mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je ali ja opet za 30sec skinem komplet nosace bocnih. :p 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2704 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ovo je za Tracer 900. Za njega su i fabrički nosači bočnih kofera slični ako se dobro sećam. Šta znam, meni to ne smeta. Bitno da je funkcionalno i da se koferi (a i nosači) kače/skidaju brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 27, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj givijev se stvarno lako skida i kaci. Ako stignem sutra uslikacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 27, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Pirotehnicar 3P od Shad je najveći ulazak u kompromisnu zonu sa moje strane... Gledao sebi Fazer8 da kupim, test vožnju obavio, svidio mi se motor izgledom i kako se vozi no međutim kada sam vidio 3P za njega umalo se nisam onesvjestio... Reko ništa... listamo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2244 Napisano Septembar 27, 2018 Mr., 574 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Baghdad, Mesopotamia Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, GuMi5 je napisao: @Pirotehnicar 3P od Shad je najveći ulazak u kompromisnu zonu sa moje strane... Gledao sebi Fazer8 da kupim, test vožnju obavio, svidio mi se motor izgledom i kako se vozi no međutim kada sam vidio 3P za njega umalo se nisam onesvjestio... Reko ništa... listamo dalje... Na Tracer 900 su uradjeni fenomenalno. Ja skroz zadovoljan. u stvari oni su razlog zasto sam otisao na Shad i bocne i top umjesto planiranog Givija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Septembar 29, 2018 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 27.9.2018. at 10:37, mali_veseljak je napisao: Hm vidis mozda bi i moglo. Mislis da ovaj ne moze da izdrzi? Dal taj moze da izdrzi to vec ne znam, znam da ovaj sto ti napisah moze sigurno da izdrzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2704 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, kako @bdada reče, uspravljen ko general na Kopaoniku: Šiba vetar samo tako, ali ne damo se. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15324 Napisano Septembar 29, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gleda sta sledece osvojiti Extra fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 29, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz ekipo :) Evo i moje bebe :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 29, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa svojeg dobio sam malo drukcijim zvukom :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2704 Napisano Septembar 29, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Opa, izuzetna ti je beba. Što se zvuka tiče, ne verujemo dok ne čujemo. PS: Dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom. Ja i dalje razmisljam o akrapovicu titanium. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam ga vec godinu i 3 mjeseca. ali eto, tek sada nasao forum Sto se akrapovica tice, Akrap je prodan (race line se ne moze homologirati), ali sad brzo ce mi stici akrap titanium Nakon sto sam skinuo akrapa, bio sam dugo u depresiji (hahah ) , falio mi je taj zvuk. sada sam se vec nekako navikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan A evo i zvuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam slusao takav bez db killera...ne moze se izdrzati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam skinuti DB killer, cisto da vidim razliku.... iiii, eto sad slabije cujem na desno uho haha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Bar ne baca vatru kao tracer 900 sa akrapom bez db killera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2704 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan A šta znam, voleo bih ovo da čujem na svom motoru, ali...nekad se mislim da je cena ipak dosta iznad...benefita. Da je nešto korisno i praktično pa aj, ali ovo je samo...merak. Za sada ponovo razmišljam o sedištu. Posle 250km oće da žulja pomalo, pa se mislim šta li će biti na nekoj dužoj turi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Septembar 30, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, otupiš nakon duže vožnje sa akrapom... Nadam se da će titanium biti ipak malo tiši Ne znam kako vama, ali meni se sviđa ova Kappa kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki89 92 Napisano Octobar 1, 2018 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-09 2018, Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao akrap race i na 07, vozio sam ga bez db killera i super je meni bio..sad imam isto race na 09 i uizvam u njemu svaki dan.. isto ga vozim bez db killera.. i bljuje lepu vatru za 07 je meni must, jer se bez njega sa fabrickim motor cuje kao fen... sa izduvom je totalno drugi motor i dobija na ozbiljnosti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ako uzmem titanium ne vjerujem da cu skidati db. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2704 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, slažem se da se sada čuje kao fen. Mislim da sam u temi za Tracer 900 pričitao da je njegova mana što se sa stok auspuhom motor na brzini preko 100km/h (ili tako nešto) više ni ne čuje, pa je malo čudan osećaj u vožnji. U principu, ta izjava je primenjiva i kod Tracera-a 700. Mada šta znam, meni to ne smeta toliko. Čak mi manja buka i odgovara donekle. Što se ozbiljnosti tiče, mislim da mu ovaj Kappa komplet daje mnogo više na ozbiljnosti nego auspuh. Opasan je to komplet, majku mu. Baš mi se sviđa. Ja sam tu odlučio da ostajem na onim stock torbama, plus sam uzeo centralni kofer. I to mi završavao posao za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Octobar 1, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Istina Ovaj Kappa set+onaj kljun (nezz kak se zove) naprijed... i motor je top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe_tracer 24 Napisano Octobar 1, 2018 U prolazu, 89 postova Lokacija: Krk Motocikl: Tracer 700 Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Meni su stock kuferi ok, ali barem da su za 10 litara veci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 1, 2018 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam givi bocne i top. Kljun extra izgleda i ozbiljno razmisljam o njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...