Alekre 12596 Napisano Maj 22, 2018 Ne silazi, 7342 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, deru. Isto i za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 23, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da. Nisu normalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 23, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: Stender 190eur ? 150 sa popustom. Pa neki krs sa Aliexpresa je skuplji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li neko ziv na ovoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 15, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Moze Tracer i po makadamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2040 Napisano Jul 15, 2018 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mali_veseljak je napisao: Moze Tracer i po makadamu Koju ovo tank torbu imas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 16, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovu i odlicna je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/30/2017 at 4:47 PM, vasa.93 said: Uh koliko ti zavidim... Relativno skoro sam prvi put malo detaljnije zagledao Tracer-a na slikama, a onda ga pogledao i u salonu. I veliki i ovaj manji su me izuzetno oduševili. Toliko su mi lepi, da je to prosto neverovatno. Maltene mi je postao dream bike. Valjda će nekad biti dovoljno sredstava... Godinu dana kasnije...sam se dosta približio ostvarenju sna. Nadam se da će sve kockice da se slože, pa da se pridružim družini. Mada, pre godinu dana sam razmišljao kako je mali više nego dovoljan, ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ja imam Givi ST603. Ona na Freewind-u leži odlično, a kako li će tek na mom Tracer-u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 21, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Jul 30, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gagi, jel ovo originalni nosač centralnog kofera ili? Koliko te crvenih stajao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Okej, dobio sam info. 180€ - 15% ako uzmem i motor. Kako/zašto ste se odlučili za crnu boju? Šta fali ovim drugim lepim bojama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sve tri boje su skroz ok. Pitao sam klince i zenu koja im se svidja, bilo mi je svejedno pa da oni prelome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je mat crna ali ima kristale kao metalik boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je i poviseni vizir. Juce montiran a slike i utiske postavljam posle prve voznje. Odlucio sam se za original Yamahin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dvoumio izmedju crvene i ove mat crne. Crvenu nisam imao priliku uzivo da vidim pa sam uzeo crnu. *EBO ME DAN KAD SAM TO URADIO Boja je fenomenalna ali mat je tako teska za odrzavati da je to nevjerovatno. Svako zrno prasine se vidi. Prave se sitne ogrebotine od prasine i bilo cega sto dogakne motor. Poliranja klasicnog naravno nema. Nema brisanja mokrom krpom (mada ja to radim). Cim ima prasine a ti povuces preko povrsine bilo cim ostanu sitne mikro ogrebotine koje se pod suncem vide. Cak mi pada na pamet da nalijepim foliju na njega. Mada boja u zovo izgleda fenomenalno a i ja sam njega kupio a ne on mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni su sve boje lepe, ali nekako me ove koje nisu crne malo više vuku. Dostupme su sve boje svakako, pa ću da vidim već. Inače izgleda da će biti neke dodatne akcije sada, pored ove postojeće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno...5 min nakon sto sam preuzeo motor sreo sam engleza na crvenom traceru 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Avgust 1, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mali_veseljak je napisao: Ja sam se dvoumio izmedju crvene i ove mat crne. Crvenu nisam imao priliku uzivo da vidim pa sam uzeo crnu. *EBO ME DAN KAD SAM TO URADIO Boja je fenomenalna ali mat je tako teska za odrzavati da je to nevjerovatno. Svako zrno prasine se vidi. Prave se sitne ogrebotine od prasine i bilo cega sto dogakne motor. Poliranja klasicnog naravno nema. Nema brisanja mokrom krpom (mada ja to radim). Cim ima prasine a ti povuces preko povrsine bilo cim ostanu sitne mikro ogrebotine koje se pod suncem vide. Cak mi pada na pamet da nalijepim foliju na njega. Mada boja u zovo izgleda fenomenalno a i ja sam njega kupio a ne on mene Jesi li probao da ga prebrises Motulovim sprejom za mat povrsine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Prebrisem ali te sitne ogrebotine ostanu. Ma nije to toliko strasno i mislim da samo ja primjecujem ali me ipak nervira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 1, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako motor izgleda iz daljeg...perfektno: Ovako je izbliza mada u zivo se ne vidi toliko kao na slici. Ima tih sitnih ogrebotina i par mrlja nastalih trenjem Ove tackice su ta perla u boji. Nisam ni znao da mat crna moze imati u sebi perle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo uskoro i kako će jedan crveni da izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nikad ga nisam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Avgust 3, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, de baci link do ovog proširenja za ćopavu. Videh da ima na Aliexpress-u, ali sve nešto sa poštarinom do Srbije, pa ispadne do 9-10€, a osnovna cena 3€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...