stefanFanatic 35 Napisano Maj 2, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Nasao sam nekog GPZ a, hitno mi treba motor za posao, navodno je stajao dugo, neko je skinuo poklopac, koji je misteriozno nestao, im li iko ideju gde naci to i koliko para moze biti Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 2, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 20tak e,moze da se nadje,dihtung,a jel imas i cevi za vodu koje se srafe u glavu i srafove poklopca. .063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista, iza nedelje idem da vidim motor, pa cu znati sta nedostaje. vlasnik je otisao na put. Znaci da racunam to sve zajedno oko 50-70e. On mi je rekao da je skinuo poklopac da nasteluje ventile, ostavio navodno je neko sklonio, bacio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 5, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20tak e,moze da se nadje,dihtung,a jel imas i cevi za vodu koje se srafe u glavu i srafove poklopca. .063697094 hvala za odg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Maj 5, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Imam i dihtung i poklopac ako ti bude trebalo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Maj 7, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam i dihtung i poklopac ako ti bude trebalo.. Imas li i srfove, koja je cena ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
probiker 15 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: cbr 900 rr Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac,dihtung,srafovi 40 eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...