mali_veseljak 1252 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ni meni. Mozda je od moldavskog i ukrajinskog goriva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ili radijacije? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam tek skontao da bor moze pokazivati potrosnju u l/100km ili km/l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 2, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Da li se nekome uslikati gdje grana ulazi u blok sa obe strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li svrhe za ovo potezati garanciju? Nemam pojma kako je puklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nije tu štikla oslonila kad se kolena rašire 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sto je babi milo.... Nije na zalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa.... vredi, što da ne. Izgleda kao da ga opalio lanac ili kamen. Ako je lanac nek zamene, ako je kamen normalno je da ga zvekne ali da izdrži. Ne znam, možda loša plastika, možda si ti kriv.Jbg, šteta što nije štiklaSent from my SM-J320F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan I stigao je vizir. Poprilično je viši od fabričkog, a i širi sasvim dovoljno. Provozah se na kratko i prvi utisci su pozitivni, čini mi se da mi baš odgovara i da je baš onako kako sam očekivao. Mnogo, mnogo manje duva, i može da se vozi maltene sa skroz otvorenom kacigom i na većim brzinama. U najvišem položaju vetar ide tačno preko kacige, i to daje prilično dobar utisak. Jedino što mi se čini kao da je nivo buke za nijansu povišen. Valjda je sada taj vetar koji ide preko kacige malo turbulentniji u odnosu na slučaj sa fabričkim vizirom. Možda me osećaj i vara, videćemo šta će vreme da pokaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan E da, iskreno, u prvi mah nakon montaže mi je delovao malo ružnjikavo ovako glomazan, ali posle vožnje se utisak znatno promenio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Taman da napisem...ne uzimam ga zato sto mi bas djeluje ruzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16635 Napisano Jun 20, 2019 Integrisan, 4960 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, vasa.93 said: I stigao je vizir. Poprilično je viši od fabričkog, a i širi sasvim dovoljno. Provozah se na kratko i prvi utisci su pozitivni, čini mi se da mi baš odgovara i da je baš onako kako sam očekivao. Mnogo, mnogo manje duva, i može da se vozi maltene sa skroz otvorenom kacigom i na većim brzinama. U najvišem položaju vetar ide tačno preko kacige, i to daje prilično dobar utisak. Jedino što mi se čini kao da je nivo buke za nijansu povišen. Valjda je sada taj vetar koji ide preko kacige malo turbulentniji u odnosu na slučaj sa fabričkim vizirom. Možda me osećaj i vara, videćemo šta će vreme da pokaže. Verovatno turbulencija, nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se navikao brzo na izgled. Gledam to sa vedrije strane - ovaj veliki vizir daje utisak većeg i ozbiljnijeg motora. Mala šala, ali ni ovaj fabrički mi nije bio nešto wow, pa ne marim mnogo za to. @Motorcyclist, ne mogu da provalim da li si ironičan ili ne zbog upotrebe termina turbulencija, ali smatraću da nisi. Svakako je jasno svima na šta se misli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam zadtitu lanca. Skinuo i odnio na varenje. Ujedno oprao lanac i lancanike. Trebali je skinuti radioaktivnu prasinu Bilo je bas, bas prljavo. E tako, sad je vec bolje. Plastika zavarena ali se vidi mala linija kad se dobro zagleda. Posluzice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče farbao felne. Posle sam se predomislio, pa ih vratio opet u crno. Primetio sam tom prilikom da je popustio šraf koji drži štitnik lanca. Da li je moguće da je popustio od vibracija? Zategao sam ga za sada, ali kontam da je najbolje da stavim loctite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj sraf je i kod mene bio labav. I to sam primetio u prvih par dana kada sam kupio motorce. Stavio sam lepak, onaj plavi na sraf i od tada je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Javite se u ovlasteni servis. Ne znam koja su vam godista motori. Bio je opoziv zbog tog srafa upravo zbog odvijanja. E sad...modifikovan je sraf na motorima od 2018. ja mislim. Modifikovan tako da djeluje kao da je labav ali se ne moze odviti...glupo zvuci ali je tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaću se sutra svakako. Planiram da definitivno odem i kupim trakice za felne, ove crvene kao kod tebe. Taman sad kad su felne cakum pakum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni sutra stize ovo: Trebao bih ove sedmice i maglenke da montiram...zimus sam ih nabavio a jos nisam montirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jul 7, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je jedino pravo mesto za navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali se nadam da necu morati i ostalo od givia tj torbicu. Probacu neke kineske nosace. Probao sam na drugim mjestima da ali kad stavim tank torbu ona zapinje za tel/navigaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je... Ja sam mislio da su svi prodali svoje Tracere. Niko ne pise nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Jul 7, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, ovo je ekstra. I ja imam isti problem - moram da biram ili nosač telefona ili tank torba. Baš sam skoro razmišljao da napravim nešto ovakvo, mada mi se činilo da tu ima dosta vibracija. Ja bih telefon kačio tu, ne znam da li je on teži od klasičnih navigacija. Hajde javi utiske. Pa ne pišemo mnogo, vozimo se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 8, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ja ne vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...