Gale 135 Napisano Mart 11, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Conti trial attack 2. 10.000km odlična guma za svaku preporuku. Prvenstveno guma za asfalt a moze i neki blagi off tj makadam tucanik i sl. Jos uvek su skoro bez ikakvih tragova korišćenja. Kupljene u motoboxu NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto su mi ponuđene "Sava " gume izgledale ćelavije nego moje koje već imam uzeh Trailmah-Danlop koje su 50/50 za of i za asfalt. Sava samo za asfalt.Dilema napokon rešena jer očigledno da niko nema Sava gume,da bi mi preneo utiske.Zahvaljujem se na komentarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Mart 11, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Где да купим ендуро фузастере за КЛЕ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 11, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je ipak bolje sa K60 nego sa trailmaxom D604 koji sam vozio. Jeste da se malo manje trosi od K60 ali neuporedivo slabije drzi za asfalt a pogotovo po kisi. Edit: Ustvari sta vam se ja mesam u temu kad ni slovo K nemam u nazivu motora. Ali bice uskoro pa pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 11, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Где да купим ендуро фузастере за КЛЕ? Ja sam to rešio fuzasterima sa kineskog Pulsera (Quingy), uz minimalnu prepravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 11, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A zašto da se ne mešaš? Pa točak je točak ako valja na mom motoru valjaće i na tvom ako idemo po istoj podlozi nema tu velike razlike, ili skoro nikakve ako su iste gume, osim možda težina motora. A ove što sam sad uzeo, mogu da se koriste i po OF-u i po asfaltu.50/50.Prodavac garantuje 20.000.km.a čitajući druge postove i iskustva bajkera i oni se slažu.Šta je najbitnije u svemu tome? JA, zadovol jan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Mart 12, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo već u temi: ima li ikog da preporuči neke dobre gume isključivo za asfalt? (Kad se/ako se uželim blata i prašine, u to neću zalaziti KLE-om). Dunlop TrailMax, odlicne za asfalt. Te sam imao na svom Kle-u dok nije otisao u ruke kolegi Penzioner. Lepo sam se navozao sa njima i na Kle-ovu tezinu mislim da su jako dobar izbor. Moje iako starije i celavije su se lepile za asfalt, samo jedanput mi je malo "pustila" zadnja (nisam pao) kada sam po kisi sa Dzefrijem vozio na Avalskom putu ka Mladenovcu. Malo vise sam oborio motor nego sto je trebalo i prednja secnula ali srecom odmah i uhvatila, a za njom i zadnja. Na suvom su drzale kao blesave sto i Ledu moze da potrvri kada sam ga jurio od Lazarevca do Ostrovice po onim putevima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Mart 12, 2014 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan (prednja mi nije kritična, češće proklizam zadnjim delom) Kada prednja prokliza pada se 99.9%, pogotovo na KLE-u sa 21. gumom napred, pao sam sa 5 na sat, a visok sam 187 i nisam uspeo da ga zadrzim. Zadnja kada prokliza samo te uplasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan АЛАТ ЗА КЛЕ Да ли може неко да ми каже,шта и колико иде у основни путни алат за КЛЕ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 14, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako misliš na fabrički komplet, mogu sutra da uslikam. Ako misliš šta ti sve može na putu zatrebati od alata, spisak bi bio podugačak a sigurno bi opet nešto nedostajalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
poka 43 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: KTM ADV 990 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, mogu li dobiti vasa iskustva sa promjenom auspuha na KLE-u? imam ideju da mijenjam auspuh, kako bi bio bolje primijecen od strane ostalih ucesnika u saobracaju. pa me zanima sve, koji je najbolji, da li se isplati, jel vam se povecala potrosnja goriva, koliko ste zadovoljni sa Ada auspusima ako ste ih ugradjivali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 14, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj drugi post na ovoj strani (slika), lonac od KTM-a, otvoren. Ako se prave da me ne vide () ono me bar čuju! Potrošnja ne bi trebala da se poveća promenom topa, ipak je to 4t makina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Mart 14, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju lonac od mog Kle-a ako je neko zainteresovan,skinuo sam ga jer sam postavio drugi.Inace je lonac u odlicnom stanju i nije nigde udaran. Da li je prodat ili ponuda jos vazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Mart 14, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek vazi ponuda za za prodaju auspuha,tj.lonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Mart 15, 2014 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan АЛАТ ЗА КЛЕ Да ли може неко да ми каже,шта и колико иде у основни путни алат за КЛЕ Da sad nebih išao do garaže, fotografisao i sve ostalo evo linka pa vidi http://www.kle-croatia.com/forum/index.php/topic,1013.30.html Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Da,ne mora slika,samo nabrajanje velicine kljuceva,imbusa.... ono sa CRO grupe,ima slike i kataloske oznake ali nema velicina,ima nekog gvozdja -sto ne znam ni sta je Ako misliš na fabrički komplet, mogu sutra da uslikam. Ako misliš šta ti sve može na putu zatrebati od alata, spisak bi bio podugačak a sigurno bi opet nešto nedostajalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko "SAM" menjao pločice na zadnjem disku? Na šta, treba da se obrati posebno pažnja, koliko je zahtevno? S obzirom da mnoge stvari znam sam da uradim ohrabrio sam sebe da bi i ovo mogao da odradim,bez većeg problema.Ukoliko je neko već radio voleo bih da mi opiše rad i tako pomogne ili da odem do majstora? Zahvaljujem se na svim komentarima, i sugestijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se na odgovoru, valjda ću uspeti da uradim.Da li treba doliti ulje nakon menjanja pločica ispustiti vazduh itd ? Sigurno nije isto kao na autu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Mart 16, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kada zamenis plocice ipak pritisni par puta kocnicu da ti legne lepo na disk,u suprotnom te moze iznenaditi na prvom kocenju! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Кочионо уље се мења ОБАВЕЗНО на 2 године,као и на колима(јако је хидроскопно) Ако имаш било какве дилеме,најбоље да одеш до Бокилић(063697094)а то ти је 10 мин из Батаје до Н Пазове,добар је дечак,није скуп,седнеш гледаш и изучиш занат. https://www.google.rs/maps/dir/%D0%91%D0%B0%D1%82%D0%B0%D1%98%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/44.9551077,20.2202743/@44.9370208,20.2423989,10155m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x475a5df9af5482fb:0xfa8dd3688ff96f9!2m2!1d20.2833333!2d44.9!1m0?hl=sr Zahvaljujem se na odgovoru, valjda ću uspeti da uradim.Da li treba doliti ulje nakon menjanja pločica ispustiti vazduh itd ? Sigurno nije isto kao na autu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Целе 85 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd,Terazije Motocikl: PX200e,Lambreta LD150,KLE Prijavi odgovor kao problematičan Kakav zvuk ima sa tim loncem? Gde da nabavim ,vidim ti imas,taj niklovani poklopac koji zatvara rupu zad osovine? Ja sam to rešio fuzasterima sa kineskog Pulsera (Quingy), uz minimalnu prepravku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 17, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Кочионо уље се мења ОБАВЕЗНО на 2 године,као и на колима(јако је хидроскопно) Ако имаш било какве дилеме,најбоље да одеш до Бокилић(063697094)а то ти је 10 мин из Батаје до Н Пазове,добар је дечак,није скуп,седнеш гледаш и изучиш занат. https://www.google.r...d44.9!1m0?hl=sr Zahvaljujem se na odgovoru, valjda ću uspeti da uradim.Da li treba doliti ulje nakon menjanja pločica ispustiti vazduh itd ? Sigurno nije isto kao na autu. Najverovatnije ću tako da uradim ne treba se zezati sa kočnicama, a posebno sa KLEOVIM .Imam ovde u Batajnici dobrog majstora tako da ću kod njega.S poštovanjem hvala svima na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Mart 17, 2014 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve nauke. Skines klesta, skines plocice, vratis klipove, stavis nove plocice i zasrafis nazad. Druknes kocnicu dva-tri puta da klipovi izadju i plocice legnu i to je to. To su jednoklipna klesta i nema nista specijalno kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...