dl minak 183 Napisano Novembar 23, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sada izgleda. Ukoliko ga ne zamenim ili prodam,na prolece se i vizuelo sredjuje za jos jednu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 24, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolka je snaga alternatora? Pitam zbog odredjivanja snage maglenki koje smem da stavim na kle-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 24, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan 17A × 14V @ 6 000 o/min Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 17A znaci na manjim obrtajima npr napon 12v je svega 200w. To mi deluje jako malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Novembar 25, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Тако је како је, мада не знам шта ће ти и толико? Израчунај потрошаче нпр на семафору увече док на узбрдици чекаш да скренеш. По мојој рачуници позиција, штоп, фар и мигавци са 21-новатним сијалицама 184 вата, са 5-о ватним мигавцима 152 вата... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Novembar 25, 2015 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 17A znaci na manjim obrtajima npr napon 12v je svega 200w. To mi deluje jako malo Ne vuče se sva snaga samo iz alternatora, tu je i akumulator. Jeste da postoji manje snage na raspolaganju na leru, ali tu je i regler koji reguliše struju i napon sa alternatora. I maglenke obavezno vezati preko releja, nikako direktno na instalaciju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci smeo bih da ubacim maglenke 2x15w preko releja.Prekidac da pali relej a napajanje da uzmem sa akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan U principu tako bi trebalo, ja nisam ugrađivao maglenke na KLE, ali sam ih tako ugrađivao ranije na autu. 2x15w po meni ne bi trebalo da bude nikakav problem za napajanje koje ima KLE. Ima ovde ljudi koji su to ugrađivali na KLE, pa će se možda neko od njih javiti da prenese svoje iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 26, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kraj je sezone pa izgleda kolege slabije posecuju sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kraj je sezone pa izgleda kolege slabije posecuju sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega nece biti problem jer ja na mom kle-u imam takve vec dve godine..ugradis relej ispod rezervoara,do njega dovedes struju sa akumulatora preko osiguraca a prekidac za relej nadjes neki mali i ugradis ga recimo na desnoj strani instrument table a povezes na poziciju da nekad slucajno ne ostanu po danu pa da isisaju akumulator..ja sam bar to tako izveo i ok je.inace sam ih ugradio umesto sirena samo sto stoje sa spoljne strane rama..ne umem da postavljam slike ovde pa sam pokusao recima da docaram,nadam se da sam pomogao malo.mozes i par sijalica(stop i pozicije)zameniti led diodama da malo ustedis na potrosacima i nece biti problema..poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Novembar 27, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolegama na savetima . Vec sam u pregovorima sa Bobanom za sediste , sa limarom sam se dogovorio za onu 2003 god plavo crnu kombinaciju ,farbanje rama , pravljenje protocnog auspuha i jos .... Stampam 400 strana upustva (nazalost za ovaj 2005 god posto ne mogu naci za 2000-o ) i eto zanimacije za zimu. Ah da,umalo da zaboravim, pravim masinu za savijanje cevi da bih napravio crash bar kakav zelim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 27, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan preostao original kawasaki lanac bregaste 58e, za klr 570 1988-91 a ide na 50 % svih motora,172 linka a moze i da se skrati ako nekom treba za nesto drugo.Original upakovan, etikete ,bar kod,sasa 0641352299,ako treba za nesto drugo nek mi javi jacu da proverim u katalogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde su KLEovci ? Nesto se ucutali , danima nikoga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Хе хе, по радионицама ... свако свој пос'о Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku za ozbiljije radove. Trenutno resen problem zatezaca sajle kvacila bio alu sad metalni. Ciso info nisam imao gde da kuoim drugi ali su mi majstori kod zike sajle izasli u susret i napravili identican na strugu. Jedina mana(mozda) zato sto je od Fe ali nista sto par kapi ulja ne bi resili dok se ne nađe original. Inace problem su i rucke jer je predhodni vlasnik zbog nemara dozvilio da se navoj u samoj rucici pojede i onemoguci stelovanje sajle. Ali zima je pred nama nove rucice nova sajla i evoooo ressssenjaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I sam planiram vazda prerade i sredjivanje ali jos lepo vreme pa se nadam jos po nekoj voznjici da bih ga rasturio skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se podmazuju sajle? Da li se nesto skida da bi se podmazale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Или спреј за сајле, или маст у спреју. Не Ве-Де - никако. Он се осуши и сајле се опет запеку. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giga Kle 118 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd-Zemun-Ugrinovci Motocikl: Kawasaki Versus 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao do skoro paša mi doneo neku mast u spreju nemam je daje slikam to je sprej za podmazivanje lagera-ležajeva. Sve što je trebalo da se podmaže stvari koje trpe velike temperature podmazivao sam time lanac od bajsa ćerki koja ga uredno ostavljala na suncu tokom leta i lanac je uvek bio mastan time sam i podazivao sajlu na prethodnom motoru. E sad neznam da li je silikonska mast u spreju za podmazivanje lanca dobra i za sajlu ???? Ilim samo obična tovatna mast ili grafitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Decembar 3, 2015 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo radi bioskop! Danas ga sastavih/opravih dovoljno da se može stvarno voziti, ono prošli put bi zezancija u ulici. Napred nešto nije kako treba, ili su vile usukane u trouglovima ili je kriv upravljač (a sigurno ne pomaže ni to što je osovina prednjeg točka pomalo kriva), svodi se na to da upravljač mora biti zakrenut u stranu da bi se vozilo pravo. Ostaje mi da zamenim i gornji trougao na viljušci, to nisam uradio kada sam menjao komplet vilu. Prilikom kočenja ne vuče u stranu, tu se ponaša kako treba. Obrtomer iz nekog razloga mnogo, mnogo sporije reaguje na promenu broja okretaja nego što bi trebalo. Nemam ideju. Na slikama se vidi koliko su krivi hladnjak i skid plate. Prosto je neverovatno da hladnjak nigde nije pukao kao i to da se ventilator vrti bez problema. Treba mi far i kompletna prednja maska (ovo moje je skrpljeno onako, da stoji...)... Treba mi ona metalna "pločica" kojom se žmigavac fiksira na plastiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Горњи троугао је масиван, тешко се криви. Доњи попије све. Провери то. А можда ти је крив гувернал. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4458 Napisano Decembar 3, 2015 Advanced Member, 1979 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Donji trougao je bio kriv i on je zamenjen. Kada smo stavljali nove štapove teško su ulazili u gornji trougao (bez problema su ulazile u gornji trougao koji je stigao sa njima). Ima tu prostora za čačkanje a i duga je zima, lociraću već šta je u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 3, 2015 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...