lalajko 2031 Napisano April 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Engine type liquid-cooled, 4-stroke, DOHC, 4-valves Displacement 998cc Bore x stroke 79.0 mm x 50.9 mm Compression ratio 12 : 1 Maximum power 118.0 kW (160.4PS) @ 11,500 rpm Maximum torque 111.0 Nm (11.3 kg-m) @ 9,000 rpm Lubrication system Wet sump Clutch type Wet, Multiple Disc Fuel system Fuel Injection Ignition system TCI Starter system Electric Transmission system Constant Mesh, 6-speed Final transmission Chain Fuel consumption N/A CO2 emission 185 g/km Chassis Frame Aluminium Deltabox Front suspension system Telescopic forks, Ø 43 mm Front travel 120 mm Caster angle 24º Trail 102 mm Rear suspension system Swingarm, (link suspension) Rear travel 120 mm Front brake Hydraulic dual disc, Ø 320 mm Rear brake Hydraulic single disc, Ø 220 mm Front tyre 120/70 ZR17 M/C (58W) Rear tyre 190/55 ZR17 M/C (75W) Dimensions Overall length 2,095 mm Overall width 800 mm Overall height 1,110 mm Seat height 825 mm Wheel base 1,400 mm Minimum ground clearance 130 mm Wet weight (including full oil and fuel tank) 210 kg Fuel tank capacity 17 litres Oil tank capacity 3.9 litres Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano April 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=qu3hG8B_EnQ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano April 8, 2016 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan У које овај спада - Аутоботе или Десептиконе? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 884 Napisano April 8, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme je trend da se u svemu preteruje. zar stvarno mora toliko detalja i sitnih delova. motor jeste lep..ali i previse nabudzen. ne mogu vizir da naprave a da se barm 3 plastike ne preklope. i to svaka druge boje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2016. at 10:14, Зорге je napisao: У које овај спада - Аутоботе или Десептиконе? Definitivno Deseptikone, gledaj kako se namrstio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano April 8, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lep, samo mi se cini da mu je hladnjak dosta nisko postavljen i nezasticen od kamencica ili tome slicno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano April 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Али зашто ово раде од мотора? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8260 Napisano April 8, 2016 Drug član, 1732 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze Zorge - racunaju da je generacija Transformers fanova stasala za ovakvu vrstu "igracaka". Meni se ovaj trend ne dopada....verovatno me je pregazilo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3095 Napisano April 8, 2016 Samo nek je neki cirkus, 793 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad pomisliš kako ode cela sunčana nedelja da ti to opereš od mušica i pčela što se zaglave u ta svetla, ... Možda nađeš i šišmiša ... (U tom primeru bio bi to obračun između deseptikona i betmena.) Inače, meni se motor na neki način sviđa a verujem i peformanse da su skroz ubitačne. A posebno će Ona uživati kad se nasloni sa "malom" na onaj komad pene. Ako se bude gore održala od brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3703 Napisano April 8, 2016 Malinar u pokusaju, 1736 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Klasican skarabudz, kao sto neko rece, sve je prenaglaseno, previse agresivno, a treba ti cackalica da iscistis muve iz farova i onih zlebova. Kad vidim ove digitalne table, glava me zaboli od pomisli kako to sve baguje cim aku malo oslabi, licno mnogo vise volim analogne cajgere koji se resetuju pri kontaktu (iako je to zastarelo). S druge strane, verujem da je motor po performansama babaroga i vrlo rado bih ga provozao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13734 Napisano April 8, 2016 Ne silazi, 7621 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da ne podelim moj utisak o novim automobilima i motociklima: Mnogo vise mi se dopadaju masine do ~2000. ZX7R, CBR900 Fireblade itd. Nedostaje harizme, inovacije, nema emocija. Sterilno. Nema ni karakterističnih resenja i dizajna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3095 Napisano April 9, 2016 Samo nek je neki cirkus, 793 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da nije baš tako. Taj motor ima i emocije i inovacije i karakteristička rešenja i dizajn, .... samo što je sve to spremito za neku drugu generaciju i druge ukuse. Jer verujem da su bili slični komentari prije 15-20 godina i na Fireblade, Ninđu, ... al to sa strane generacije, koja je recimo odraštala sa scramblerima, cafe racerima, MZima i slično. Tadašnja mlada generacija to je sve primila otvorenih ruku i na kraju sve se to uhvatilo pa će verovatno biti isto i sa ovim novim smerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5115 Napisano April 9, 2016 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni ekstra izgleda, u fazonu G-Shock satova. E sad da li je najlepši, koga briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Motor je bruka u svakom smislu! Pozitivnom Bio sam obozavaoc duke 1290, ali ovaj mu se dobro priblizio, pogotovo zbog dosta nize cijene i Yamahinog kvaliteta i pouzdanisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1997 Napisano April 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 4. 2016. at 23:32, Alekre je napisao: Ne mogu da ne podelim moj utisak o novim automobilima i motociklima: Mnogo vise mi se dopadaju masine do ~2000. ZX7R, CBR900 Fireblade itd. Nedostaje harizme, inovacije, nema emocija. Sterilno. Nema ni karakterističnih resenja i dizajna. Као да сам ја писао, једино бих обрнуо редослед и додао ту још неке лепоте из прве половине 90тих. Као што кажеш - емоције. Ти мотори су имали душу. Ови данашњи Трансформерси не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 8, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan1987 62 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 324 postova Lokacija: Beograd-Kotor Motocikl: Honda VFR1200F Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam trgovao motor do nedavno, ovaj bi bio na mojoj novoj listi. Brutalan a i sto kaze mozes ga kotistiti kao krstaricu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ono sto meni nije jasno je razlika izmedju FZ1 i MT10? :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2638 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam ga skoro zagledao,pravi transformers...ne svidja mi se uopšte ali ne sumnjam da će imati obožavaoce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Maj 10, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto imao sam priliku da probam MT10 SP nekih 30 minuta sa valjda ovim poluaktivnim ili kojim vesanjem. Motor je neverovatno udoban i sedi se pravo, skoro kao na trailu/adv. bike. Masina je super za silovanje, ali mi je jedini negativan poen imalo upravo to vesanje.. kao da si na letecem tepihu...nema nikakve povratne informacije od podloge...a ja to volim kada vozim. Prosto treba da vizuelno odaberes kuda ces proci, pa ako prodje prodje. Ne znam kako bih zbog lose podloge radio korekcije, kad nemam nikakav osecaj na prednjem tocku, niti osecam kako sasija reaguje. Pretpostavljam da bi to super high-tech vesanje sve ispeglalo. Probao sam i RSV4 RF, koja je killing machine, i toliko udobna i laka za voznju da imam osecaj i da bi pocetnik mogao da je vozi, ali sam kod RSV4 imao tu "povratnu informaciju", koju osecam kao neophodnu kod prednjeg tocka i sasije. A evo i videa koji sam snimio sa te male test voznje MT 10 SP 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JJEDAN 9 Napisano Maj 14, 2017 U prolazu, 9 postova Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam ovu klasu motora! I samo da zena popusti malo pa da mi zamjeni osmicu........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Maj 14, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ti predlozio da probas sva cetiri u toj kategoriji, ako imas prilike (MT10, Tuono, S1000r, KTM 1290), pa odluci koji tebi licno najvise odgovara. Ja sam svoj izbor potvrdio posto sam probao sva cetiri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1932 Napisano Maj 15, 2017 Drug član, 2882 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da probam.MT-10,MT-10 SP i još po koji u jednom divnom pretstavljanju Yamahe na novosadskom sajmu. Nisam fan ovog tipa motora ,ali taj SP je brutalan ono da nema povratne informacije zavisi od moda koji je podešen ,a ima kombinacija čudo jedno. Sve u svemu 10-ka je brutalna ali meni lično više leži 9-ka,dok mi je 7 nezanimljiv gradski motorić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3703 Napisano Maj 15, 2017 Malinar u pokusaju, 1736 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mt 07 i honda nc 700 su najslabiji motori te kubikaze koje sam probao. Razocaranje veliko, ali su dobre stedise, a ne moz' i jare i pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17696 Napisano Maj 15, 2017 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 5. 2017. at 5:43, JevtaNS je napisao: Imao sam priliku da probam.MT-10,MT-10 SP i još po koji u jednom divnom pretstavljanju Yamahe na novosadskom sajmu. Nisam fan ovog tipa motora ,ali taj SP je brutalan ono da nema povratne informacije zavisi od moda koji je podešen ,a ima kombinacija čudo jedno. Sve u svemu 10-ka je brutalna ali meni lično više leži 9-ka,dok mi je 7 nezanimljiv gradski motorić. Raširi Gledaj, vrlo verovatno da možeš da ih podesiš kako hoćeš uz pomoć onog komjutera na komandnoj tabli. Ja sam tražio da mi stave na sportsko/tvrdje ogibljenje A1 i nisam bio zadovoljan u poredjenju sa ostala 3 (novi Tuono, KTM i s1000R) . U odnosu na ostala tri, onako kako je bilo podešeno za moju test vožnju sva tri ostala su mi bili bolji kod agresivnije vožnje u krivinama. Pošto imaš mogućnost da sam podesiš manuelno sve, verovatno svako može da nadje podešavanje koje mu odgovara. Za mene je svakako posle ovog mog Tuona, zbog "žmaraca", koje imaš kad ga voziš otkad ga upališ pa ugasiš i parkiraš, ipak novi Tuono budući naslednik. No kao što napisah, koga interesuje ovakav tip motora i ima gde da ga koristi i vozi (pista se podrazumeva s vremena na vreme), najbolje da proba sva 4 i odluči koji njemu najviše odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...