GAGI74 482 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan I kada sam vec poskidao plastike, iskoristio sam priliku da ugradim i Oxford grejace rucica. Ugradnja je jednostavna, vezuju se direktno na akumulator. Kontroler sam gasi grejace kada napon padne ispod odredjenog napona. Takodje, ako je aku slab, nece se ni upaliti vec signaliziraju da je acu prazan. Nisu imali turing verziju a ja nestrpljiv pa sam uzeo adventure koje su malo duze. Lako se skracuju ali onda nemaju lep zavrsetak. Pisaci jos kada ih testiram u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Ali, sa nosacima maglenki motor izgleda puno vece i ozbiljnije Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jel’ ti nosaci maglenki dodju uz maglenke? Moze link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Jel’ ti nosaci maglenki dodju uz maglenke? Moze link?Ma kaki... to su original yamaha nosaci. Kod nas kostaju oko 70€... ali, motor sa njima izgleda TOPPoslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim na ove plastike koje sada ima. Znam kakvi au yamahini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislim na ove plastike koje sada ima. Znam kakvi au yamahini Aha to... to dodje sa maglenkama. Maglenke su ti Cree U5Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram uzeti yamahine nosace ali mi djeluje da pri padu bi samo vise motor sjebale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram uzeti yamahine nosace ali mi djeluje da pri padu bi samo vise motor sjebale.Ma ne znam bas. Meni sad izgleda bolje zasticen, iako ga drze samo dva sarafa.Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos koju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://m.aliexpress.com/item/32842514429.html?spm=a2g0n.orderlist-amp.item.32842514429&aff_trace_key=f75fcb9ea03e4288b215416c2b5750c8-1541079324807-02379-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=4752amp-buXSwdVe0m6RA4OLp-DHYQ1541355608005 Link za nosace. Meni su najlepsi fabricki nosaci ali ovo su bas male maglenke i delovalo bi smesno da ih ubacim u taj "kavez". Da sam neke vece montirao, pali bi ti fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 4, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podesio sam ih da biju malo dalje od glavnog kratkog svetla i ne smetaju. Evo par slicica od malo pre, kombinacija samo maglenke, samo glavni far i oba. Slike su iz perspektive vozaca. Uzivo je bas dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 4, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si uzeo original nosace? Oba su 70eur ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 4, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Gdje si uzeo original nosace? Oba su 70eur ili?Uzeo ih u Yamahi u Zagrebu. Da da, oba su 70 ojra Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 5, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GAGI74 vrh sijaju... drago mi je da ti se sviđaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Novembar 5, 2018 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, GuMi5 je napisao: @GAGI74 vrh sijaju... drago mi je da ti se sviđaju... Da, bas mi se svidjaju. :) Da ih ima jos, stavio bih i na bajs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 5, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GAGI74 Prvo ih nije htio niko, pa su kenjali po meni, a na kraju se proda 8 setova i još 3 se potražuje ali NEEEEEEEEEMA! Imaš motor koji je sada 600€ skuplji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Pa koliko su te maglenke????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Novembar 5, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima @Alexa90 neki link... da ne bude da izmišljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 5, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.bikester.ch/lupine-sl-b-e-bike-frontlicht-schwarz-548954.html Sitnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Jel to cijena za 50kom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jednu jedinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 5, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/20/2018 at 12:46 AM, cafe_tracer said: Eh da, i maglenke sam montirao Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Mislim da cu isto sto i ti uraditi. Daj jos koju sliku da vidim kako mu leze nosaci ovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel imao tko, ili jos uvijek ima problem sa pokazivacem goriva? Meni pise da imam jednu crticu, i onda idem natankat goriva, i ispadne da imam pola rezervara... ne znam dal je do plovka samo, ili...Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan EvoPoslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Novembar 7, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, cafe_tracer said: Ljudi, jel imao tko, ili jos uvijek ima problem sa pokazivacem goriva? Meni pise da imam jednu crticu, i onda idem natankat goriva, i ispadne da imam pola rezervara... ne znam dal je do plovka samo, ili... Poslano sa mog Galaxy Note8 koristeći Tapatalk Isti slucaj. Ne bas pola ali ne pokazuje to bas precizno. Zna isto tako da bude pokazuje sve crte jako dugo i onda za kratko spadne na pola ili spadne na pola pa onda nakon gasenja vrati za jednu. Ne znam da li je zaprljan ili sta. Ne sikira me puno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...