triton 230 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kupovao u prodavnici opreme za glisere,imaju više vrsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Januar 10, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, triton said: Ja sam ih kupovao u prodavnici opreme za glisere,imaju više vrsta Mozes li mi napisati koja je to prodavnica? Nisam iz Srbije... to bi mi neko uzeo i ponio za Sarajevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 10, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Gros Inox se zove prodavnica u Novom Sadu,na novom naselju,blizu crkve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Januar 10, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Januar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan r_faruk nije frka da uzmem u NS to i da pošaljem nekome u Srb ko ide za Sarajevo, ili ako ti imaš neku šemu za dotur. Kontam da ti se ne čeka lepo vreme, sigurno neko pravi đir (ja prvi ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
r_faruk 43 Napisano Januar 12, 2022 U prolazu, 85 postova Lokacija: Sarajevo Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan On 1/10/2022 at 2:21 PM, nafetS said: r_faruk nije frka da uzmem u NS to i da pošaljem nekome u Srb ko ide za Sarajevo, ili ako ti imaš neku šemu za dotur. Kontam da ti se ne čeka lepo vreme, sigurno neko pravi đir (ja prvi ) Hvala na ponudi ;). Uskoro ce prijatelj ici za Srbiju pa ce mi kupiti uticnicu i povuci u povratku :), 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Mart 11, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi . Uskoro ce prijatelj ici za Srbiju pa ce mi kupiti uticnicu i povuci u povratku , Imam jednog ortaka možeš da ga pitaš gde je nabavioSent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tijanic93 18 Napisano April 11, 2022 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sebi uzeo nosac telefona sa usb uticnicom i ima mali prekidac da ga isklucis na sebi kad ga ne punis. Instalacija je laka, vezuje se srafom za korman ili heblu ima rotirajucu glavu za nosac i na akumulatoru samo na kleme. Korisna stvarcica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...