aca-pn 6469 Napisano Mart 5 Enduraš, 6416 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ili je neko imao slobodan keš na raspolaganju, pa pametno investirao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 380 Napisano Mart 29 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za kolege da li je neko upgrade-ovao vesanje u smislu kupovine novih opruga ili zamene celokupnog vesanja itd Zanimaju me iskusta, ko je imao sa kakvim proizvodjacima? Koliko ih je to kostalo itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Mart 31 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 3. 2025. at 19:35, OgiBG je napisao: Pitanje za kolege da li je neko upgrade-ovao vesanje u smislu kupovine novih opruga ili zamene celokupnog vesanja itd Zanimaju me iskusta, ko je imao sa kakvim proizvodjacima? Koliko ih je to kostalo itd Raširi Ja sam stavljao jače opruge dok sam imao T7, bilo je bolje ali realno revalve je nužan ako hoćeš neke offroad performanse. I nemoj kupit progresivne opruge za off, one su samo za cestu dobre. Imao sam priliku provozati T7 sa Tractive ovjesom naprijed/nazad, potpuno drugi motor, ne znam koliko si spreman potrošiti za ovjes, ali Tractive je TOP !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 380 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjem odgovarajucu polovnu, da kazemo da je budzet 1000-1500€ Vise ka gornjoj cifri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...