Gliga 4407 Napisano Mart 20, 2017 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište i koja kočnica? Imam prašinar za zadnju kočnicu za godišta pre 2004 (uključujući i 2004.). Ja sam poručivao sa Wemoto sajta u Engleskoj. Oni prodaju zamenske delove, dakle ne original. Pošto sam u neznanju kupio deo za pogrešno godište (da, nisam imao pojma da su se ti delovi menjali tokom godina) kasnije sam pronašao još jedan sajt koji radi sa originalnim novim delovima: https://www.motorcyclespareparts.eu/kawasaki-parts/off-road/kle500-2006.aspx Cene su onako... Nisu strašne obzirom da su sve originalni delovi i da nigde nisam našao povoljnije. Dostava je 10€ tako da se isplati uzeti više tih sitnica. Ja sam jesenas odatle poručio dosta stvari (razne gumene žabice za plastike, originalne štrafove, prašinar za zadnju kočnicu, i još par nekih stvari) za 30-ak eura. Na taj iznos je imalo smisla dati 10 za dostavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Mart 20, 2017 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno stavi mast. Gde, tj. na šta? Stigla je mast u kompletu sa semerinzima ali sve informacije koje sam našao kažu da se semerinzi samo podmažu kočionim uljem jer će svakako u njemu i boraviti. Mast bi navodno dugoročno mogla da pravi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Mart 21, 2017 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan I nije neka velika razlika između starih i novih delova, zar ne? Ne znam ni što sam požurio da to menjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano Mart 21, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koje godište i koja kočnica? Imam prašinar za zadnju kočnicu za godišta pre 2004 (uključujući i 2004.). Ja sam poručivao sa Wemoto sajta u Engleskoj. Oni prodaju zamenske delove, dakle ne original. Pošto sam u neznanju kupio deo za pogrešno godište (da, nisam imao pojma da su se ti delovi menjali tokom godina) kasnije sam pronašao još jedan sajt koji radi sa originalnim novim delovima: https://www.motorcyclespareparts.eu/kawasaki-parts/off-road/kle500-2006.aspx Cene su onako... Nisu strašne obzirom da su sve originalni delovi i da nigde nisam našao povoljnije. Dostava je 10€ tako da se isplati uzeti više tih sitnica. Ja sam jesenas odatle poručio dosta stvari (razne gumene žabice za plastike, originalne štrafove, prašinar za zadnju kočnicu, i još par nekih stvari) za 30-ak eura. Na taj iznos je imalo smisla dati 10 za dostavu prednja kocnica,92 godiste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_juga 27 Napisano Mart 23, 2017 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Kawasaki KLE 500 :) ETZ 125 ;P Prijavi odgovor kao problematičan ma ne uopšte se ne razlikuju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Mart 26, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel ima neko odavde KLE-a da proda,moj surak bi da pazari neki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 72 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan У петак пазарио у Мотоленду, данас монтирао. Чини ми се да сам погодио мјеру ( литражу); Капа 46 литара. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano Mart 27, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne sam isterao motor, malo ga provozao po svojoj ulici, sutra ga vozim na tehnicki pregled... Nego svratih do jedne firme koja vrsi registraciju i ona devojka mi izracuna da ce sve ukupno sa novom tablicom i saobracajnom da me kosta 17000 dinara?!? Nisam mogao da verujem, dosao kuci i proverio na kalkulatoru, on kaze 13500. Nije mala razlika. Jel neko od vas registrovao skoro motor, da znam sta je realno u celoj prici i da se devojcica nije slucajno presabrala? :-) Videcu da eventualno sutra obidjem jos par tehnickih pregleda i vidim sta se desava kod njih. Inace, motor je 99` godiste ako vam to nesto znaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 28, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Na tu cenu koju si ti dobio na kalkulatoru dodaj cenu tehnickog i proviziju na uplatnice i doci ces skoro do 17000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano Mart 28, 2017 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne sam isterao motor, malo ga provozao po svojoj ulici, sutra ga vozim na tehnicki pregled... Nego svratih do jedne firme koja vrsi registraciju i ona devojka mi izracuna da ce sve ukupno sa novom tablicom i saobracajnom da me kosta 17000 dinara?!? Nisam mogao da verujem, dosao kuci i proverio na kalkulatoru, on kaze 13500. Nije mala razlika. Jel neko od vas registrovao skoro motor, da znam sta je realno u celoj prici i da se devojcica nije slucajno presabrala? :-) Videcu da eventualno sutra obidjem jos par tehnickih pregleda i vidim sta se desava kod njih. Inace, motor je 99` godiste ako vam to nesto znaci. IMG-1490630485092-V.jpg Ja sam prošle sedmice registrovao, nova saobraćajna, nove tablice (stare bile polomljene pa sada došlo na red za zamenu). Kompletna usluga, sa sve njihovim odlaskom do SUP-a po tablice i tehničkim pregledom je 15300 dinara. Motor je 2006. godište, Novi Sad je u pitanju. 17000 može jedino sa zelenim kartonom da košta, ili ako imaš neke penale na osiguranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano Mart 28, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vec sam sve zavrsio, 16500 ceh. Sta da se radi... Mozda je skuplji tehnicki pregled ovde kod mene, nemam drugo objasnjenje. Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano Mart 28, 2017 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu u SUP po tsblicu. Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 28, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi je 17.000. Ja sam uzimao novu saobracajnu itd pre 2 godine izaslo me malo preko 13.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac93 2 Napisano Mart 29, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega,Srbija Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne prodaje originalni vizir za kawasaki kle 500 noviji model....od 2005god.?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Mart 29, 2017 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes vidi sa Ivanom da li moze na osnovu drugog istog da ti napravi novi, ja planiram do njega da mi pravi vizir, pa kad skine ovaj moj mozda moze da ga "iskopira". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kovac93 2 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 44 postova Lokacija: Pozega,Srbija Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes vidi sa Ivanom da li moze na osnovu drugog istog da ti napravi novi, ja planiram do njega da mi pravi vizir, pa kad skine ovaj moj mozda moze da ga "iskopira". Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Mart 31, 2017 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme za novu obuću... Zanima me šta preporučujete: Michelin anakee 3 Metzeler tourance ili taurance nextDunlop trailsmart?Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 1, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Metzeler tourance ili tourance nextDunlop trailsmart Conti trail attack 2 Bilo koju od ovih guma da uzmes neces pogresiti,ja licno koristim Conti trail attack 2 i prezadovoljan sam.Izbor je tvoj tj,prilagodi gumu terenu po kojem vozis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 1, 2017 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedno pitanje. Uzeo sam klea, i sad sam promenio ulje. Ne znam sta je bilo u motoru, ali sam ja sada sipao Bardahl XTC 60 10w40 ulje. Problem je sto mi sada lamele klizaju nenormalno.l, a dok nisam zamenio ulje, bilo je sve ok. Da li neko jos koristi bardahl u svojim Kletvama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4407 Napisano April 1, 2017 Advanced Member, 1966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ja jednom prilikom, verovatno baš taj XTC. Apsolutno nikakvih problema sa klizanjem lamela nije bilo. Meni je smetalo što je leti na velikim vrućinama, kada dugo vozim sporo (dakle van asfalta), menjač počinjao dosta teže da ulazi u brzine. U uslovima redovne, standardne vožnje sve je bilo ok. Posle toga sam prešao na ELF Moto 4Road ili kako se već sada zove, i skroz sam zadovoljan (da ne spominjem kako je duplo jeftinije od ostalih ulja). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 1, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam bio zadovoljan Bardahl-om,a mislim da je 10w40 retko za nase uslove i za nasa Klepetala.Zato obrni jos koji kilometar i menjaj ulje al da bude 15w50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano April 1, 2017 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Da neko ne prodaje originalni vizir za kawasaki kle 500 noviji model....od 2005god.?Hvala Imam. Ponudi nešto na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedno pitanje. Uzeo sam klea, i sad sam promenio ulje. Ne znam sta je bilo u motoru, ali sam ja sada sipao Bardahl XTC 60 10w40 ulje. Problem je sto mi sada lamele klizaju nenormalno.l, a dok nisam zamenio ulje, bilo je sve ok. Da li neko jos koristi bardahl u svojim Kletvama? Ja ga koristim u gpz-u, skoro ista masina. 15-50. Ne klize mi nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 1, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ja jednom prilikom, verovatno baš taj XTC. Apsolutno nikakvih problema sa klizanjem lamela nije bilo. Meni je smetalo što je leti na velikim vrućinama, kada dugo vozim sporo (dakle van asfalta), menjač počinjao dosta teže da ulazi u brzine. U uslovima redovne, standardne vožnje sve je bilo ok. Posle toga sam prešao na ELF Moto 4Road ili kako se već sada zove, i skroz sam zadovoljan (da ne spominjem kako je duplo jeftinije od ostalih ulja). Isto mi se desava. Mada moje je zrelo za zamenu, vremenski, ne po kilometrazi. Moze li link za taj ELF? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano April 1, 2017 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam malo po nekim ino forumima, kao ako se menja vrsta ulja postoji mogucnost da u prvih par dana dodje do proklizavanja lamela. Videcu za par dana, cu defitivno preci na drugo ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...