ŠekiKG 4332 Napisano April 15, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Samo nalepse reci hvale za mog prijatelja Rajka, dodje odradi , jeftin,sta reci! Nije Rajko jeftin, nego jeftino radi ! Ne bih rekao da jeftino radi, već da malo naplaćuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćusti 72 Napisano April 16, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fazer 600ccm Prijavi odgovor kao problematičan E TO ! Jbg, kad ne umem lepo da se izrazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano April 16, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao povoljan i pristupačan. Samo da se ne uobrazi, oće to u mladim godinama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 17, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neće, neće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 17, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeee, pa neka je sa srećom, čika Rajko! Apsolutno svaka preporuka za najboljeg moto električara u Beogradu, a bogami i šire! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 19, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svetla - farove i stop na koferu, podmazivac lanca, pistalicu za pokazivace pravca, alarm na motoru, alarm na kolima, povezivanje PMR stanice sa bluetooth slusalicama, ugradio jacu sirenu na motoru..sve mi je to radio nas dobri Rajko.... ali tu nije kraj. Dobio me je za ceo zivot, kad sam imao problem sa motorom dan pred BJB Vikend voznju..... kad sam mu reako sta mi se desilo, moj Raki je za sat vremena bio u Smederevu i resio problem...tako nesto se ne zaboravlja. Tvoj sam duznik Raki moj predobri .... 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dobri Vlado! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 19, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Nezamenjivo je imati prijatelja koji ti hoce pomoci kad si u nevolji. Takvi gestovi se cene i ostaju uvek. Ne poznajem Rajka, ali vidim da ko god je imao kontakt sa njim da su svi srecni i zadovoljni. Ako bude problema na mojoj Hondi sa elektrikom, znam gde cu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 19, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Svetla - farove i stop na koferu, podmazivac lanca, pistalicu za pokazivace pravca, alarm na motoru, alarm na kolima, povezivanje PMR stanice sa bluetooth slusalicama, ugradio jacu sirenu na motoru..sve mi je to radio nas dobri Rajko.... ali tu nije kraj. Dobio me je za ceo zivot, kad sam imao problem sa motorom dan pred BJB Vikend voznju..... kad sam mu reako sta mi se desilo, moj Raki je za sat vremena bio u Smederevu i resio problem...tako nesto se ne zaboravlja. Tvoj sam duznik Raki moj predobri .... Pa morao kad zna da nema ko da vodi grupu na voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano April 19, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano April 19, 2016 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Srecno Rajce...... strikao zicke jos 100godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni1991 57 Napisano April 19, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan I meni je svojevremeno pomagao sa prethodnim motorom, pokusavao da mi pomogne oko neke elektrike. A plus je tu bio stalno kod cika Jasminka u auto skoli te delio neke lepe savete. Znam kod koga cu ici kada budem zeleo da ugradim sve sto se tice elektrike. Sve najbolje dobri cika Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano April 20, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 8, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se i ovako javno zahvalim cika Rajku. Miran sam jer znam da su mi namotaji ok, akumulator se ponovo puni sa 14v...i tako sve je ok... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 8, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisZ 20 Napisano Maj 8, 2016 U prolazu, 29 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ER-6f Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za ugradjen podmazivac lanca. Hvala Rajko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trazio informacije u vezi automata za led migavce i naletim slucajno na ovu temu. Cesittam Rajko! p.s. I odmah da pitam jel prodajes automate za led migavce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 11, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravim ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Rajko, imam neke bmw-ove led lampe(dodatna svetla). Sad kad sam konacno kupio motor,resio da ih probam pre nego im nadjem mesto na istom, kad prc, nece. Jednu uspem da upalim(imam tri) a i ta nesto skilji. Pitanje je da li ti radis takve stvari, ima li im pomoci uopste ako je recimo crkla led sijalica ili nesto od elektronike. Evo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 12, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Donesi pa da pogledamo Telefon imaš u prvom postu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan A posto su ti led automati, ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 12, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1200 din, bez relea unutra, snage 120W Veličina kao običan auto rele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1723 Napisano Maj 12, 2016 Drug član, 1212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Donesi pa da pogledamo Telefon imaš u prvom postu. Ok, javljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Maj 19, 2016 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Malo slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Maj 19, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Joskini regleri na kilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...