Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Choda boy rules!!!, 277 postova
  • Motocikl: Honda Varadero XL1000

Evo mog predloga. Naravno nije finalni očekujem da i vi predlažete, naročito Rille jer zna kraj.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo mog predloga. Naravno nije finalni očekujem da i vi predlažete, naročito Rille jer zna kraj. Od Pančeva ima 425km.

post-8403-0-28239000-1338396115_thumb.jpg

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

Evo mog predloga. Naravno nije finalni očekujem da i vi predlažete, naročito Rille jer zna kraj. Od Pančeva ima 425km.

predlozio bi da idemo preko Starceva,Omoljice,Brestovca...mnogo manje saobracaja ima tuda nego preko Bavanista...Ima neko kameru ili foto aparat? :D

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Malo sam u gužvi pa nisam uključen u dogovor, javljam se sa službenog puta.

Ne znam u kom smeru ste planirali da se vozimo, gde da pauziramo ali ja bih mogao da se priključim u odnosu na predloženu rutu u Žagubici,acazikic bi mozda mogao da nam se priključi u Krepoljinu(dođi preko Despotovca mislim da Ti je to najbliže-odličan put prelepa priroda) a onda ne znam kuda dalje? Ajd pogledaću večeas šta bismo mogli da posetimo,gde da pauziramo ako vas uopšte interesuje turizam ili da se samo vozimo? Isto tako ako ima još zainteresovanih a da nisu iz kruga KLEaša predpostavljam da neće smetati, šta nas je više bolje druženje. Pozz!

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica

Isto tako ako ima još zainteresovanih a da nisu iz kruga KLEaša predpostavljam da neće smetati, šta nas je više bolje druženje. Pozz!

Nažalost, iako sam jako voljan da vam se priključim, već imam ugovorena dešavanja za vikend.

Rile, obavezno javi sledeći put kad planirate neku vožnju.

Neka vas vreme posluži! :)

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Necu nista da predlazem oko rute posto ne poznajem dovoljno taj kraj, ostavicu to upucenijim od mene, samo bih vas zamolio da napravimo bar neki okvirni dogovor (da li idemo i ako idemo gde se nalazimo) do sutra popodne da znam kako da se isplaniram jer postoji verovatnoca da u subotu necu biti u gradu a samim tim i pri netu. Sto se mene tice rutu mozemo da menjamo i na licu mesta.

Inace takodje nemam nista protiv neKLEovaca, sto je neko vec spomenuo sto vise to bolje.

• bu!, 609 postova

evo ja bi predlozio ovako...

@Rolle2010,dodjes ti do Panceva,nadjemo se mi iz Panceva i ti u 8h (ako mislite da je rano ili kasno,predlozite neko drugo vreme),kod buregdzinice Grga (to ti je,kad ides iz Bg-a krenes novim putem ka Pancevu i ta buregdzinica se nalazi na prvom semaforu pred ulaz u Pa,pored OMV pumpe),a onda odatle krenemo (moj predlog je,preko Starceva,Brestovca,Kovina..) ka Pozarevcu,a sto se tice dalje rute,to bih prepustio kolegi iz Zajecara da odredi kuda je najzanimljivije da idemo..inace,ako ima nekih zanimljivih mesta gde bi mogli da svratimo,ja sam za da svratimo... malo sam zamrsio? :)

Malo sam izgleda zbrljao mapu.mislio sam da idemo preko beograda i smederevskog puta jer je zanimljivije za voznju od dosadnih banatskih ravnica. I da pokupimo drugare iz bg. Pa zatim odemo ka pozarevcu,petrovc, zagubici, majdanpeku pa dalje, a u povratku da idemo smederevo-kovin-skorenovac-brestovac-omoljica-pancevo. Sto se tice polaska mislim da je 8 ok, ali ako je rano nekom ko dolazi sa severa nema frke da odlozimo. Ajde sad dajte neke telefone da se i cujemo.

Moj je 063 321 909.

• U prolazu, 50 postova

Drugari ajde dogovorite se bar okvirno u kom pravcu planirate da sibate od Pozarevca, pa da vidim gde mi je najbolje da vam se prikljucim. Sto se mene tice, moze i kod Krepoljina. Bilo bi lepo da to saznam do sutra popodne kako bih znao kako da se organizujem. pozdrav

• bu!, 609 postova

Malo sam izgleda zbrljao mapu.mislio sam da idemo preko beograda i smederevskog puta jer je zanimljivije za voznju od dosadnih banatskih ravnica. I da pokupimo drugare iz bg. Pa zatim odemo ka pozarevcu,petrovc, zagubici, majdanpeku pa dalje, a u povratku da idemo smederevo-kovin-skorenovac-brestovac-omoljica-pancevo. Sto se tice polaska mislim da je 8 ok, ali ako je rano nekom ko dolazi sa severa nema frke da odlozimo. Ajde sad dajte neke telefone da se i cujemo.

Moj je 063 321 909.

moze i tako,da idemo Smederevcem a u povratku preko kovina i ostalih sela...sto se tice vremena,mislim da je taman posto mislim da sa severa nece nikog biti...moj br cu poslati na pm

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Meni nije nikakav problem 7,8h ujutru da se skupimo, kao ni da li ce to biti u BGu ili PA.

Postoji velika verovatnoca da cu u Subotu biti u okolini Zrenjanina pa mi cak dodje na isto.

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Evo da se priključim i ja.

Sada sam se upravo čuo sa Rilletom. Ja sam iz Petrovca na Mlavi i dobro je da se stari drugar Rille setio mene.

Ja sam već bio domaćin na turama po ovom kraju ranije, postoje i putopisi na BJ-u. Ljudi, nema šta da lutate, tu sam da vam predložim i objasnim sve. Druga stvar, ići ću sa vama kao vodič, ako nemate ništa protiv i onda nemate problema. Poznajem ove predele bolje od Google Mapsa sigurno, jer znam i neka skrivena mesta koja obavezno treba obići, a nema ih na karti.

Pošto neki dolaze iz BG-a i nije mali put, za moju ustaljenu i proverenu turu preko Bora i Crnog Vrha neće biti vremena da se sve obiđe. Za to je ipak potrebno bar 2 dana sa noćenjem u kampu na jezeru.

Idemo na kraću varijantu kroz Homolje samo do Žagubice, pa onda skrećemo levo ka Majdanpeku do dunavske magistrale i Donjeg Milanovca. Ja ću sa vama da budem od Petrovca kroz Homolje, dunavskom magistralom do Požarevca. Posle svako na svoju stranu.

Karta rute je baš ona koju je okačio Gile u svom postu na 98.strani.

Šta želim sve da vam pokažem neka ostane tajna i iznenađenje, a evo detalja itinerera:

------------------------------------------------------------------

08:00 - polazak iz BG-a za bajkere iz tih krajeva

08:00-10:00 Beograd-smederevski put-Grocka-obilaznica oko Smedereva-Požarevac (na petlji pre Požarevca ide se pravo,pratiti putokaz za Kučevo) - selo Salakovac (9 Km od Požarevca), u Salakovcu se skreće desno za Petrovac (još 27 Km)- Petrovac na Mlavi (ova deonica ima 120 Km)

Obratiti pažnju posebno na put Požarevac- Petrovac kroz naseljena mesta, ograničenje brzine 50, ima često policije sa novim radarima !!!

10:00 - skup na samom ulazu u grad posle table Petrovac, 200m sa leve strane puta na parkingu fabrike nameštaja.

Tu će čekati jedan parkirani plavi KLE zajedno sa mnom.

Ostali deo puta prepustite meni.

------------------------------------------------------------------

Rille će nas čekati u Homolju u mestu Krepoljin posle 12h gde će nam se pridružiti i još jedan bajker iz Paraćina.

Gorivo ćemo sipati (kome treba) na izlazu iz Petrovca na AVIA pumpi (strogo preporučujem ne sipati na drugim pumpama usput).

Poneti:

- flašice za čistu planinsku izvorsku vodu za piće

- komplet zaštitnu opremu za vožnju

- komplet obavezne opreme i osnovni alat za motor

- kamere, foto-aparate

- dobro raspoloženje

Očekujem predloge od vas za hranu:

- da li poneti nešto sa sobom za ceo dan?

- kupiti u Petrovcu sendviče (znam dobro mesto)?

- ili svratiti u jedan etno restoran u Homolju ili u motel u Žagubici na vrelu Mlave na ručak (provereno dobro na oba mesta)?

Ako se izglasa za neki od restorana, potrebno uzeti u obzir zbog kinte.

Samo bih još zamolio na kraju da se prebrojimo, a naravno možete pozvati još koga, što nas je više - to bolje !

Možda ne bi bilo loše okačiti ovu temu na forumu pod "BJB vikend vožnje" ?

Ja sve ovo napisah, a ne znam da li se uopšte neko slaže sa ovim?

Upišite moj broj za kontakt ako se negde izgubite ili vam nešto nije jasno...

062/334-776

Srle69

Ajmo sad vi, komentari, predlozi, eventualne zamerke, mišljenja i potvrde dolaska...

Nema šta. Sve rečeno, po meni i dogovoreno.

Pančevci 8:00 OMV pumpa

Beograd 8:30 OMV pumpa - bivša Šljukina (za starije) u Bulevaru

pa onda sve dalje po planu.

• bu!, 609 postova

Očekujem predloge od vas za hranu:

- da li poneti nešto sa sobom za ceo dan?

- kupiti u Petrovcu sendviče (znam dobro mesto)?

- ili svratiti u jedan etno restoran u Homolju ili u motel u Žagubici na vrelu Mlave na ručak (provereno dobro na oba mesta)?

Ako se izglasa za neki od restorana, potrebno uzeti u obzir zbog kinte.

Samo bih još zamolio na kraju da se prebrojimo, a naravno možete pozvati još koga, što nas je više - to bolje !

Možda ne bi bilo loše okačiti ovu temu na forumu pod "BJB vikend vožnje" ?

Ja sve ovo napisah, a ne znam da li se uopšte neko slaže sa ovim?

Ajmo sad vi, komentari, predlozi, eventualne zamerke, mišljenja i potvrde dolaska...

Evo ja da se zapljunem...

Sto se tice hrane,predlozio bih kupovinu sendvica ili eventualno restoran...mada moze i jedno i drugo,nesto sam mnogo jesan u zadnje vreme :lol:

Mozemo da postavimo tu temu u bjb vikend voznje,ja sam za...

Slazem se sa tim sto si napisao i nemam sta da dodam osim,verujem da u svakom slucaju poznajes bolje taj kraj nego npr ja,tako da...nemam sta da dodam...Ne znam kako ostali,ali bilo bi lepo videti sto vise lepih mesta a ne samo da se usresredimo na voznju pa da uvece ne osetimo zadnjicu ...svi znamo kako udobno sediste ima KLE :D

• bu!, 609 postova

Nema šta. Sve rečeno, po meni i dogovoreno.

Pančevci 8:00 OMV pumpa

Beograd 8:30 OMV pumpa - bivša Šljukina (za starije) u Bulevaru

pa onda sve dalje po planu.

U 8:00 iz BG-a,po Srletovom? ili cemo u 8:00 iz PA po tvom predlogu?

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Nadam se da će nas lepo vreme poslužite i da će od samog jutra biti toplo. Pokušajte da krenete u 8h iz Bgd jer vremena uvek nedostaje pa posle toga žurba i jurnjava a mrak tek treba da pada a ljudi trebaju da se vrate kućama!

Što se tiče klope, kako god se dogovorimo mada ako planiramo da obiđemo neke znamenitosti velika je mogućnost da će biti dosta zadržavanja pa je bolje da se nešto nađe u vidu sendviča i sl. u koferu. E sad ako se ukaže prilika da se svrati u neki restoran sa potočnom pastrmkom naravno da neće biti opiranja :kotlic::rostilj::BJB-Kawasaki::BJB-KLE:

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Ajmo onda spisak:

1. Srle69 (restoran)

2. Rille (???)

3. Gale (???)

4. Marphi (???)

Copy-paste pa dodajte sebe na spisak...

Voleo bih da se svi dogovorimo kao jedan za klopu, da ne bude pola jedu u restoranu, a pola su jeli već nešto ili neće u restoranu. Ne volim da gledam kako neko jede a ja ne, a ne volim ni da ja jedem a da drugi neko gleda...

Slobodno se izjasnite i upišite pored svog imena.

Pa da pustim temu na forum,a?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja