SADAN 863 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nekako postavih slike izvinjavam se ako nesto nije kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra deonica za vožnju samo zna da bude poprilično opterećena. Kada putujem ka Zlatiboru uvek mi ta deonica iziskuje punu koncentraciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam osram night breaker (obican, sada postoji i nightbreaker plus) i potrajala mi je mozda malo manje od 2 godine (ukupno 18k km) s tim sto mi je crklo prosle godine u avgustu kratko (nakon godinu dana i nekih 12k) i posle toga sam je furao stalno na dugom (al spusten far do max), i konačno je crkla sada u aprilu i zamenio sam je obicnom sijalicom od 200 din. Planiram da uzmem morimotov projektor i da odradim drugo staklo na faru. A vec me godinu dana cekaju na polici projektorske maglenke i nikako da napravim nosace, a s obzirom da motorom radim po njivama i da je par puta propao nogarom kroz zemlju i poljubio istu nije mi ni zao sto me cekaju , kad zavrsim posao onda cu da kacim. Gliga je tu uradio odlican posao, al ima tu pogodnost da ima 2 sijalice u faru (srećom ima noviju generaciju ) pa i ako ode jedna, uvek je tu druga, al xenon se definitivno isplati sto se kvaliteta osvetljenja i trajanja tiče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jel je koristio neko plocice "ap racing" na kleu? Mozhe neki utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan I koje plocice staviti na Kleku, da budu dobre, ali da ne bude bas preskupo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 26, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zalite za plocice...Bolje ce da koce i nece da skripe pri stajanju,sto vremenom pocinje strasno da nervira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, meni skripe one od kad smo ih stavili. Zato i pitam, ja mogu da nadjem najjeftinije, ai ne znaci da cu biti zadovoljaln, zato pitam za nesto, prosecno tako reci, dobar kvalitet-dobra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matrixfdbc 4 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 52 postova Motocikl: Honda Hornet 600S, Prijavi odgovor kao problematičan Gde nabavljate Osram nigh breaker,ima li da se nadje na pumpama i jesu li one 55w.l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ih na OMV pumpama,ali ih ima u svim bolje snadbevenim radnjama auto delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-vukasin- 13 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: trenutno bez, bio KLE `04 Prijavi odgovor kao problematičan OMV, NIS, prodavnice auto-delova itd, kostaju od 750din pa navise po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 26, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod pumpi....na MOL ovim pumpama imate dobar sprej za lanac 660din....400ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod pumpi....na MOL ovim pumpama imate dobar sprej za lanac 660din....400ml хвала за информацију. Баш бих сутра требао бити у близини једне од тих пумпи, а спреј ми фали. Одлично! Знаш ли да ли има шампон за прање ланца? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti najeftinije sprej za gume? U ,,Uradi sam" je oko 900 dinara,proverio juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 26, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan I sprejeva za gume ima na pumpama, samo ne znam da li rade na žbicanim točkovima....ima i raznih tečnosti za pranje i čišćenje naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti najeftinije sprej za gume? U ,,Uradi sam" je oko 900 dinara,proverio juce То је та цијена. Максимално што може да буде је +/-100 динара, а то ти не игра улогу... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Maj 27, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan A šta će to nama koji imamo unutrašnje gume? Mislim, ima li sprej ikakvu funkciju u toj kombinaciji? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 27, 2013 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim sprej za svaki slučaj pošto se mišljenja dele. Danas sam naručio OVO jer piše da je i za gume sa unutrašnjom. Piše i na tarabi al' sam bar malo mirniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flytuyer 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se i ja prijavim na ovaj forum i to mukom.zna li neko gde mogu da nadjem radilicu i klipnjace za mog KLEna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Polovne delove prodaje na Moto berzi DEKI iz Kanjize,a probaj kod majstor Bokilica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Знаш ли да ли има шампон за прање ланца? petrolej i četkica za zube i tljaj - to je najbolje za pranje lanca. kada se dobro opere lanac, lančanici i gekla čistom krpom isušiš, provozaš 5-10km da se i malo ugreje i onda preprskaš sredstvom za podmazivanje lanca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da moze dase koristi i uljani razredjivac,ja probao nisam sta vi mislite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Maj 27, 2013 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio nov lanac na kutiji je pisalo da se čisti kerozinom. Pošto kod nas nema kerozina najbliže njemu po čistoći je petrolej (kao što reče fruitcake). Sa razređivačem se ne bih igrao jer pitanje koliko ga podnose O-ringovi (gumice). Cena razređivača i pertoleja je slična. Ja koristim četku za farbanje koju sam podšišao na 1 cm. Radi ko doxa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flytuyer 0 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sadane,dejan iz kanjize mi se ne javlja na fon, a kako da dodjem do bokilica,hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cuo da peru benzinom i dizelom.. vec sam odvojio da probam ovih dana. Kazu benzin ispere masti sve a dizel malo i podmaze ono sto je benzin isusio jako.. Sent from my XT910 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 27, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Sadane,dejan iz kanjize mi se ne javlja na fon, a kako da dodjem do bokilica,hvala na pomoci http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66166-bokilic-servis-prodaja-delova/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...