daxon81 31 Napisano Novembar 15, 2014 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan na mom vidim vareno jos kod prethodnog vlasnika,znaci vari se uspesno...poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 16, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može da se zavari, odeš lepo u Kać.. Moze jos neka informacija? Broj telefona / ime ? Trebalo bi da imam ja, ali je polomljen ovaj zadnji deo koji stoji paralelno sa podignitim fuzasterom, poshto je to mesto iskoristio majstor da uchvrsti nosache bochnih kofera, shto je totalna greshka, jer je to neki ljuti tanak aluminijum i bukvalno mi se prevrnuo motor sa copave na zemlju i pukle su te ushice sa obe strane kao da su od stakla... Ne znam dal' ti igra ulogu poshto iz tvog posta ne mogu da ukapiram shta je tebi puklo, mozda isto to... Slicna situacija i kod mene. Pukao mi je ovaj deo, u voznji i spadne mi kofer na asfalt.... Isto tako montirani nosaci za bocne. Ne moze ovaj aluminijum da izdrzi toliko naprezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je spialter vrlo krt materijal za koji se nista nekaci cak se i vari posebnim elektrodama ybog krtosti.Svaki iole bolji majstor zna za to i nekoristi ga kao oslonac za nesto teze.Meni je isto puklo ali kad su mi srusili motor na skupu u Budvi ovog leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odustah od varenja jer mi i par varilaca rekose da i ako se zavari nece biti nista specijalno jako. No, razvlacim sipke nosaca kofera jos prema ramu pa cu da ih srafim za sam ram i problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Novembar 27, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma napisah gore da je to totalno glupo reshenje, nikako nosache kofera na te "usice" koje inache sluze samo da se fuzaster nasloni na njih kada je podignut, pri prvom prevrtanju motora u mestu pucaju sa obe strane kao da su od stakla... To nije predvidjeno da trpi bilo kakav teret. Evo slika kako su meni pukle. btw: ako nekome trebaju ovi delovi neka se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVICA ML 7 Napisano Januar 11, 2015 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari KLEovci.......Trebao bih da zamenim gume na klementini i nasao sam Continental gume po veoma pristupacnoj ceni.Zanima me da li je neko od vas koristio te gume i kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ralekle 1 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Continental gume su extra! Neces sigurno pogresiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 12, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari KLEovci.......Trebao bih da zamenim gume na klementini i nasao sam Continental gume po veoma pristupacnoj ceni.Zanima me da li je neko od vas koristio te gume i kakva su iskustva? O kom modelu guma se radi i po kojoj ceni? Da li su u slobodnoj prodaji ili nešto preko veze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Januar 12, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim na Continental Trail Attack 2,i ako se drzis asfalta i makadama tj. ne ulazis u blato mogu ti rec da su extra.A za ostale modele neznam jer nisam probao,mada ima i onih koji psuju na Continetal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo momci,da se ne vracam unazad ,potrajalo bi,postavicu par pitanja...moj komsija je "pribavio" KLE 500 i u startu nastju problemi u smislu oznaka na rezervoaru....rez.(je rezerva) on(pusteno gorivo) i neznamo sta znaci PRI ? Drugo pitanje je: sta se desava kad "presisa" masina, posto je radio na PRI ugasio se i nece vise da upali,vergla ali to je sve...racunamo da je presisao? hvala unapred ,u potpisu ŽUTOKLJUNCI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan A da nije zavrnuto gorivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggy. 3 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Bacinci Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan PRI znaci slobodno isticanje goriva iz rezervoara do zadnje kapi,zato je i presisao...vrati na ON i verglaj dok ne upali... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan PRI je prime Koristi se kad motor nije vozen duze vreme. Pusta gorivo direktno u karbove http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/5469-kle-500-fuel-selektorsta-znaci-pri/ Proverio bih ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao slucaj sa losim vakuumom na slavini. Kad presisa, mnogo bolje, da ne kazem iz prve, je palio na RES nego na ON. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci,ulja ima,bar sto se tice vizuelnog pregleda,pokusacemo ujutru ponovo na ON posto je valjda prirodnije...javicu se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Akumulator prazan...sada vec istrazujemo ceo motor,treba nam pomoc oko skidanja sedista,onda nameravamo da napunimo akumulator,sada mi pada na pamet antifriz...da li koriste crveni G2 ili plavi model je 2006?...nastavak sledi sutra,i mi žutokljunci imamo dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Januar 15, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu,bre momci,pa ako vam treba pomoc za skidanje sedista,mozda je bolje da vi to nista ne pipate,nego pravac kod nekog majstora... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš opciju da ugreješ rakiju i pripremiš sve što ide pored toga pa da se neki ljudi sa foruma pojave i sve vam razjasne, šta ćeš bolje od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dajemo grejanu,kupus,tursiju,suseno....imamo dobro crno vino berba 2009.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan skines desnu bocnu plastiku(otkljucas kljucem) onda ces ugledati sraf koji drzi sediste(iznad auspuha) isto i sa druge strane samo se plastika skida na sraf...pazljivo da nesto ne pukne a onda podizes zadnji deo sedista..pozdrav .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Januar 16, 2015 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dajemo grejanu,kupus,tursiju,suseno....imamo dobro crno vino berba 2009.... Tako sam i zamislio nego rekoh da ne nabrajam, samo reci kad i gde i eto prvog zimskog KLE skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan daxon81 hvala lepo,Rille, vino moze da saceka jos koji mesec i lepse dane...u medjuvremenu me zanima ,koje vi akumulatore imate na masinama,kod nas je lithium ion mislim da je pun kapacitet 12,4V ....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Januar 16, 2015 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je akumulator MGM a YTX12-BS 12V 10 Ah,kostao 50 evra. i traje mi od 2010 godine baz problema. Na kraju sezone ga skinem i drzim u kuci na toplom,kad hocu da palim motor,stavim ga na punjenje,pa na motor,i onda ga provozam malo po okolini. Pred sezonu opet ga dopunim,i od tad ga ne skidam do sledece zime. Do sad je izdrzao,a do kad ce videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Januar 16, 2015 (promenjeno) Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Кад обавите пуњење батерије и остало-пре паљења мотора ОБАВЕЗНО отвори уљни шраф,замочи нешто у рупу и помириши.Ако се бензин осећа НЕМОЈ палити,значи да је прелило гориво доле у картер(кад сте се играли са славином горива)Ако смрди бензин,испусти уље ,промени филтер,и ту се бенз сигурно нагурао,сипај ново уље па тек онда ПАЛИ. Пробрљај мало по форуму,има цео мануел за КЛЕ са све склоповима,помоћи ће при било ком следећем грунфовању. Срећан рад Позз Деда Promenio Januar 17, 2015 član Деда Целе 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakfin 1 Napisano Januar 17, 2015 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Deda Cele hvala lepo,Vasa uputstva ce dobro doci.... ovih dana nameravam da: kupim sve filtere i ulje (tako je red obzirom da neznam sta je u njemu),proverim svecicu....a onda sa prvim vesnicima proleca mozemo do Vlasinskog jezera i tamo probati sve one elemente hedonizma,sto ih pomenu Rille... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...