Obelix 140 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pih ...800...koga još zanimaju te sitne kubikaže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]Verujem da je bolja ciklistika nego recimo na F800GS koji (zlobnici bi rekli) moze sve sto i R1200GS samo bolje. Ako sam u zabludi da je R1200GS bolji (i moderniji u svakom pogledu) neka me neko ispravi, samo nemojte po glavi. Hvala unapred![/glow]P.S. To da su trajni niko im nije osporavao nikad pa ni ovde. A to sto drze cenu je znak dugotrajnosti. Da, svet je pun primera gde nesto sto je duplo jeftinije, moze sve, cak i bolje od onog sto je duplo skuplje. You’re Not in Kansas Anymore, Dorothy. Gospodine ministre, verovatno si previse zauzet na poslu a i obavezama privatno pa ne pratis sve i svasta do u sitna crevca. Svet nije "pun" tih primera, ali ih ima dovoljno da neko ko neku (bilo koju) materiju iscacka do kraja moze da nadje bas takav primer (na radost nas koji hocemo "big bang for a buck". Nije uvek najskuplje najbolje. Ima primera gde mnogo jeftinije stvari odradjuju posao mnogo bolje nego skuplje. E sad da bi pronasao te stvari u moru jeftinijih a ne tako dobrih stvari, treba obicno dosta strpljenja,izgubljenog vremena i zivaca, edukacije po netu ili iz drugih izvora, cimanja, narucivanja, cekanja i td. Sto Dane rece nije samo Zumo i r1200Adv...a ja dodajem, ima i drugih stvari mozda i kad se sve uzme u obzir, boljih. P.S. Sad sam nagrabusio, cak sam u dve svetinje dirnuo P.P.S. Neznas koliko je duboka zecija rupa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]Verujem da je bolja ciklistika nego recimo na F800GS koji (zlobnici bi rekli) moze sve sto i R1200GS samo bolje. Ako sam u zabludi da je R1200GS bolji (i moderniji u svakom pogledu) neka me neko ispravi, samo nemojte po glavi. Hvala unapred![/glow]P.S. To da su trajni niko im nije osporavao nikad pa ni ovde. A to sto drze cenu je znak dugotrajnosti. Da, svet je pun primera gde nesto sto je duplo jeftinije, moze sve, cak i bolje od onog sto je duplo skuplje. You’re Not in Kansas Anymore, Dorothy. Gospodine ministre, verovatno si previse zauzet na poslu a i obavezama privatno pa ne pratis sve i svasta do u sitna crevca. Svet nije "pun" tih primera, ali ih ima dovoljno da neko ko neku (bilo koju) materiju iscacka do kraja moze da nadje bas takav primer (na radost nas koji hocemo "big bang for a buck". Nije uvek najskuplje najbolje. Ima primera gde mnogo jeftinije stvari odradjuju posao mnogo bolje nego skuplje. E sad da bi pronasao te stvari u moru jeftinijih a ne tako dobrih stvari, treba obicno dosta strpljenja,izgubljenog vremena i zivaca, edukacije po netu ili iz drugih izvora, cimanja, narucivanja, cekanja i td. Sto Dane rece nije samo Zumo i r1200Adv...a ja dodajem, ima i drugih stvari mozda i kad se sve uzme u obzir, boljih. P.S. Sad sam nagrabusio, cak sam u dve svetinje dirnuo P.P.S. Neznas koliko je duboka zecija rupa Au pa sad si stvarno nahebo ko zuti mrav ,da ti nisam u kozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 26, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan JAAAAOOOOOOOO Pa zar nista nisi nauchio na ovom forumu.....PA BAS TE TO I KVALIFIKUJE DA KOMENTARISES.....ako si slucajno vlasnik neke masine ili na neki drugi nacin dosao u posed na par dana i vozio si nesto AUTOMATSKI SI DISKVALIFIKOVAN..... tako da.....samo udri...i jedva chekam da cujem sta mislis o tom motoru koji nisi ni video ni vozio, jer sam mislio da ga mozda kupim ali mi treba par misljenja, pre nego sto napravim tako nevaznu odluku. :D :D :D :D Padoh sa stolice... :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JAAAAOOOOOOOO Pa zar nista nisi nauchio na ovom forumu.....PA BAS TE TO I KVALIFIKUJE DA KOMENTARISES.....ako si slucajno vlasnik neke masine ili na neki drugi nacin dosao u posed na par dana i vozio si nesto AUTOMATSKI SI DISKVALIFIKOVAN..... tako da.....samo udri...i jedva chekam da cujem sta mislis o tom motoru koji nisi ni video ni vozio, jer sam mislio da ga mozda kupim ali mi treba par misljenja, pre nego sto napravim tako nevaznu odluku. :D :D :D :D Padoh sa stolice... :D Ma pusti te fore, kao padoh sa stolice, a ja opet ostadoh bez misljenja......jeeeeeeee pa sta sad necu valjda morati da donosim sud na osnovu nekih testova i misljenja bajkera sa adv foruma koji su vozili..... e MOTO-MOTO, bas si me razocarao....neka neka, trazices i ti nekad od mene misljenje o tome kako se skrece sa spejs satlom ili A380......pa ti necu reci....aha....videces Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Saga se nastavlja.Wannabe BMW-aši i dalje traže dlaku u jajetu da sebi opravdaju ne imanje love za dotični relikt,a BMW owneri sami sebe uvjeravaju da ipak vrijedi te pare koje su dali za njih! eeeeeeeeeeee what a day.... ;D kraj se na nazire... Ko bre nema love oces sad da kupim PET GS 1200.(si gledao cicu sto svercuje u autobusu" Ko to tamo peva")Nije to u pitanju ,nego treba posle ceo zivot da me zezaju i da se pravdam.Bolje je biti opozicija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saga se nastavlja.Wannabe BMW-aši i dalje traže dlaku u jajetu da sebi opravdaju ne imanje love za dotični relikt,a BMW owneri sami sebe uvjeravaju da ipak vrijedi te pare koje su dali za njih! eeeeeeeeeeee what a day.... ;D kraj se na nazire... Ko bre nema love oces sad da kupim PET GS 1200.(si gledao cicu sto svercuje u autobusu" Ko to tamo peva")Nije to u pitanju ,nego treba posle ceo zivot da me zezaju i da se pravdam.Bolje je biti opozicija. ah da to je taj fazon ili 5 il ni jedan......pa onda ni jedan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan E dzabe vam sve sektasi... Cak se i veliki guru vase sekte Mikka odlucio za K1200R kao prakticnije i kompletnije vozilo koliko vidim iz njegovog spiska motora ispod avatara. A R1200GS ostavio za straje baje verovatno . A kad razmislim sto da ne, sve ima svoju namenu ;D . Mikko bliski istok BJB-a je na tvojoj strani! P.S. Sad kad je guru spoznao veliku istinu, ima nade i za ostale vernike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @Vladamire, pritaji se malo. Ako ovako nastavis, moze neko reci da si tvrdoglav i niko nece hteti da se druzi sa tobom. @ostali Zar je jedini kriterijum za ocenu necega (motora, automobila, aviona,..) da to neko poseduje i da je vozio? Npr. konstruktori space shuttle-a ne da nisu posedovali isti, nego nisu se ni vozili u njemu, pa ipak znaju sve detalje, ukljucujuci prednosti i mane. Pozdrav, ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan E dzabe vam sve sektasi... Cak se i veliki guru vase sekte Mikka odlucio za K1200R kao prakticnije i kompletnije vozilo koliko vidim iz njegovog spiska motora ispod avatara. A R1200GS ostavio za straje baje verovatno . A kad razmislim sto da ne, sve ima svoju namenu ;D . Mikko bliski istok BJB-a je na tvojoj strani! P.S. Sad kad je guru spoznao veliku istinu, ima nade i za ostale vernike. Uh bilo je tesko ,sto se tice Mikke ali uspeli smo da ga preobtratimo ,samo polako iako se on ne odrice GS neka ga malo dok oseti sta je pravi motor i kad mu udje adrenalin ima taj GS samo da mu hvata prasinu u garage .Inace nije ti lose ovo za bliski istok BJB ja smatram da sam najkvalifikovaniji i ocu da me predlozis za predsednika bliskog istoka BJB. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam socijal-hriscanin po rodjenju i ubedjenju, znaci da me funkcije licno ne zanimaju, evo nominujem Pita za predsednika i predajem mu stafetu. Vracam se u ilegalu kako je drug Ivica predlozio. P.S. Druze Pite, gde ja stadoh ti produzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam socijal-hriscanin po rodjenju i ubedjenju, znaci da me funkcije licno ne zanimaju, evo nominujem Pita za predsednika i predajem mu stafetu. Vracam se u ilegalu kako je drug Ivica predlozio. P.S. Druze Pite, gde ja stadoh ti produzi... Hvala uvazeni kolega ali nije trebalo ako je tako i ja cu morati u ilegalo gde sam protiv ovolike sekte a tek simpatizeri,idemo u rupu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan @ostali Zar je jedini kriterijum za ocenu necega (motora, automobila, aviona,..) da to neko poseduje i da je vozio? Npr. konstruktori space shuttle-a ne da nisu posedovali isti, nego nisu se ni vozili u njemu, pa ipak znaju sve detalje, ukljucujuci prednosti i mane. a ko je od prisutnih konstruktor BMW motora? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldtajmer 78 Napisano Mart 26, 2008 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Koji su to konkretno zakoni fizike i mehanike,zbog cega je BMW-ov bokser lose tehnicko resenje.? I sa kojim drugim tehnickim resenjem ga uporedjujete. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan @ostali Zar je jedini kriterijum za ocenu necega (motora, automobila, aviona,..) da to neko poseduje i da je vozio? Npr. konstruktori space shuttle-a ne da nisu posedovali isti, nego nisu se ni vozili u njemu, pa ipak znaju sve detalje, ukljucujuci prednosti i mane. a ko je od prisutnih konstruktor BMW motora? Daj Mrljo ne zezaj. Pa zar mora da bude konstruktor? Moze dizajner, software inzenjer, model analyzer, ali isto tako i zaljubljenici koje to zanima. Kada ti kupujes neki foto aparat, a nisi imao prilike da ga koristis, sta ces uraditi? Naravno, informacije sa neta, casopisa, foruma... I sada ja negde napisem moj Fuji 5100 je najbolji. I pojavi se jos pet (pedeset,..) ljudi koji to potvrde. A ti nisi imao prilike da ga koristis. Ti ces poverovati da je najbolji? Neces jer znas njegove karakteristike, konstrukciju, blablabla iako ga nisi ni imao. Ja sam sada otisao predaleko. Naravno da je GS zaista vredi u odnosu na vecinu ostalih motora za razliku od spomenutog Fuji-a koji je zastareo i ima mnogo boljih. Samo sam hteo da kazem, da sa karakteristikama bokser motora, mogu biti upoznati i obicni smrtnici a ne samo oni koji ih konstruisu i voze. Ovde ne dovodim u pitanje (ne)tacnost argumenata sukobljenih strana ;D u ovoj temi. Ljudi, odgovara Vam GS? Odlicno. Zadovoljni ste? Odlicno. Uzivajmo u voznji i druzenju (pa ne bas ovakvom ) kada vec ne mozemo da diskutujemo iznosenjem cinjenica i argumenata. Sto rece jedan kolega motorista: Necu vise da pricam o glupostima. Od sada samo o pi...ma i nista vise! Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan E dzabe vam sve sektasi... Cak se i veliki guru vase sekte Mikka odlucio za K1200R kao prakticnije i kompletnije vozilo koliko vidim iz njegovog spiska motora ispod avatara. A R1200GS ostavio za straje baje verovatno 8). A kad razmislim sto da ne, sve ima svoju namenu ;D . Mikko bliski istok BJB-a je na tvojoj strani! A neeee...ne bi,valjda,rizikovao da plaši ribice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi pa bmw ima još nekoliko modela koji nose boxer agregat, a ne samo GS-a. a i tema je bila mane boxera u motociklu, ne mane GS-a i slično. jel ima neko da je vozio nešto drugo osim gs-a pa da nam kaže svoje mišljenje. meni ne smeta boxer motor, ne volim samo kad ga trpaju u nazovi sportske motore a on je debelo nekonkurentan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Mart 26, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Razlicite marke, razlicite filozofije. Sta znaci sportski? Za nekoga je BMW R super sportski motor, za nekog je puz, razlicite nacije imaju i drugaciju filozofiju razmisljanja sta je to "sportski", sta "turisticki. Za Amerikance je auto od 2000ccm mali autic, za Evropljane ogroman. Nekome je Rols-Rojs kanta, a vecina ga sanja iako ima oblik lade . Meni je kod motora i auta najvazniji kvalitet izrade i prakticnost. POrsche 911 turbo je u sustini ruzan auto, ali meni je izuzetno lep, jer znam da je kvalitetan, pouzdan, izdrzljiv, brz i nosi auru PORSCHE! Tako je i sa motorima, ako bi se svi slozili sta je najbolje, svi bi vozili samo jednu marku i tip motora i gde je tu zabava :-[ BMW ima svoju filosofiju, isto kao i Harley, ili japanski proizvodjaci motora. U svakom slucaju se ne smatram kompetentnim da komentarisem motore koje nisam vozio, ali neki to vole.... sve u stilu"selo gori, a baba se ceslja" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Izmislili japanci malecni kanister od 20 litara staje u dzep pantalona, a nemci izmislili uzduzno postavljen motor na motociklu na koga ne deluju zakoni fizike. P.S. Bice i oni odusevljeni kad cuju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Mart 27, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Vladamire zamolio bih te da prekines... ;D ;D ;D odgovaraces za ubistva zasmejavanjem. Znamo da su Tvoja polja cinizam i ironija..ali prestani ako Boga znas ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Vladamire zamolio bih te da prekines... ;D ;D ;D odgovaraces za ubistva zasmejavanjem. Znamo da su Tvoja polja cinizam i ironija..ali prestani ako Boga znas ;D ;D ;D Soo pa smeh je zdrav ,malo smeha nikom nije skodilo a i lose vreme je .Dosad je sve proteklo u najboljem redu bitno da se niko nije uvredio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 27, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 9. strana... and counting... A još uvek nema konkretnog primera šta je loše na boxeru? Sve što ste naveli da je mana, vlasnici i oni koji su vozili su pobili ličnim iskustvom... Po meni je vreme da se zatvara tema i donese zaključak: Srce bira kako mu drago, zakoni fizike važe uvek ali i ljudski mozak ume da iskoristi tu fiziku i da iskompenzuje nedostatke koje su prethodne generacije boxer motora sigurno imali... Savremeni boxer motor je po meni jednako dobar ako ne i bolji za namenu motocikala u koje ga ugrađuje BMW. Što se mene tiče, ovde ide tačka a sve ostalo je puko iživljavanje i prozivka ljubomoraca. PS Vladamire još smo drugari? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 27, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan 9. strana... and counting... A još uvek nema konkretnog primera šta je loše na boxeru? Sve što ste naveli da je mana, vlasnici i oni koji su vozili su pobili ličnim iskustvom... Po meni je vreme da se zatvara tema i donese zaključak: Srce bira kako mu drago, zakoni fizike važe uvek ali i ljudski mozak ume da iskoristi tu fiziku i da iskompenzuje nedostatke koje su prethodne generacije boxer motora sigurno imali... Savremeni boxer motor je po meni jednako dobar ako ne i bolji za namenu motocikala u koje ga ugrađuje BMW. Što se mene tiče, ovde ide tačka a sve ostalo je puko iživljavanje i prozivka ljubomoraca. PS Vladamire još smo drugari? Markone, naravno da smo drugari. Saglasan sam sa tobom da srce bira kako mu drago ali mislim da je to jako pogresno (biranje srcem) tehnickih stvari to jest motocikla u ovom slucaju. Odluke srcem trebalo bi zadrzati za medjuljudske odnose. Ili bar nesto zivo npr kucni ljubimci. Zar ne druze? Jos je cika Sigmund Frojd rekao da se odrasli od dece razlikuju samo u velicini svojih igracaka i ja to postujem, pa evo i vidim i pokusavam da razumem. Ali je takodje i rekao da je dete od 5 godina formirana licnost. Zato drugari dajte se objektizovati i posmatrajte taj bokser motor NE iz ugla vlasnika ili ljubitelja vec iz ugla treceg lica koga to ne dotice ni pozitivno ni negativno. SVI ali SVI i jos jednom SVI uzduzno postavljeni motori (ne samo bokser) u motociklu (osim onog cetvorocilindricnog sa dve radilice koje se okrecu u suprotnom smeru) ima razlicitu levu i desnu krivinu, jer se vibracije i neke druge negativne pojave kod motora sa unutrasnjim sagorevanjem (narocito dvocilindricnih) mogu resiti prilicno lako dok se pojava "padanja" u npr levu na dodavanje gasa i uspravljanje u desnoj krivini na dodavanje gasa (znaci suprotno ponasanje u suprotnim krivinama) nemoze resiti osim ako nema dve radilice koje se okrecu u suprotnom smeru i time potiru sile koje imaju negativan uticaj. Naj jednostavnije receno zakon akcije i reakcije (nadam se da netreba da objasnjavam) E sad zaljubljenici kazu da to "nema veze" i da se "naviknes". Dukatisti bi to nazvali "karakter" da je rec o dukatiju. A ja vam kazem, ziv se covek i na robiju navikne al nije ok i nije to ispravno stanje stvari. Vozilo, nijedno a pogotovo te cene nebi trbalo da ima takve nedostatke (pored drugih dobrih teh resenja koje ima) cak je i steta da ima tako zastareo dizajn (koji ima prednosti u odrzavanju) u vreme kad su usavrsena druga teh resenja koja dozvoljavaju kompaktniji i laksi motor i menjac sa konstantnijim radnim temperaturama, koji ne mora da bude vazduhom hladjen i predimenzionisan da bi trajao dugo itd itd. Znaci Markone, vlasnici nisu nista prakticno pobili vec izneli svoja iskustva. O iskustvu sam pisao u ovoj temi vec pa nebih da se ponavljam. Ovo je tehnicka rasprava a ne o iskustvu i odnosi se na SVE uzduzno postavljene agregate sa posebnim osvrtom na bokser motor. Tema moze da se zatvori kad niko vise nebude imao sta da kaze. Sto se tice izivljavanja to ovde nikom nije cilj nadam se, a sto se tice ljubomore, sa moje strane je nema, ja volim sve motore koji trose benzin ;D Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan mane.. hmm pa mozda nemgucnost izbacivanja noge prilikom ulaska u krivinu sa hp2megamoto?! moze tj mora samo na koleno. mozda i malokrvnih 128 ks iz 1200ccm uz punokrvnu cenu kod hp2sport?! (pogledajte samo sta dvoklipa konkurencija nudi po pitanju snage, necemo mesati r4 japanske masine jer ne bi bilo fer i necemo mesti cenu i ogibljenje jer pricao o agregatima). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Mart 27, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni se cini da je boxer kao Jelena Karleusa sto dokazuje i ova diskusija.Dize uvek prasinu a ne zna da peva! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...