Gile 1466 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, ali ovo je manual za noviji model, od 2004. pa na ovamo. Jel moguce da niko nema nesto za stari tip KLEa? Mada s obzirom da ni na internetu nisam uspeo nista da pronadjem, mozda to sto trazim i ne postoji... Evo ga, na ebay. Znaci da postoji, samo ga treba pronaci online... http://www.ebay.com/itm/Nachtrag-fur-Werkstatthandbuch-Workshop-Manual-Kawasaki-KLE-500-von-1997-/351905377546?hash=item51ef31ed0a:g:rJsAAOSwImRYKfrw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 8, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio 1996 godiste i sta god sam radio na motoru,odgovaralo je sa manuala koji sam okacio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1466 Napisano Januar 8, 2017 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Onda ce i meni da posluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, ali ovo je manual za noviji model, od 2004. pa na ovamo. Jel moguce da niko nema nesto za stari tip KLEa? Mada s obzirom da ni na internetu nisam uspeo nista da pronadjem, mozda to sto trazim i ne postoji... pogledaj ovde tu su u glavnom svi manueli za KAWE http://www.manualedereparatie.info/categorii/kawasaki.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 9, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na trudu, ali ovo je manual za noviji model, od 2004. pa na ovamo. Jel moguce da niko nema nesto za stari tip KLEa? Mada s obzirom da ni na internetu nisam uspeo nista da pronadjem, mozda to sto trazim i ne postoji... pogledaj ovde tu su u glavnom svi manueli za KAWE http://www.manualedereparatie.info/categorii/kawasaki.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1466 Napisano Januar 11, 2017 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam pronasao manual, stampano izdanje, na ebay.de, poruceno je, stize preko jednog drugara za mesec - dva. Potrudicu se da ga skeniram i okacim ovde kad mi stigne. Hvala svima na pomoci. Dok cekam prolece mislio sam da napravim i centralni stender, ima li ko ideju od cega sve mogu da se iskoriste tockici (meni su prvo na pamet pali roleri) i eventualno gde imaju da se kupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 12, 2017 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan stavi obicne lagere.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Januar 25, 2017 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Преко пријатеља сам купио гуме у Дојчланду (133,20 еура). Још увјек су тамо, ал ускоро стижу. Треба ми инфо гдје их у Панчеву или ближој околини (БГ), могу монтирати, тј. вулканизера који то ради? Да ли мјењати и унутрашње гуме (предња ми постепено попушта, задња не)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBS RS 0 Napisano Januar 26, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je stavljao nekad neko 140 ku nazad i dal i smeta u voznji ili nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BBS RS 0 Napisano Februar 1, 2017 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume anake 3 ili conti attack 2??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 1, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Koje god da uzmes neces pogresit,ja vozim na conti attack 2 i prezadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pa 5 Napisano Februar 2, 2017 U prolazu, 24 postova Motocikl: Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Преко пријатеља сам купио гуме у Дојчланду (133,20 еура). Још увјек су тамо, ал ускоро стижу. Треба ми инфо гдје их у Панчеву или ближој околини (БГ), могу монтирати, тј. вулканизера који то ради? Да ли мјењати и унутрашње гуме (предња ми постепено попушта, задња не)? Pančevo , Stevana Šupljikca https://www.google.rs/maps/@44.8746354,20.6641024,3a,72.5y,51.21h,91.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4bqmY01MQr9I4M2VMWusNg!2e0!7i13312!8i6656 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Februar 2, 2017 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno nove unutrasnje. Staru prednju sacuvaj, dobra je za put, ona se moze voziti i napred i nazad kad je gusto. ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Februar 2, 2017 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Februar 2, 2017 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li trebaju nekom unutrasnje gume za KLE-a?imam neke polovne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1466 Napisano Februar 2, 2017 Drug član, 832 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko neku proverenu radnju koja prodaje Silkolene ulja, da nisu fals? Posto sam citao dosta po internetu i na osnovu tudjih iskustava odlucio sam se da sipam Comp 4 na sledecem servisu. Ako neko ima jos neki predlog za ulje rado cu ga saslusati. P.S. Pre par dana na kp kupio rolere za 200 dinara, skinuo osam tockica sa lezajevima, sledi pravljenje stendera cim uhvatim malo vremena... Sent from my Nokia 3310 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Februar 2, 2017 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Djunta sa foruma ima Original Silkolene ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 7, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Polako se spremamo za pocetak sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Све ми се чини да сам и ја ставио сличан филтер. Земља поријекла? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisem i ja u ovu temu. Od pre neki dan sam postao vlasnik jednog KLE-a. Otisao VFR RC24, a dosao KLE koji je nekada bio kod Bandolera. Tema je ooogromna, pa nemojte zameriti ako budem pitao nesto sto je vec napisano Ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miisa BG 62 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Nemacka / Stuttgart Motocikl: BMW F800GS/Honda NT650 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je ooogromna, pa nemojte zameriti ako budem pitao nesto sto je vec napisano Ziveli Tema jeste ogromna i pisano je vec za sve vise puta ali mene isto interesuje dosta stvari o kojima je pisano. Koja je fora sa pretragom foruma ili teme, nikad mi ne nadje nista od onog sto trazim, tacnije nista mi ne izbacuje. Inace radovi oko sredjivanja KLEa su poceli odavno ali su i dalje na pocetku.. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragoslav77 30 Napisano Februar 16, 2017 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vas sa više iskustva,naime radi se o tome da u oglasu stoji da u saobraćajnoj dozvoli piše da se motor vodi na 19.9 kw ustvari prava jačina je na 37 kw. Moje pitanje je da li ću imati problema na tehničkom i da li uopšte može da se registruje tako naravno regularnim putem,ili ako me zaustave i pošalju na vanredni tehnički da li će mi oduzeti motocikl ili zahtevati da nešto dodatno plaćam pošto se podaci ne slažu.U pitanju je KLE. Izvinjavam se unapred verovatno je off ali stvarno molim za odgovor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 71 Napisano Februar 17, 2017 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Ко на техничком мјери снагу? Зашто би те слали на ванредни? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj kle se vodi na 19.9 kw. Registrujem ga vec 8 godina bez problema ;-) tako da nemoj nista da brines,verovatno je ta vrednost kad motor ima ugradjenu blokadu,predpostavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Februar 17, 2017 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ralekle,da li je registracija onda nesto jeftinija akose vodi na 19 kw ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...