Saler 1571 Napisano April 25, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan MOTO SKUP CIVIJA ŠABAC 27,28,29. Maj 2016 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jos ni jednom nisam bio, obavezno sad dolazim Odlicni bendovi vidmo se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 25, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bio par puta i opet cu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 25, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je pročitati pohvale.Nadam se da ćemo se svi i ovaj put lepo provesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 26, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Civije i vama sam poslao Email i u vezi akcije ...pomoc za Suzanu...niko nije cak ni nasao za shodno da odgovori...a vidim ovde i vi pozivate na lepo druzenje...jel ste to samo za to moto klub..lepo druzenje i nista vise ?? Pozdrav za sve vas civijase iz dalekog Brazila, kawazoki 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 26, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Na koji e-mail? Mi nemamo e-mail. Ako imaš neki predlog ti mi napiši ovde ili na privatnu poruku. Naš 11-ti skup je bio humanitarnog karaktera(za malu Lanu iz Šapca), i uvek smo spremni za akcije. Pozdrav i javi mi se obavezno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Na koji e-mail? Mi nemamo e-mail. Ako imaš neki predlog ti mi napiši ovde ili na privatnu poruku. Naš 11-ti skup je bio humanitarnog karaktera(za malu Lanu iz Šapca), i uvek smo spremni za akcije. Pozdrav i javi mi se obavezno. Nisi dobro obavesten o svome klubu ili ...?? Na vasoj internet stranici .....kontakt je ... e-mail: mkcivija@gmail.com 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 27, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vecina internet stranica moto klubova sluzi ne znam ni ja cemu iskreno. Napravljeni su pre facebook-a itd. nisu azurirani godinama sa nikakvim informacijama, ne znam samo zasto je to toliki problem uraditi. Ako vec se ne koristi bolje ugasiti i otvoriti grupu na fejsu i kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 27, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Da..Hard u pravu si ..ali slao sam drugim klubovima Mails na PM pa se nejavljaju ...definitivno,zalosno..al eto ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 28, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini što ne pratimo e-mail. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 28, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi se meni na pp ako ti nešto treba, ne tupi. Sad znaš,gde da se javiš. Ovde se pružaju informacije o skupovima. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi se meni na pp ako ti nešto treba, ne tupi. Sad znaš,gde da se javiš. Ovde se pružaju informacije o skupovima. Da u pravu si... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2677 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa javi se meni na pp ako ti nešto treba, ne tupi. Sad znaš,gde da se javiš. Ovde se pružaju informacije o skupovima. Da u pravu si... Ako si Zoki doneo neku juznoamerikanku (nek je i cokoladna) vidimo se u Sapcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 1, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dane ove godine obećavam krofne, našao sam odlične u jednoj kuhinjici u Šapcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana postavicemo cene i adrese smestaja. Jos smo u pregovorima oko cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan ulaz cena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 11, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 13, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznice za motor je 400 din, za vikend, a za pešake 250din po danu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Maj 13, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan A za motor po danu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djansa 12 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Šabac Motocikl: vn 800 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 18, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Saleru, emisija je prošla extra.. Vidimo se u sledeći petak! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Smeštaj u Šapcu tokom skupa: Euforija (obilazni put oko Šapca), 3 km od kampa. Sve sobe sa TV-om, obezbeđen parking, bez doručka 1200din po osobi. Telefon:066/8622111 Mića Bradina (put ka Loznici), 8 km od kampa. Sobe sa TV-om, obezbeđen parking, sa doručkom 2400din dvokrevetna soba 3660din trokrevetna soba 4880din četvorokrevetna soba Telefon:015/7279007 Zlatna Greda (put ka Bogatiću), 4km od kampa. Obezbeđen parking, bez doručka, 1000din po osobi. Telefon:015/376659 Pansion Vlada, 2km od kampa, Obezbeđen parking, poseduje jednu šestokrevetnu, jednu trokrevetnu i jednu četvorokrevetnu sobu. Ima tri kupatila ali nisu u sobama već u hodniku.Cena je bez doručka 5eura po osobi. Telefon:062/592200 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinobus 75 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 16 postova Motocikl: bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994 Prijavi odgovor kao problematičan Civijasi, da li se moze po jedan u te sobe po 5 e? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 25, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, Sinobuse. Klasicna spavaona, tako da se druzenje moze i tu nastaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 25, 2016 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dobio informaciju da Euforija nema više slobodnih soba za subotu, ostali za sada imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...