Blekfleg 2 Napisano April 4, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz, bajkeri Zanimaju me motori koji su dobri u odnosu cena-kvalitet, najvise me privlace: kruzeri, nakedi, neki sportaši (aprilia rs npr), super krosevi i toeto ne svidjaju mi se nesto oni nabudzeni skuteri. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano April 4, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li siguran da ti se samo te vrste svidjaju? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 4, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da da, ne bih da pogrešim pa da bude da li je ljubav ili pivo hah Ali preporuči ti pa ću da ih ppogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 4, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Decko ne prepoznaje sarkazam ni kad mu lupi samar Jel ima jos neka vrsta motora da si zaboravio navesti, dobro razmisli>? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 5, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu ti predloziti 2 kom.. 1.Honda Varadero 125ccm 2.Yamaha TDR 125ccm Oba su dobra, i velika je razlika izmedju njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 5, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Moraš navesti koja je to cena koja juri kvalitet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11507 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1286 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da mu pojasnimo kad ne razume-to sto se tebi svidja je kao da si rekao najvise volim plavuse,crnke,crvenokose,one sa repom,malim i velikim sisama i guzicama samo ne volim kad imaju debele gace. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čudi me da nasedate na ovakve neozbiljne provokacije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano April 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da mu pojasnimo kad ne razume-to sto se tebi svidja je kao da si rekao najvise volim plavuse,crnke,crvenokose,one sa repom,malim i velikim sisama i guzicama samo ne volim kad imaju debele gace. Pa piki bogteneubio (jedna riječ) hahahahahahaha... Umalo da se srušim sa stolice... hahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Astral honda varadero mi je ogromna ima je drugar, mislim da bi mi TDR više ležao, hvala na preporuci @sashac pa ne bih išao preko 2000€ @slaviša pa razmišljam i ništa mi ne pada na pamet slobodno mi vi preporučite pa ću da ih pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 5, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Ja sam otac "Custi"-ja, tvog bivseg skolskog druga cijeg Varadera pominjes. Imas i njega pod tim nickom ovde na forumu. Da bi ljudi ovde mogli da ti pomognu, moras malo da "suzis pretragu". Ono sto je dobro za jednog, ne mora da bude za nekog drugog. Ovako kako si postavio pitanje - odgovor je previse sirok da bi neko mogao ozbiljno da ti odgovori. Jednostavno, ima previse modela motora. Sad ce 17-og otvaranje moto sezone, pa idi sa nekim starijim (da bi te ozbiljije shvatili), razgledaj motore, i zamoli vlasnika onog sto ti se svidi da sednes na motor (budi jaaako oprezan da ga ne ogrebes ili ostetis nogom ili bilo kako) da osetis polozaj na motoru. To ce ti dati odgovor koja vrsta motora ti se SVIDJA. Ako nadjes neku 125-icu da sednes na nju-jos bolje. Pre odredjivanja koja vrsta motora ti se svidja, odredi gde bi se vozio sa njim - putovanje (da, moze i sa 50 ccm, a kamoli sa 125), po gradu, jurcanje ili opusteno kruziranje itd. To ce ti samo reci koja vrsta motora bi ti ODGOVARALA. Nakon toga napisi pribliznu cifru koju bi izdvojio za motor i svoju pribliznu visinu i tezinu, pa ce kolege mozda i moci da ti odgovore, a tema ti nece biti zatrpana odgovorima o motorima koji ti se ni ne svidjaju. Ako imas favorite navedi ih, i to moze da pomogne. Moj generalni savet ti je da das malo vise para u bolje (ili odlicno) ocuvan motor - u krajnjem zbiru te izadje jeftinije, verovao ili ne. Najskuplja stavka na motorima su: gume, lanac sa lancanicima, sama masina, diskovi itd, a sve to retko ko promeni pre prodaje. @sve koje vide ovu temu: drugari, decko je ortak mog sina, ozbiljan je da hoce kupi motor, samo mu treba pomoci. Nije neko ko se lako ljuti, ali ipak ne preterujte Ajde da mu pomognemo da nadje "pravu ljubav" @postavljaca teme: na tebi je prvo da uradis ovo sto sam ti rekao pa onda ocekuj pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa hvala vam puno čika Vladane prelepo ste napisali ovo. Favorit mi je kawasaki z750 on valjda spada u naked i svidja mi se taj agresivniji izgled, takodje sam ove godine na sajmu video kawasaki vulcan on mi je odlican. Najviše bih voleo Ktm duke ali treba džep za njega. Visina mi je 174cm težak sam 85 kg. Nadam se da sam suzio sad izbor, još jednom hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim dimenzijama mozes da vozis prakticno bilo sta. Eventualno mogu da ti prave problem visoki enduro motori koji ti i nisu interesna zona koliko vidim. Na tvom mestu razmisljao bih pre svega o Varaderu 125ccm. TDR sa tolikim budzetom ne bih ni gledao. Sa druge strane slobodno gledaj i nekog Hyosung-a(Koreanac). Izuzetno su izdrzljivi motori i imas ih i u nejked varijanti(GT125) i u kruzer varijanti(Aquila). Kao zadnju varijantu kupio bih nekog solidnog Pulsera 125, a visak para odvojio za polaganje A2 ili za motor A2 kategorije kad ispunis uslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sam na karaburmi tog Hyosung-a comet neki on mi je baš privlačan, a i razmisljao sam o sprint pulseru nego ne znam kakav je za odrzavanje jer je kinez nisam baš nešto upućen. Sad ću da pogledam te preporuke pa javljam, hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle2010 Uuuu svidjaju mi se oba modela hyosung-a definitivno ću da razmislim o njima A što se varadera tiče baš mi izgleda ogromno motor i ne znam kako bih ga kontrolisao ali sešću kad tad na njega pa ću da vidim kako mi leži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Hyosung ako nije sahranjen sluzice te odlicno. 125 i 250 Hyosung-ove su se odlicno pokazale. Slicna prica je i za Pulsera. Iako je kinez dosta dobro je uradjen a delova ima i dosta su povoljni. Neces se zeznuti ni sa jednim pod uslovom da su u iole dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sprint pulser 125ccm ako se ne varam kosta oko 1800€ nov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 5, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano izvini malo na zezanciji, mada dosta je neozbiljno i neodredjeno zvucalo sve sto je napisao. Eto sad bar znamo sta ga otprilike zanima @Blekfleg ne znam koliko imas iskustva sa motorima, ali sve sto ti je Vladano rekao je tacno. Malo razgledaj, sedi na sto vise motora, uporedi polozaje tela na svakom, vidi sta ti najbolje lezi. Mozda je najbolje da pocnes sa nekom manjom kubikazom, 250-500cc max, cisto da steknes tu rutinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan @slaviša zaboravio sam da pomenem da tek treba da polažem i ne znam sad da li da polazem za 125cc ili da krenem polaganje za A2 (tu spada valjda 250cc) pa da ga završim kad napunim 18 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sprint pulser 125ccm ako se ne varam kosta oko 1800€ nov? Ja sam razumeo da pricamo o polovnim motorima, a dobar polovni Pulser 125 je kostao oko 700-900e, ne znam kako se sada krecu. Na tvom mestu ako imas mogucnost isao bih direktno na A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se vise isplati da se strpim pa da polazem za 250 tj. A2 jer sumnjam da bih vozio ove sezone pa kad vec mogu A2 da iskoristim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 5, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako vec preskaces ovu sezonu idi direktno na A2, pa posle lovi npr. ER5 ili nesto sl. sta vec spada pod A2 po snazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 (promenjeno) 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uuu al je dobar ovaj kawasaki, jel može još neki predlog za A2 ako nije problemMalo agresivniji izgled Promenio April 7, 2016 član alexanto Nema potrebe citirati prethodni post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibiker 15 Napisano April 5, 2016 U prolazu, 67 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha YBR 125 '16 Prijavi odgovor kao problematičan Ja trenutno razmišljam o kupovini Keeway RKV 125, cena novog je 1700 EUR u Mađarskoj, i trenutno raspitivam se oko uvoza. Jeste da je kinez, ali pričao sam tamo sa ljudima i zadovoljni su, a tek cena delova...bezobrazno su jeftini. Ja mislim da kao prvi motor (za mene) bilo bi odlično...Inače izgleda kao da je kopija Kawasaki ER5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blekfleg 2 Napisano April 5, 2016 (promenjeno) 215123, 60 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaau kakav motor ovo mi se mnogo svidja hvala puno na preporuci Promenio April 7, 2016 član alexanto Nema potrebe citirati prethodni post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...