Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki KLE 500

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 453 postova
  • Motocikl: imao Kawasaki KLE 500

Srle, pogledaj ovde elf ulja: http://lavauto.rs/elektronski-katalog.html?category_id=50&page=shop.browse&limit=20&limitstart=20

Ovo 10w50 je sada jako skupo, ja sam ga prosle godine placao ispod 700 din.

Moj savet je da uzmes 10w40, polusinteticko je i cena je OK, razlika je 500din na 3 litre, a ipak bolje sipati polusintetiku. To isto ulje je meni trenutno u SV-u.

Hvala zogu, verovatno ću ipak uzeti Elf 10w-40 polusintetiku.

:takoje:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced Member, 1976 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Ja postavih u proslom postu link ka uvozniku Elf ulja. Rade i maloprodaju, polusintetika 10w40 kosta 430 dinara po litri (toliko sam ja platio, jos stoji ista cena) plus dostava za one koji nisu iz Beograda. 0takoje.gif 1645 din su bile 3l ulja i dostava.

http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4hp-eco-10w40.html

• Podržavam 1

Ja postavih u proslom postu link ka uvozniku Elf ulja. Rade i maloprodaju, polusintetika 10w40 kosta 430 dinara po litri (toliko sam ja platio, jos stoji ista cena) plus dostava za one koji nisu iz Beograda. 0takoje.gif 1645 din su bile 3l ulja i dostava.

http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4hp-eco-10w40.html

To sam i naručio, stiže u utorak, za sada nema nigde bolja cena !

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Zanimljivo, ja kada sam pre par godina zvao profaco uputili su me na lav auto i rekli da ne rade maloprodaju. Hvala na informaciji!!!

Ulje mi stiglo danas od Profaca brzom poštom, 4 litra 10w-40 polusintetika.

Ukupno sa troškovima 2075 dinara.

U pakovanju dobio ELF nalepnicu i hemijsku olovku.

Kad ga zamenim javljam utiske.

• Podržavam 1

• U prolazu, 18 postova

Dok se drugi hvale ja moram da se pozalim prodao sam paklenog jer planiram da kupim mladjeg prezadovoljan sam bio za mojim zelenim drugarom mi smo isli licem u lice smrti i sve smo preziveli samo jedno pitanje u vezi odrzavanja npr ja bih uzeo san nekog preko 2000-og godista jel se nemenja potrosnja,ovo ono neke druge stvari ili u principu sve ostaje isto :))):moto3:

• Svrati ponekad, 113 postova
  • Motocikl: Kawasaki KLE

Prldavnica auto delova za Japanska i Korejanska vozila,,Euro07", Nis,ul.Obilicev Venac 11,filter za ulje 560 dindzi shampion.Mislim da ima oznaku 303 .Imaju jos radnje u Bgd,Novom Sadu i Cacku.

Nalepnicu i hemisku nisu dali!!!

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

i ja danas porucio elf ulje. Hvala na podeljenoj informaciji za ulje i za filter, jos samo za filter vazduha da mi odate tajnu gde da trazim i kojoj ceni mogu da se nadam

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650
:) mislio sam,probaj da okacis link... :) a ako je taj tvoj filter kao onaj koji je original,bolje je onda njega staviti nego improvizovati,mada,kad sam ja gledao da kupim,takav filter kao sto je original,kostao je oko 3000din,zato sam ja improvizovao sa tim meckinim...

• bu!, 609 postova

drugari,planiram 20og da krenem na voznju (mozda krenu jos dva drugara sa mnom ),da se vozamo do 25og,mozda odemo do mora...u planu je da kampujemo na tom putesestviju...ako neko ima neke predloge gde bi bilo lepo da se svrati,na sta bi mogli da obratimo paznju i tako to,dobro bi doslo da to podeli sa mnom...

Evo predlog,svratite u Hanioti,ja sam trenutno tamo. Ima lepih plaza,more je toplo i imate mesta za satore koliko hocete,samo mi se najavi kad stizete da vas sacekam :takoje:

• oddball, 1146 postova
  • Motocikl: tri šrafa u nozi

Pozdrav Kle ekipi, treba mi jedna informacija. Trazio sam je po netu medjutim can i na wikipedia sajtu informacije su prilicno skromne. Koliko sam shvatio Kawasaki je na Kle-u smanjiva snagu agregata pa me interesuje od kada. Da li je to bilo od poslednjeg modela iz 2005 (valjda) ili je to bilo od on 1994 kada je dobio "facelift"? Dosta me buni i snaga motora po oglasima posto izgleda da tamo snagu motora pise ko kako stigne.

Ponudjeno mi je u zamenu za moj motor dobijem Kle 2001 godiste koji je presao oko 39000 km pa se sada raspitujem sta-i-kako.

hvala

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350

Video sam da ljudi produzuju prednji blatobran, radi zastite hladnjaka. Gde, od cega, i kako to da uradim? :D

• Advanced Member, 1976 postova
  • Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660

Video sam da ljudi produzuju prednji blatobran, radi zastite hladnjaka. Gde, od cega, i kako to da uradim? :D

Ako ne vozis po blatu nema neke potrebe za tim zahvatom. A ako volis da se kaljas onda je to koristan dodatak jer se ovako hladnjak napuni blatom pa puno, puno losije obavlja svoj posao (meni se desavalo da ventilator ostane upaljen i 5 min nakon sto ugasim masinu, sa cistim hladnjakom nikada nije radio duze od 10-20 sekundi).

Od cega raditi? Mozes od drugog blatobrana ako su ti lako/jeftino dostupni. Ja razmisljam da iskoristim komad plasticne cevi za kanalizaciju. Treba naci cev odgovarajuceg precnika i oblikovati je po potrebi.

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 900

Pomoc. Kada kocim ili prelazim preko rupa cujese udaranje koje dolazi od upravljaca, probao sam dok stojim da stisnem prednju kocnicu i guram volan prema napred i oseti se kao malo pomeranje. Jel to znaci da ima da su mi lezajevi na upravljacu otisli i da im treba zamena? ako neko zna gde iste nabaviti i po kojoj ceni ili neki savet vezano za zamenu istih jel komplikovano,mogu sam ili trazim majstora ? Ako je neko to radio a zna dimenzije lezajeva. Ili je mozda nesto sasvim drugo.HVALA

• bu!, 609 postova

Postoji mogucnost da su lezajevi u prednjem tocku,skines ih i vidis u kom su stanju...Ja sam ih zamenio,kostali su me 1000 dinara oba.A mozda ti se malo i otpustila prednja vila (skines korman i dotegnes onaj sraf koji je ispod,koji drzi vilu

)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja