Jump to content

Moto Zajednica

sinobus

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu sinobus

  • Rođendan 13.12.1959.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Motocikl
    bmw r 75 - 1974,Honda 750 - 1994

sinobus's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

66

Reputacija u zajednici

  1. Dolazim. Domaci rok oba dana. Odličan izbor.
  2. Vidi molim te za onaj smestaj sto je prosle godine bio 5 eura. Nemam ja broj.
  3. Prosle godine ste imali smestaj po 5 eura, vidi nadji i ove godine taj, ja sam bio zadovoljan i cisto i topla voda u kupatilu .
  4. Civijasi, da li se moze po jedan u te sobe po 5 e?
  5. Upravu ste,ja nisam clan MASa ali posecujem skoro sve moto skupove i najruznije mi je kada citam komentare takozvanih bajkera kojin nemaju ni motore i kukaju na cenu ulaznica a nikad nista u zivotu nisu organizovali i neznaju koliko kosta organizacija moto skupa.U svakom slucaju skupovi u S. Mitrovici,Uzicu,Sapcu,Sarajevu,Muzlji i jos poneki su primer kako treba organizovati moto skup.
  6. ISTO TAKO SU I U NOVOM SADU PRE PAR GODINA NAPLACIVALI PA SU DALEKO DOGURALI. NISAM DOBIO ODGOVOR DA LI SE POSEBNO PLACA SPAVANJE U KAMPU POD SATOROM.
  7. ZABORAVI DA PITAM JEL SE PLACA POSEBNO AKO ZELIM DA SPAVAM POD SATOROM U KAMPU
  8. ZNACI VOZAC I SUVOZAC 800 DINARA PLACAJU ULAZ NA SKUP,TREBALI STE DA STAVITE I ZA MOTOR DA SE POSEBNO PLACA ULAZ, VOZAC 400DIN. SUVOZAC 400DIN. MOTOR 400DIN. MISLIM DA BI TO BILO SUPER.
  9. Ja sam se fenomenalno proveo.Toliko dobro da tek sada stizem da napisem nesto.Velika satra je ove godine imala bolje mesto.A pravi plus su satori za one koji ili nemaju sator ili su bili dovoljno pijani da ih zaborave postaviti,moj slucaj.Kada sam cuo sa razglasa da su postavili 2 velika satora za goste kojima treba,nisam mogao da verujem.A satori uhvatili malo Sunca tokom dana i unutra toplo pa kada sam oko 2 usao na spavanje kao da je grejano,prija. A što se tiče muzike osmi putnik je odlican izbor samo sto ih dugo nije bilo u Srbiji pa ljudi ne znaju njihove pesme.Dzepove sam prvi put slusao i odlicni su,njihov repertoar je pravi pogodak .Civijasi eto mene opet i sledece godine.
  10. Sapcanke spremite se ja K R E C E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  11. Ajooooj...pa meni bi za pisanje trebalo 100 evrica onda! Sreca sto ovi nista ne organizuju pa se i ne pitaju.Inace bi trebao da pocnes da skupljas lovu za sledecu godinu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja