Z750SA 42 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 84 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: 599 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni su napredovali, ali mi puno vuce na s900xr koncept Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 14, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko montirao navigaciju na nosac vizira? Sa onom poprecnom sipkom za koju se steze nosac navigacije. Pozicija sa slike. Da li trese mnogo na rupama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 14, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam video da se pisalo o nosacu par stranica unazad. Ovu na slici sam uzeo, ok je ali mi deluje tesko. Zato se brinem da ne trese... Verovatno cu sam praviti neki nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam ja givijev nosac tj. tu sipku. Montirao tel na nju ali malo trese zato sto je nosac telefona katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo vise podataka o navigaciji. Cijena i link gdje si uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 14, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Online-Shop Fodsports 5 zoll Motorrad GPS Navigation Android 6.0 Wifi Wasserdichte Bluetooth GPS Navigator Auto Moto GPS IPX7 RAM 1G ROM 16G | Aliexpress Mobil M.ALIEXPRESS.COM Jetzt Fodsports 5 zoll Motorrad GPS Navigation Android 6.0 Wifi... Bila je oko 130$ plus carina 10€. Radi na Androidu i ima iGO. Mape u njoj su Here Q42018. Ono sto za sada znam je da ima odlican prijem satelita u odnosu na mobilne telefone. Mana joj je napajanje koje je preslabo i crkava. Ali pored njega, u pakovanju je i punjac kao za auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Novembar 14, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, ne moram vise biti napred 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Novembar 15, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: Konacno, ne moram vise biti napred Ne volim da idem prvi, znas da se to pretvori u solo voznju za mene:) Kada pratim ne ludujem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Novembar 15, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taman da vezbas i mi cigani imamo dusu Super je navigacija, brza, odlicno radi, dosta informacija prikazuje .... npr koliko % si prekoracio preko dozvoljene brzine..... videces vec sta sve nudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vozim iza Dareta, sada na Ostrvici, i lepo je imati takav motor pred očima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Novembar 15, 2019 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi lepo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Danas poruceno. Izaslo me bas povoljno. Joj kad ce proljece.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Novembar 28, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Kolko poviljno ako nije tajna,posto redovna cena mu je bas velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 28, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 100eur za sjediste koje je jako malo koristeno. Bez ikakvih tragova koristenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 29, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jebes proljece, ko ce ga docekati 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Decembar 15, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 15, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni danas stiglo, tj sutra preuzimam Koliko si platio ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce proljece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 526 Napisano Decembar 16, 2019 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je izdrzao fabricki lanac? Ja sam na 19000 i nema nekih znakova habanja lanca a ni lancanika. Samo jednom sam dotegao lanac, mislim da je bilo na 7-8000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ma set novi sam uzeo zato sto sam naletio na extra cijenu. Bas extra. Fabricki vozim i dalje. Trenutno 28.000km i moze sigurno do sledeceg servisa kojo radim na 38.000. Nema na lancu nekih vidljivih problema jos. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2100 Napisano Decembar 16, 2019 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, mali_veseljak je napisao: Kad ce proljece Druze odakle si narucio i koja je cijena? Daj nekakav link? A utiske kad ga probas naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio polovno na njemackim malim oglasima. Sjediste nema jedne jedine packe. Placeno 100eur sa dostavom na njemacku adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 16, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Napravih danas manji krug...morao sam Drugaciji polozaj sjedenja skroz. Malo sam presao da mogu dati neki komentar krsten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIKA MK 18 Napisano Decembar 17, 2019 U prolazu, 33 postova Lokacija: MK Motocikl: Yamaha Tracer 700 traveler Prijavi odgovor kao problematičan Momci ja sam ga platio isto u njemacku skroz novo 135ev sa dostavom,nasao sam ga na oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Decembar 17, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan To je to. Dakle ko hoce nek ganja njemacke male oglase. Problem je sto morate imati adresu u njemackoj na koju ce poslati. Niko nece da salje van njemacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...