dudip 6 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio one veće li manje(skuplje ili jeftinije)? Ja sam metuo ove crvene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 15, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li kupio one veće li manje(skuplje ili jeftinije)? Ja sam metuo ove crvene... Manje (jeftinije) sam montirao, vece se ne uklapaju, bar se meni tako cini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je bitan ventil koji reguliše toplu vodu u karburatorima. Zapušen je i ne funkcioniše. Premostio bih ga al piše da se zatvara na 70 stepeni, što znači da nije predviđeno da se karbovi greju recimo do 90 stepeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cemu uopste sluzi topla voda u karburatorima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Cemu uopste sluzi topla voda u karburatorima? Grejeanjem karburatora greje se i smeša vazduha i benzina i na taj način ostvaruje se bolje sagorevanje i manja potrošnja. To ne postoji na modelima iz prvih godina proizvodnje, mislim da je od 96 uvedeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano April 16, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Znaci on provlaci vodu iz hladnjaka kroz karbone? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano April 16, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali ima ventil koj zatvori protok na 70 stepeni, greju se samo do 70 stepeni. Ne znam šta bi mu smetalo kad bi se grejali na recimo 90. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ne bi bilo dobro da se benzin u karburatoru ugreje na 100 stepeni :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se pridodam. Od juče ponosni vlasnik KLE-a :) . Slike priča i ostalo stiže za koji dan...kad siđem sa motora ;D ;D ;D he he Sa srecom da bude!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 19, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, procureo mi je levi semering na levom stapu.. Jel zna neko gde moze da se kupi i koja mu je oznaka? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 19, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?u=3491360qqq3622478 Stize za 7 dana, provereno. Ako ne radi link snacices se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje bi trebalo da se sipa u KLE-a '92 godiste i koja kolicina ??? Izvinjavam se ako sam ponpovio necije pitanje ali nemam vremena da citam 24 strane komentara :-X :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?u=3491360qqq3622478 Stize za 7 dana, provereno. Ako ne radi link snacices se. Koliko naplaćuju poštarinu za takve pošiljke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://shop.wemoto.com/pictures.dyn?u=3491360qqq3622478 Stize za 7 dana, provereno. Ako ne radi link snacices se. Koliko naplaćuju poštarinu za takve pošiljke ? Postarina je smesna, manje izadje nego VAT, tako da ispadne jeftinije nego da kupis u UK. Samo zamoli ih da ti napisu da je vrednost posiljke ispod 20 eur-a, da ne bi platio carinu. Meni su napisali 40 eur-a jer sam im kasno poslao mail da smanje racun (inace hoce da pomognu) i prosao sam bez carine, ali to zavisi od carinika do carinika. Postarina za kocione plocice i komplet gumica je bila 6 funti, a vat i postarina za UK za to isto je 8 funti. Nemci za isto to samo za postarinu su mi trazili 40 eur-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okin 21 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Modriča Republika Srpska Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje bi trebalo da se sipa u KLE-a '92 godiste i koja kolicina ??? Izvinjavam se ako sam ponpovio necije pitanje ali nemam vremena da citam 24 strane komentara :-X :-[ Motul 10W40, 3l sa filterom, a 2.8l bez zamjene filtera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da kod nas nemaju nigde da se kupe semerinzi?? Idem na put krajem meseca pa mi je knap da cekam da mi stigne 7 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da kod nas nemaju nigde da se kupe semerinzi?? Idem na put krajem meseca pa mi je knap da cekam da mi stigne 7 dana... Izmeri unutrašnji i spoljni prečnik i visinu semeringa i potraži po tim dimenzijama moguće da ćeš naći od nečeg što nije motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano April 21, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da kod nas nemaju nigde da se kupe semerinzi?? Idem na put krajem meseca pa mi je knap da cekam da mi stigne 7 dana... http://www.3t-racing.com/e_ariete.php Ali pitanje je da li i oni imaju na stanju ili narucuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce da kod nas nemaju nigde da se kupe semerinzi?? Idem na put krajem meseca pa mi je knap da cekam da mi stigne 7 dana... http://www.3t-racing.com/e_ariete.php Ali pitanje je da li i oni imaju na stanju ili narucuju. Hvala, imaju na spisku. Zvacu ih ujutru... E sad, da li su dimenzije iste i za starije KLE i za novije? U Markosu su mi dali ovu dimenziju: 41x53x8/9.5 Znam da nije mnogo menjano u modelima tokom godine, ali cisto da bih bio siguran? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Isto je za sve modele ali ti ipak navedi godište tvog motora kad budeš naručivao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala u KLEmentinino ime :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan @ Okin: Hvala ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanSD 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 23 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko originalni auspuh za KLE-a, ja ga kupih sa nekim topom, grmi ko nevreme. Probao sam da ga prigušim al je još uvek bučan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zakarus 18 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 '99 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice semeringa, imaju u kod Todorovica u Balosavi, cjena prava sitnica 1900 dinara + ptt, izaslo me 2300. Juce porucio. danas vec stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...