 Napisano Avgust 25 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan А можда је и од неког новијег/старијег модела, то би могао тачније колега Сателис да каже, он је DR, MR, PR, NJR за макси скутереSent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste i meni se cini da je malo zakosen, mada nigde ne vidim da je nesto varemo i tome slicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo tu bi prebalo da se nalazi mada ima da rasturim da vidim dal je tu, pa da pocnem da sredjujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi objasni gde se nalizi ovaj deo da pocnem da rasturam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2631 Napisano Avgust 25 Drug član, 4737 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако вентилатор ради, не дирај ништа.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Druže ovo sa tvog diagrama je termo-davač, odnosno on pokazuje temepraturu i nalazi se u kućištu termostata ako ti pokazuje temperaturu onda je ispravan, termo-prekidač se nalazi na hladnjaku, ne znam koju si šemu gledao ali na onoj na kojoj sam ja gledao stoji na dobrom mestu, samo očigledno nije spojen. Promenio Avgust 25 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa pokazuje tacnu temperaturu, ali ventilator nije spojen i nece da radi, tako da ako mozes nekako da mi posaljes tu tvoju semu da povezem to sa relejem i ventilatorom, milos28031989@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na ovu semu koju ja imam ne vidim ga nikako. Meni treba termo prekidac koji salje signal na relej koji pali ventilagor, e sada kada bi mi neko pomogao da mi kaze gde se nalazi taj relej na kom delu motora da pocnem to raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Checking The Radiator Fan Motor; Checking The Coolant Temperature Sensor - Yamaha 2007 XP500 Service Manual [Page 433] | ManualsLib WWW.MANUALSLIB.COM Yamaha 2007 XP500 Manual Online: checking the radiator fan motor, Checking The Coolant Temperature... Evo manual, izvinjavam se na pogrešnim informacijama, Krokodilo je u pravu, taj hladnjak nije od tog modela, tvoj motor ima samo senzor temperature koji je vezan za ECU, a zatim ECU preko releja i osigurača pali ventilator. Znači ako ti je senzor temperature ispravan, treba proveriti osigurač i relej ventilatora i sam ventilator. Neko me neko ispravi ako grešim i još jednom se izvinajvam na pogrešnim informacijama. Sve ti je objašnjeno na 344 strani. Promenio Avgust 25 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 25 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moje miljenje je da je ovo hladnjak od modela 2008-2011 ali postavke su iste tako da je i meni ventilator iskljucen i po vidjenom motor nije radio par godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je ventilator uboden u ECU preko releja i ima svoj osigurač, tako pokazuje šema, proveri vent, relej i osigurač, ako je sve ispravno ostaju instalacije i na kraju ECU. Promenio Avgust 25 član Betta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15611 Napisano Avgust 26 Integrisan, 9274 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije njegov hladnjak (od starijeg modela je), pride u losem je stanju (pokrivljeno saće sa gornje strane) i ne stoji pod tim uglom. Budzeraj može biti iz par razloga. Prvi, bezbolniji je da je procureo oem hladnjak. Drugi razlog može biti da je bajk nasadjen na ivičnjak te probusen hladnjak (ovo se desilo drugaru). Treća, najgora opcija je ta da je bajk imao udes, dobar udarac sa prednje strane gde je točak utrčao u hladnjak. Ventilator da ti ne radi ne bi mogao voziti. Prvo proveri nivo rashladne tečnosti, ako je nema dovoljno doli obicnu vodu. Zatim upali motor, prati temperaturu i sacekaj ventilator da upali. Verujem da će biti sve ok, gasis motor icekas da se ohladi. Kad se ohladi ispusti antifriz i isperi sistem dobro, sipas novi, palis i čekaš ventilator/pratis. Ako je sve Ok, gasis i pustis da se ohladi. Kad se ohladi proveravas i stavljas nivo rashladne na max i to je to. PS Ubacii sam sliku, 44 pozicija je termo prekidač. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 26 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam prednju viljusku, nigde nije kliva sve plastike su na mestu, moje misljenje da je zakacen na visokom ivicnjaku, posto je polomljena donja plastika, kako mislis da ne mogu voziti nece se upaliti motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 131 Napisano Avgust 26 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je vent vezan za ECU i ne bi upalio da je otkačen ? Ta slika gore je od starijeg modela ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laserboy89 1 Napisano Avgust 26 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upalio se ventilator, sve je povezano trebalo je pola sata rada u mestu da upali ventilator, hladnjak je postavlje nadole, kada budem naisao na polovan a dobar hladnjak sigurno ga uzimam da vratim u originalu, ovako ima da isperem sistem i nadam se vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...