drmilan_ 5407 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: pozdrav KLE-ovci razmatram da predjem na KLE, da bih mogao da se vozim i na putu i van puta. Nasao sam bas ocuvan i negovan primerak, 1994 god, prva boja, bas lep, ali me zanima sta mogu da ocekujem od kvarova, cuo sam neke magnete da se kvare, pa me zanima koja je cena popravke i kakvi su simptomi tog kvara, da li ce me negde ostaviti na putu. hvala Znaci krcka se kle ipak. Radi cvric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @Rik hvala @drmilan_ evo ovaj mi zapao za oko https://www.polovniautomobili.com/motori/15308490/kawasaki-kle-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan U fulu je. Da nije malo skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, drmilan_ said: U fulu je. Da nije malo skup? Jeste, ali ima: bobanovo sediste, seba crash bar i bocne nosace, maglenke, givi kofer i givi ploca, grejace rucica, promenjen lanac bregaste i spaner bregaste, lanac i lancanici presli 4000, gume presle 2000, nosac telefona, 2 vizira, kratki i dugi, punjac za telefon, teflonska creva i napred i nazad, plocice menjane... Jos samo da vidim taj magnet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Novembar 6, 2019 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan @Aleksandar Sh. mislim da je bivsi vlasnik i da je stavljao magnet od zzr, davno bese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Markone88 said: Jeste, ali ima: bobanovo sediste, seba crash bar i bocne nosace, maglenke, givi kofer i givi ploca, grejace rucica, promenjen lanac bregaste i spaner bregaste, lanac i lancanici presli 4000, gume presle 2000, nosac telefona, 2 vizira, kratki i dugi, punjac za telefon, teflonska creva i napred i nazad, plocice menjane... Jos samo da vidim taj magnet... Onda vredi, samo nemoj da se razocaras sto nije TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Pre par meseci jedan rodjak rešio da promeni auto. Vozio BMW 525 automatik, 2001.godište i treba mu nešto praktičnije zbog privatnog posla i sa manjom registracijom, pa da mu bude i za posao i za vožnju. Nadjemo mi Reno Kangoo, 1.5 dizel, 2004.godište, praktičan, štednji, baš u super stanju.Kad je seo da proba komentar je bio "Uzimam ovo ali BMW ostaje!".Ako me razumeš :-)Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bokes said: @Markone88 Pre par meseci jedan rodjak rešio da promeni auto. Vozio BMW 525 automatik, 2001.godište i treba mu nešto praktičnije zbog privatnog posla i sa manjom registracijom, pa da mu bude i za posao i za vožnju. Nadjemo mi Reno Kangoo, 1.5 dizel, 2004.godište, praktičan, štednji, baš u super stanju. Kad je seo da proba komentar je bio "Uzimam ovo ali BMW ostaje!". Ako me razumeš :-) Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Sve jasno! Moracu da probam prvo, ali me bas vuce zelja da znam da mogu da sidjem sa asfalta i da vozim uz reku, do reke, do nekog jezera itd. Mislim da bih se onda i sam vozio, spakujem stap za pecanje i varalice i skoknem negde. Videcu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 260 Napisano Novembar 6, 2019 Fat and furios, 592 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Kle je motor(ic) za svaku preporuku. Imao sam tri komada i nije receno da necu opet 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan A ko te magnete proverava i popravlja? Jel radi cika Rajko to? Ja bih to preko zime uradio za svaki slucaj ako uzmem KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14113 Napisano Novembar 6, 2019 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Markone88 je napisao: razmatram da predjem na KLE, da bih mogao da se vozim i na putu i van puta. Nadji @Gliga putopise i resio si dilemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Novembar 6, 2019 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj motor mislim na onaj KLE od gore sve mane su ispravljene . U vilama su progresivne opruge kao i teflonska creva napred i nazad . Magnet je sređen od zzr . A ako niko nije dirao u njemu je kn filter ustelovan sa dynojet diznama u McM racing Temerin . Treba da ima i scotoiler podmazivac lanca takođe . Ono sto vidim da fali je ukrasna plastika na prednjem delu kod zmigavca ali to se nađe na ebay . na 25000 km su ustelovani ventili i sihronizovani karburatori kada je rađen stelung u Temerinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E zbog ovoga mi forum vrati osmeh na lice :-)Послато са MI MAX 3 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da svratis do mene i da probas makinu, i ako ti se dopadne moze da se dogovaramo i za tvoj tdm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1112 30 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Magnet sam zamenio prosle godine u herceg novi kad sam bio na moru dole me izdao i zadovoljstvo je kostalo 320e materijal i ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Aleksandar Sh. said: Ovo je moj motor mislim na onaj KLE od gore sve mane su ispravljene . U vilama su progresivne opruge kao i teflonska creva napred i nazad . Magnet je sređen od zzr . A ako niko nije dirao u njemu je kn filter ustelovan sa dynojet diznama u McM racing Temerin . Treba da ima i scotoiler podmazivac lanca takođe . Ono sto vidim da fali je ukrasna plastika na prednjem delu kod zmigavca ali to se nađe na ebay . na 25000 km su ustelovani ventili i sihronizovani karburatori kada je rađen stelung u Temerinu hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drdamjan 67 Napisano Novembar 12, 2019 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bjelovar Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/26/2019 at 10:06 PM, stefanvujovic said: Pozdrav drugari, gdje mogu kupiti dog bones/kosti od 122mm ? Na FB grupi KLE Srbija jedan, da ne tražim koji, oglašava bonese, kraće, vidjet ćeš mjeru. Malo skrolaj unazad, ima slika hrpe narezanih. E, pa to si ti... Neka objave, trebat će nekome informacija... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4381 Napisano Novembar 19, 2019 Advanced Member, 1961 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko zainteresovan za zamenu farova: Prodajem korišćene bixenon projektore (u svakom projektoru je i dugo i kratko svetlo) sa H1 LED sijalicama, kao i noseću ploču pravljenu za Kawasaki KLE500 najnovije generacije (2005-2007.) koja odgovara i za Z1000 (2003-2006) i Z750 (2004-2006). Montira u postojeći far umesto ogledala. Izuzetno precizan i definisan snop svetla koji ne smeta vozačima iz suprotnog pravca. U projektore može da se ugradi bilo koja H1 sijalica. Ja sam imao i ksenone i halogene, a u zadnjoj iteraciji ove LED (LED sija jednako dobro kao i ksenon, s'tim da nema dodatne balaste i ne greje se ni približno). Delovi su korišćeni sa vidljivim tragovima ali bez oštećenja. Cena je 3500 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Vlasnik sam kle-a više od dve godine i redovno pratim temu o kle 500 pa sam odlučio da se javim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Novembar 21, 2019 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ppavle 3 Napisano Decembar 19, 2019 U prolazu, 39 postova Lokacija: Prolom Banja, Beograd Motocikl: Yamaha DT 125, Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko slučajno ima desnu plastiku, što povezuje rezervoar i far? Oštetio sam svoju pa da je ne bih krpio i farbao. Crno siva kombinacija. HvalaPoslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neca76 4 Napisano Januar 4, 2020 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Ima li neko pinjon od kle-a? Otisli su mi zubci na puznom zupcaniku koji okrece sajlu. Ako ima neka alternativa moze i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde da nađem semering vodene pumpe koji izgleda ovako. Dimenzije su 12×36×5,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 156 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Osim na ebay-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Januar 17, 2020 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije mesto ovde za ovu temu i u to ime se izvinjavam adminima. Kupujem Kle-a pa ako je neko prodaje nek pise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...