Marphi 1138 Napisano Jun 1, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan solidarisem se...moze restoran,a verujem da ce u koferu biti i neki sendvic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 1, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan TEMA SE PREMEŠTA U BJB VIKEND VOŽNJE !!!! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81893-homolje-03jun-nedelja/page__view__findpost__p__1313123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jun 2, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pančevci - u 7:30 na OMV-u Beograd - 8:00 na OMV-u u bulevaru (bivša Šljukina pumpa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da pozdravim jos jednom drustvo sa danasnje voznje i da im se zahvalim na fenomenalnom danu i velikoj dozi tolerancije za moju penzionersku voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh i ja, bila je fenomenalna ekipa i samim tim i predivno druženje i vožnja. Nadam se da su svi stigli kod kuće bez problema, kao što je protekao i ovaj dan. Do sledećeg druženja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jun 3, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigosmo u PA. Bilo je extra. Hvala vodiču Srletu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bez fotki nema dokaza da ste uopšte izašli iz dvorišta tako da dokaz na sunce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 3, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se zahvalim Srletu69,Riletu,Roletu2010,Galetu,Pasi,Koletu i svima koji su doprineli da danasnji dan prodje kako je prosao...extra! ja imam neke slike,ali vi ste napravili mnogo vise i verujem da su bolje posto su sa foto aparatom napravljene...P.s.Rile,hocemo imati cast da dobijemo fotke koje je slikao lik iz auta? (sto si pominjao da je vozio bajs nesto mnoooooooooooogo daleko ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je pre svega da su se svi vratili svojim kućama živi i zdravi i nadam sa pozitivnim utiscima! Sobzirom da se većina nas prvi put srela i tom prilikom upoznala, ja sam prezadovoljan turom i druženjem. Što se tiče fotografija budite bez brige, prosleđujem čim ih dobijem! I samo da podsetim vreme je da planiramo neku novu turu,sezona svakim danom prolazi tako da iznesite svoj predloge što pre! Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsimulak 0 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 5 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi! Vozim KLE od ove sezone ali mi posao ne da previše vremena! Molio bih Vas ako neko zna gde naći polovan termoprekidač ventilatora za KLE da prijavi. Pozdrav iz Rume! 064/892-85-84 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ocekujem slike i putopis u onoj dugoj temi ali izgleda da je niko sem mene ne gleda, jaooj! Drago mi je da ste dobro prosli i da ste se lepo izvozali. Mi smo isli do zagubice pa do borskog jezera, cak je palo i kupanje. Put od zagubice do borskog jezera je odlican. Pozdrav do skorog vidjenja, nadam se. Nisam sad bas mogao da se uklopim sa vama ali bice prilika, hvala bogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac 10 Napisano Jun 5, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte bar neku sliku,da vidim sta sam propustio. Ja ostajem pri svom predlogu (strana 96.),pa ako bude interesovanja bice i voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 5, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan bice i slika i svega,samo prvo da se ofrkestimo i da prikupimo slike na jedno mesto posto je nekoliko nas slikalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan KOliko kostaju pakne (prednje zadnje) i zamena istih (ruke)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jun 5, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zimus kupio prednje za 3100 u Motoland-u, zadnje su kostale isto ali meni nisu trebale. U pitanju su Nissin semi metallic. Zamenu sam radio sam, prvi put sam to radio i trebalo mi je pola sata (od toga 20 minuta nepotrebnog ciscenja celjusti). Hocu reci da je zamena vrlo jednostavna, nema neke potrebe za majstorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Probacemo sutra nesto...jer u cetvrtak krecem put Krakowa, poljska. Valjalo bi sa novim kocnicama krenuti. Koje kocnice preporucujete? mozda ako ne stignem stanem uz put u madjarskoj da zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acazikic 8 Napisano Jun 6, 2012 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio "Kyoto", nadam se da sam lepo napisao. Cena 700din prednje i 720din zadnje. Zamenio sam, ceo proces traje 15min. Ukoliko treba neko objasnjenje oko nacina zamene, javni te se pa da pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Najzad i Ja da nadjem ovu temu. Pozdrav svima, kupio sam KLE-a, pre 10ak dana, pocetnik sam sto se tice ovih vecih motora, pre ovoga sam 4 godine vozio skutere, jedan od 50, jedan od 125. Prezadovoljan sam motorom, kupljena je od prijatelja, i ko nova je. Ja cu pokusati takom da je odrzim. Inace model je 2007. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan https://hotfile.com/dl/158800071/b0639bb/Homolje.rar.html Stigle slike od Pase, pa koga zanima nek skine, a ko ima vremena nek i okaci po koju. Vidoje stize sutra(nemam vremena sad da upload-ujem). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Jun 6, 2012 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super su fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 7, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Evo vidoja. Nista nije montirano, kako sam ih ja dobio tako ih i kacim. Snimci su inace u full HD rezoluciji pa povecajte rezoluciju ako imate dovoljan protok interneta. Trenutno se uploaduju jos dva manja videa i njih cu okaciti cim budu gotovi. Pored njih postoje jos 3-4 snimka koji su malo poveci, pa cu morati malo da ih montiram. Takodje planiram da snimke okacim na hotfile(400mb po fajlu) ili neki drugi filehosting servis pa ako znate bolji, brzi javite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 7, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Gale,uzeo sam danas od roleta snimke,ako neces da ih skidas s neta,mogu ti doneti da presnimis sa mog externog hdd-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 8, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak Ako cete medjusobo da se izmenjate bilo bi dobro da se dogovorite da li ima potrebe da upload-ujem sve snimke na hotfile, i da li da u preostale snimke ubacim neku muziku umesto ovog sustanja vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jun 10, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce da mi je majstor sipao elf 20w-50 sinteticko ulje u KLE-a? tacna oznaka ulja je "moto 4dx ratio selected mineral bases 20w-50" Inace put u Krakow otkazan zbog posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4443 Napisano Jun 10, 2012 Advanced Member, 1976 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4dx-ratio-20w50.html Ja bih rekao da je polusintetika, mozda cak i mineralno. Malo je nejasan opis. Javi se sa utiscima, ako bude nekih specijalnih utisaka. Razmisljam da pri sledecoj zameni sipam ELF: http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/moto-4hp-eco-10w40.html Cena duplo niza nego konkurencija, valjda nije duplo losije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...