Nebojsa :) 1 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint Filly Prijavi odgovor kao problematičan Koliko od prilike razvija 125cc od 15ks hocu da polozim za A1 a ne mogu nista jace od 11kw pa ako neko od prilike zna hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maks91 2 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od vozaca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maks91 2 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 14 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Polazii za A2 pa uzmi nesto do 400 ccm pa ces da imas i ubrzanje... Sent from my SM-G531F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa :) 1 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint Filly Prijavi odgovor kao problematičan A2 mogu sa 18 godina a trenutno imam 16... hteo bih poloziti sada da imam nesto da vozim dok ne budem imao dovoljno godina da polozim za vece kubikaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 10, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj oko 110 do 120 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 10, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan A2 mogu sa 18 godina a trenutno imam 16... hteo bih poloziti sada da imam nesto da vozim dok ne budem imao dovoljno godina da polozim za vece kubikaze U julu 2015.g. si imao 17 godina, a sada imaš 16. Ti se podmlađuješ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojsa :) 1 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Sprint Filly Prijavi odgovor kao problematičan nisam ja koristio tad ovaj nalog bio je od druga pa mi je on dao nalog nije ga koristrio pa da se ne cimam da pravim svoj kad vec ima napravljen sada cu prepraviti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano April 19, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan PA ako uzmes kojim slucajem Cagivu mito 125 ili rs 125 moci ces da ga teras oko 160/170 ako je u dobrom stanju. al 150 sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan A2 mogu sa 18 godina a trenutno imam 16... hteo bih poloziti sada da imam nesto da vozim dok ne budem imao dovoljno godina da polozim za vece kubikazeU julu 2015.g. si imao 17 godina, a sada imaš 16. Ti se podmlađuješ! Ментално сигурно 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 24, 2016 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu pitacu ovdeBrat uskoro treba da polaze za A1, pa razmisljamo sta da uzme, da odgovara toj kategoriji, ima iskustva u voznji, on bi hteo Cagivu Mito ali dolazi u obzir neka RS, TZR. Gledamo i neke enduro motore, ali bi on radije neki sportski. Sta preporucujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujemo da kupi onaj koji mu se svidja jer ce ga ionako promeniti za godinu dana.. Svi su oni isti, dal ide 5kmh brze il sporije manje je bitno. Neka kupi onaj za kojim mu srce zaigra.. Gledajte da bude u sto ocuvanijem stanju, stavite mu nove gume i kocnice i to je to. To je jedini recept za srecu. Razum, logika i motociklizam, oce to ali redje.. Sve je tp strast i uzbudjenje, zato i vozimo, nek kupi sta ga lozi i pamet u glavu. Moj glas ide za Cbr 125 (mislim da se tako zove) ako nema toliko para onda Varadero 125 ili Tdr 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Jun 24, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je A1 do 15 kW Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zhorz 2 Napisano Jun 26, 2016 U prolazu, 69 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan 125 petice su uglavnog brze za tu kubikazu.. Neke mogu i 180 da razviju.. Stock sve nista budzano.Ne verujem da su ti aprilija rs /cagiva mito/honda nsr itd za a1 kategoriju nazalost. i za 2 kw imao sam prilike da pisu kazne.Baci oko na honda mtx 125 yamaha dt 125 itd.. neke endurace a za brzinke jedino 50 kubika.. gledaj da ne bacas mnogo para za brzinke od 50 kubika kupi nesto starije cisto da se vozikas sto malo kosta jer jbg tesko se i prodaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jun 27, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan 180kmh 125ica original? 180kmh ako se nabrija i ulozi brdo para da ide toliko pa ako uspe da ide toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 27, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj RS125 je išao 170 km/h bez greške... Inače, ne MITO ni za živu glavu...Jeste lijep i lud motor, ali dijelova nema, mjenjač 7 brzina nemaš gdje da kupiš ili popraviš... Ja bih ga obišao u širokom luku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Jun 27, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu serije ići toliko nego šta, moja TZR-ka 1993. godište je išla 170 KM/h iako nije bila u nekom idealnom stanju, a drugova 1997 godište 180.. s tim što to uopšte nisu maleni motori za tu kubikažu..Ova 93, mislim da ima 11,12 Kw a ova 1997o 9 Kw, u igru bih ubacio i Suzuki Gamu koja mi je pored ovih TZRki najljepša zujalica iako su rijetki..Hondinu NSRku bih presočkočio zbog odvratnog visokog upravljača i smješnog položaja zbog njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YoungBiker46 0 Napisano Septembar 28, 2016 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha YZF R125 Prijavi odgovor kao problematičan Moj YZF R125 ide 120-130kmh zavisno od uslova, ali njegova prednost su potrosnja od 2,5-3l, dobro ubrzanje i atraktivan izgled, po meni najlepsi R koji mozete naci, steta sto je ne prave u vecim kubikazama, jedino je krajnja brzina slabija ali svakako je po meni bolja od svake cvaje rs-a koja trosi ulje, kvari se i trosi kao tenk. Ja nju vozim po gradu najvise pa mi ne treba neka velika brzina, na duza putovanja je takodje odlicna jer ima vodeno hladjenje i ne moze se tako lako pregrejati. Moj predlog su R125 i Varadero 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Moj RS125 je išao 170 km/h bez greške... Inače, ne MITO ni za živu glavu... Jeste lijep i lud motor, ali dijelova nema, mjenjač 7 brzina nemaš gdje da kupiš ili popraviš... Ja bih ga obišao u širokom luku... Новије имају 6 брзина. Мој NSR ишао 170 док није страдао клип, кад сам га извадио била је нека 5-а специјала. Тако да, stock верзија 125 нема шансе да иде 180. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj RS125 je išao 170 km/h bez greške... Inače, ne MITO ni za živu glavu... Jeste lijep i lud motor, ali dijelova nema, mjenjač 7 brzina nemaš gdje da kupiš ili popraviš... Ja bih ga obišao u širokom luku... Новије имају 6 брзина. Мој NSR ишао 170 док није страдао клип, кад сам га извадио била је нека 5-а специјала. Тако да, stock верзија 125 нема шансе да иде 180. Nemoj reći dva puta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нећу. Само се запитајмо те цваје што смо ми возили колико си година имале и колико пута отваране и рађене. Ко може да тврди да је фабрички све и да каже фабрички иде толико? Друго је ко је купио ново па возио тако и толико. Ја нисам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Septembar 28, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ah da li iko bar poznaje nekoga ko je tada mogao da uzme novu TZRku ..Naravno da je nemoguće to reći, bar je klip bio na nekoj specijali, cvaja je, mora ..Ali nije ni bitno, nek ide 160, suština je da sam htio da kažem da cvaje daju nemjerljivo veći užitak u vožnji i više ćeš iskustva steći na njima, nego četverotaktni..Jeste da ćeš češće mijenjati klip, više trošiti ulja, ali pogledajmo u startu kolko su 4taktni skuplji, tako da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 28, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Разумемо се, 125 само 2Т. Мој пост је био само репер на неки са претходне стране где је неко рекао да stock 125 иде 180 без буџења. Што је немогуће. Треба бити реалан. И што се тиче овога да ове тркалице не могу на А1. Већина може. Моје две су биле на 9kw као и од свих другара који су их имали. Доста су ређе нађу неки који се воде на неку сумануту цифру киловата. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3132 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino se neke Aprilie RS mogu naći sa previše kw za tu kategoriju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...