Mare1991 23 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ovog leta sam se dogovorio sa ortakom da idemo na moto gp trku u brno, prvi put cu pratiti trku uzivo, bilo kakva sugestija iskustvo od nekog ko je vec bio ili slicno je dobro dosla , hteli smo da uzmemo ove silver karte postoje jos junior I gold , ako neko zna blize da opise razliku ? Hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano April 26, 2016 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ims nekoliko tema ovde na forumu gde su ljudi pisali o putu u Brno pa procesljaj. I ja dam u istom "problemu" kao i ti. Drugar i ja smo uzeli u predprodaji po 65 evra karte za ceo vikend. To su one travnata brda sa kojih je i najlepsi pogled,ima pet tih sektora. Jos nismo resili smestaj a bilo bi dobro da se nesto vec bukira jer je su kapaciteti skoro popunjeni. Ajde ko je bio skoro neka podeli svoja iskustva vezana za put do tamo i smestaj. Verujem da ce ici dosta ljudi i ove godine pa bi mozda i grupni odlazak bio moguc....mada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano April 26, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smestaj je sada vec uglavnom bukiran. Mislim da sada već nema ništa bliže od 50km, a da je pristojna cena. Karte su u predprodaji bile 55-59e za travu, gold nivo. Sada je skuplje (mislim da je oko 65e silver, tako nešto. Gold podrazumeva i brda unutar kruga i unutrašnji parking). Karte bolje kupovati na sajtu turističke organizacije Brna, za czk (bar po mom iskustvu). Tako je jeftinije oko 10% nego na gp sajtu. Imaš kamp vrlo blizu staze, ne znam da li još ima mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, smestaj je drug nasao pre nedelju dana odprilike, nznm pojedinosti , ovo za karte mi je bilo bitno sad su 70 silver I oko 90 gold, drugacije je to na mapi drugacije kad je neko bio I video razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13002 Napisano April 26, 2016 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih isao, isti info me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 26, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kamp koji se nalazi u blizini staze je "kamp start". Nije moguće rezervisati prostor u kampu,već ko pre devojci njegova devojka. Ukoliko je moguće valjalo bi stici u kamp do četvrtka uveče, jer se tokom petka neverovatno brzo popuni i nema više mesta, iako je kamp, malo je reći, ogroman. Iz ličnog iskustva tvrdim da je kamp ono pravo što treba da se doživi, jedna konstantna ludnica koja traje od četvrtka uveče do nedelje ujutru, nakon čega ostaju spaljeni motori, slomljeni motori i brdo upaljenih guma kao podsetnik šta se sve dešavalo tokom trkačkog vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Kamp koji se nalazi u blizini staze je "kamp start". Nije moguće rezervisati prostor u kampu,već ko pre devojci njegova devojka. Ukoliko je moguće valjalo bi stici u kamp do četvrtka uveče, jer se tokom petka neverovatno brzo popuni i nema više mesta, iako je kamp, malo je reći, ogroman. Iz ličnog iskustva tvrdim da je kamp ono pravo što treba da se doživi, jedna konstantna ludnica koja traje od četvrtka uveče do nedelje ujutru, nakon čega ostaju spaljeni motori, slomljeni motori i brdo upaljenih guma kao podsetnik šta se sve dešavalo tokom trkačkog vikenda A jel znas mozda koja je cena kampa otprilike,jel ima sve sto ima pravi kamp(tusevi,itd.)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano April 27, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Karte kupljene i smestaj rezervisan u februaru, samo jos da docekam avgust Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan ...samo C tribina, nista drugo... u nedelju se mora ozbiljno poraniti da bi se zauzelo mesto na C ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano April 27, 2016 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio karte pred same kvalifikacije po normalnoj ceni na blagajni a moji ortaci na dan trke za 50 eura i svi smo bili u sektoru C koji je stvarno vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 27, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам прошле године био на делу Д,при самом дну,и било ми је врх,виде се две кривине и правац узбрдо,а тај сектор Д,је био полупразан. Карте смо купили дан раније,мада их има и на дан трке колико хоћеш,паркинг је био 6 евра.Смештај сам букирао месец дана раније,50-60км од стазе. Мислили смо џда је далеко али стиже се за 30мин по прелепим планинским путевима и околином коју је немогуће описати,то је био прави потез. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano April 27, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ooo pa bice nas gomila kako stvari stoje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja planirao sa drustvom motorima ali kako stoje stvari izgleda da cu sa sincicem u auto pa polako za Brno, isto planirali na C sektor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano April 27, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se dogovorimo petak vece za pivo. Bice nas pola kafica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano April 28, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam, I ortak I ja idemo kolima , on ne vozi jbg , vidim ja da ce tamo vise da se prica srpski nego bilo sta drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo i ja bismo takodje išli, najverovatnije jedan auto i dva motora sa suvozacicama. Ideja da sednemo na piće oko razmene iskustava zvuči kao prava stvar. Ja za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1971 Napisano April 28, 2016 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ja bih trebao sledece nedejle da se provozam sa kumom do choveka koji godinama ide u Brno, pa podelim sa vama sve bitne informacije koje saznam..chuli smo se telefonom sa njim, i kad je cuo da mi planiramo u petak da dodjemo, kaze: OBAVEZNO ko namerava u kamp start, mora da je u brnu u cetvrtak, jer posle nema mesta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kamp koji se nalazi u blizini staze je "kamp start". Nije moguće rezervisati prostor u kampu,već ko pre devojci njegova devojka. Ukoliko je moguće valjalo bi stici u kamp do četvrtka uveče, jer se tokom petka neverovatno brzo popuni i nema više mesta, iako je kamp, malo je reći, ogroman. Iz ličnog iskustva tvrdim da je kamp ono pravo što treba da se doživi, jedna konstantna ludnica koja traje od četvrtka uveče do nedelje ujutru, nakon čega ostaju spaljeni motori, slomljeni motori i brdo upaljenih guma kao podsetnik šta se sve dešavalo tokom trkačkog vikenda A jel znas mozda koja je cena kampa otprilike,jel ima sve sto ima pravi kamp(tusevi,itd.)? Pa ne mogu sad napamet da ti kazem, ali nazalost kamp nije jeftin, mislim da je cena za motor i sator oko 20 evra po danu, sto znači ako dodjes u cetvrtak plaća se okvirno oko 80 evra za 4 dana, ali opet uštedis na parkingu za motor koji neces placati na stazi, jer se ide peške do staze. U svakom slučaju ako neko smatra da ce se odmoriti ili naspavati u kampu, neka odmah odustane od te ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano April 28, 2016 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ja bih trebao sledece nedejle da se provozam sa kumom do choveka koji godinama ide u Brno, pa podelim sa vama sve bitne informacije koje saznam..chuli smo se telefonom sa njim, i kad je cuo da mi planiramo u petak da dodjemo, kaze: OBAVEZNO ko namerava u kamp start, mora da je u brnu u cetvrtak, jer posle nema mesta... Preporuka je da se karte kupe preko sajta http://www.automotodrombrno.cz/grand-prix/en/tickets-2016, i da se naručivanje, obračun i plaćanje obavi u krunama a ne u evrima (68 evra), jer je u tom slučaju cena manja za oko 10 evra (povoljniji odnos između krune i dinara). Ova cena važi do 7 avgusta, a nakon toga je 95 evra za ceo vikend. Koliko iznosi na samoj blagajni motodroma, na dan trke, nisam siguran. Sta god mogu da pomognem pitajte, sad trenutno ne mogu ničeg više da se setim. E da, ko god ide u kamp, neka obavezno ima na umu da mu ne pada na pamet da izlazi pijan motorom iz kampa, iz razloga sto policija stoji na samo izlazu iz kampa i kontroliše svakoga ko izlazi (da li je pod uticajem alkohola, da li je to njegov motor ili auto, pasoše i sve ostalo, i nema izuzetaka). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 28, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kamp koji se nalazi u blizini staze je "kamp start". Nije moguće rezervisati prostor u kampu,već ko pre devojci njegova devojka. Ukoliko je moguće valjalo bi stici u kamp do četvrtka uveče, jer se tokom petka neverovatno brzo popuni i nema više mesta, iako je kamp, malo je reći, ogroman. Iz ličnog iskustva tvrdim da je kamp ono pravo što treba da se doživi, jedna konstantna ludnica koja traje od četvrtka uveče do nedelje ujutru, nakon čega ostaju spaljeni motori, slomljeni motori i brdo upaljenih guma kao podsetnik šta se sve dešavalo tokom trkačkog vikenda A jel znas mozda koja je cena kampa otprilike,jel ima sve sto ima pravi kamp(tusevi,itd.)? Pa ne mogu sad napamet da ti kazem, ali nazalost kamp nije jeftin, mislim da je cena za motor i sator oko 20 evra po danu, sto znači ako dodjes u cetvrtak plaća se okvirno oko 80 evra za 4 dana, ali opet uštedis na parkingu za motor koji neces placati na stazi, jer se ide peške do staze. U svakom slučaju ako neko smatra da ce se odmoriti ili naspavati u kampu, neka odmah odustane od te ideje Ne placa se parking za motore kod staze i ne zaboravite saobracajne jer bez njih necete moci izaci sa parkinga, velike su kontrole. Takodje ako sedate na motor nikako alkohol, pun je grad policijskih punktova na kojima sve motore zaustavljaju i redovan je alko test. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5352 Napisano April 28, 2016 Integrisan, 13045 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Proverite na Airbnb.com možda se provukla neka tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano April 28, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan E setih se... imam ja dva bukirana mesta viska, ako nekom treba. Oko 25km od staze, lep hotel, dva razl puta do staze Nisam jos otkazao, a promenili smo smestaj, jer se povecala ekipa. Na pp, ako imate ideju kako da resimo, jer je na ime rezervacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 29, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ne placa se parking za motore kod staze i ne zaboravite saobracajne jer bez njih necete moci izaci sa parkinga, velike su kontrole. Takodje ako sedate na motor nikako alkohol, pun je grad policijskih punktova na kojima sve motore zaustavljaju i redovan je alko test. Паркинг поред стазе се плаћа сигурно,бар је прошле године било тако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Maj 6, 2016 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam i dogovaram sa sa prijateljima da odemo kolima samo u nedelju na dan trke, treba mi savet da li da idemo na nevidjeno i tamo kupimo karte. Ako neko moze da mi kaze mogu li da se nadju tad karte i po kojoj ceni. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3806 Napisano Maj 6, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan evo i Kolega Vuk i ja idemo. kupismo karte krajem februara,a snestaj rezervisali 60km od staze pre neki dan. bice nas dosta mogli bi smo uz redare pa kao bjb voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...