cafe_tracer 24 Napisano April 3, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Kucam sa telefona pa gresim i slova i smajlije... P.s. Sada ce ti trebati i nova ekipa, nece moci stara da te prati po losim putevima. Možete probat Prvom prilikom idem u Alpe negdje Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 26, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, ima li neko ideju gde bih mogao da nađem povišeni vizir, ali ne Yamahin, nego neki drugi, recimo Givi? Vidim po netu da postoje i Puig i Givi povišeni viziri za naše motorče, ali nemam pojma gde bih mogao da tražim to ovde kod nas. Puig je koliko vidim slične visine kao originalni Yamahin povišeni vizir, ali je upola jeftiniji. Slična priča je i sa Givi vizirom - znatno je jeftiniji od Yamahinog, ali je i nešto viši. Definitivno bih uzimao neku bolju zaštitu, a ovo Yamahino čudo nije baš džabaleska, pogotovu kada postoji nešto bolji izbor (viši vizir) za prilično manje novca (barem prema cenama koje nađoh na netu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano April 27, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj puig vizir poručio-kupio u Maxmoment-u, doduše za Suzuki ali verovatno mogu da poruče ako postoji za tvoj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ovaj Givi. Mislim da je prodavcu nik ovde takođe Markone Pegaz, za 7800 dinara. Jako pristupačan vizir, makar kad gledamo u poređenju sa cenom originalnog povišenog vizira. Poručio, pa ćemo da vidimo kad stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 27, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam...meni je nekako prevelik taj vizir. Ja sam za sada nabacio ovo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 27, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo veći. Ako ništa drugo, može u najnižem položaju da se koristi. Videćemo, izgleda da će isporuka malo da potraje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Jooj, ne mogu docekat Tenere. Bez motora sam ko bez k**** Btw, moj Tracer je kupila neka zenska Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12566 Napisano April 27, 2019 Ne silazi, 7339 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da vidim T7. Nadam se da je prigodan za dvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano April 27, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da vidim T7. Nadam se da je prigodan za dvoje. Hmmm sjedalo suvozaca ne izgleda bas udobno Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8459 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=88]vasa[/mention].93 - Da nisi slučajno danas bio u Leskovcu?Videh Tracer danas kao tvoj... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Danas se mirovalo u krugu porodice. Ali sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja viđam povremeno veći Tracer, tu i tamo. Mali ne videh još uvek ni jedan. A dobar je stvarno, nije što je moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 28, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su 700 rijetki u odnosu na 900. Po RS i BiH 900 ima gomila. 700 sam samo jedan- dva vidio do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano April 28, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko ih šiša kad ne znaju šta je dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8459 Napisano April 29, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato i pomislih da je Vasa, jer sam zapamtio da je iz Nisa. A u Leskovcu nikad nisam video Tracera i to jos crvenog..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster A da nismo danas vozili zajedno preko Tresibabe? Beše crni Versys jedno vreme ispred mene, čak sam zastao i da priupitam nešto. Pogubio sam druga Miška, a ustvari on ga nagazio samo, pa dok sam ga stigao... Nego, društvo, jeste li dobili vi od distributera onu plastičnu Yamaha karticu za Europe service (ili kako ga već zovu)? Čitam sad ovaj garancijski priručnik, i tamo piše da je trebalo da dobijem tu karticu, i sve mi se nešto čini da sam je i dobio, ali da sam je zagubio. Isto mi se čini i da je nikada nisam dobio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8459 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se videli, ja sam u Hrvatskoj, merkam Jadranku s mora, a i moj Versys je žuti.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan 019 1 Napisano Maj 27, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Knjaževac Motocikl: Yamaha mt 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kartica se dobija kasnije ne dobija se ptilikom kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno. Sumnjam da sam je možda dobio prilikom prvog servisa, ali nisam siguran. Idem sad na drugi pa ćemo da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 105 Napisano Maj 27, 2019 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster Javi se nekada kada si u Nisu, mnogo me zanima Versys 650, merkam ga za sledeci motor pa bih rado da cujem neka iskustva iz prve ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8459 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Hocu Mladene, krajem juna mi je plan da idem za LE, pa cu se javiti, pusti mi na pm broj..Sent from my SM-N950F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Maj 27, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dobio tu karticu. Mislim da je bilo na prvom servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2619 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Pronađena! Bila je na sasvim logičnom mestu - zajedno sa saobraćajnom dozvolom. Btw, kada sam se raspitao jutros podsetili su me da mi da mi je nisu uručili oni, već da sam je dobio pismom direktno iz Belgije. Zaista je tako bilo, stiglo je pismo sa obaveštenjem, karticom, nekim njihovim upitnikom za korisnike i kovertom sa unapred plaćenom poštarinom za slanje popunjenog upitnika za Holandiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jun 1, 2019 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko ovakvu potrosnju :))) Danas se zabagovalo nesto pa sam morao resetovati potrosnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Jun 1, 2019 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi se to desavalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...