OgiBG 890 Napisano Januar 21 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Danas me zvali, bio u prolazu prosle nedelje pa ostavio br da mi jave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16081 Napisano pre 20 sati Integrisan, 8308 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 1169 Napisano pre 20 sati Drug član, 1038 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Juuuu...svašta... @Alekre Jel tvoj bike ili je sa interneta? Šta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7208 Napisano pre 20 sati Enduraš, 6668 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto dokaza da se sranja dešavaju i najboljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16081 Napisano pre 14 sati Integrisan, 8308 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde moj, ja vozim TDM to kod nas nema Ovo je negde iz neke Tenere grupe na Fejsu. Batica izgleda hteo da bude Pol Tares, puklo nakon skoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...