jovanr 7 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 600SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam glup problem... Posedujem Scorpion Exo 400 kacigu i odlepila mi se guma koja je na obodu otvora za oci. Pokusao sam da je zalepim sa super lepkom (Locktite Gel) i lepak uopste ne hvata Malo sam trazio po netu i neki lik je imao isti problem koji je resio sa 3M Weatherstrip adhesive lepkom koji verujem da ne mogu naci ovde u Srbiji. Da li je neko imao isti problem i kako ga je resio? Koji to lepak mogu da koristim? Ljubazni ljudi iz farbare poseduju tonu razlicitog lepka, ali ne mogu mi sa sigurnoscu reci koji je pravi. Hvala Vam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ton 12 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 27 postova Lokacija: Slovenija, Notranjska Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na svojoj kacigi rešio sa običnim silikonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanr 7 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 600SA Prijavi odgovor kao problematičan Probao sa silikonom, sacekao 24h i ne vredi. Nece da drzi... Nosim se mislju da sibnem kacigu kroz prozor!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam ga u mnogim situacijama i mislim da bi trebao da ti zavrsi posao ... montazni lepak MomentFix. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Mart 24, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Meni se odlepila guma na donjem delu kacige,syntelan lepak,vec dve sezone nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 24, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu donju gumu zalepio silikonom ali papirnim lepljivim trakama je fiksirao u predvidjeni polozaj zbog neravnih linija. Drzi super za sada. Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 25, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kineski akrilni dvokomponentni lepak ,100 dinara,lepim razne stvari i hobi i profesionalno ovo je najjace sigurno,cak sam zalepio i odlomljen zmigavac-raspala se, istrulila kineska guma na kina coperu,enoga drzi 100 odsto vec 5 godina, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Taj 3m weatherstrip je lepak kojim se kederi lepe na auto, u principu isto sto i sintelan lepak. Probaj sa njim. Ako ne uspes, a prethodno nisi uspeo ni sa silikonom ni sa super lepkom, onda je to sto se odlepilo napravljeno od silikona i tu pomoci nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanr 7 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 600SA Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam stavio moment fix express i kaze da momentalno "hvata" ali da treba sacekati 24h do potpunog efekta. Za sad mi deluje da ce da drzi Drzite fige! Javljam sutra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 25, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan otopice ti se na suncu,probaj da ga skines dok se skroz ne osusi,ovaj kineski lepi 50 do beskonacno puta jace od momenta,stvrdne se ne omeksava na suncu...Moment pocne da omeksava ,a ako je na limu koji greje sunce za 2 godine se pretvori u ugljenu prasinu-potpuno pocrni bez obzira sto pise da drzi do 140 stepeni-mozda 2 sekunde.Probajte da nadjete obicn kineski super lepak,ali kao onaj stari koji se prodavao pre 10 godina.Ima ga u madjarskoj ili nadji na pijaci od svercera.Momentalno lepi,a posle par minuta uhvati ko lud i toliko je jak da stipa oci i grlo.Ovo sto prodaju trenutno kinezi lepi ali mora a se fiksira i da odstoji celu noc i mnogo je losije zalepljeno nego madjarski kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovanr 7 Napisano Mart 25, 2016 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 600SA Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala na savetu, ali ne mogu sad da odlepljujem. Krenucu u voznju sa Momentom i ako se dogodi to slabljenje lepka, onda cu sigurno staviti kineza. Molicu Vas da stavite fotku tube tog kineskog. Nadam se da necu morati da ga stavljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 25, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj kinez ima dve tube,jedna crveni a druga plavi cep ,izuzetno jako lepi sve materijale,jeftin je i ima masu da popuni rupu ako treba,jedino sto nije jako elastican.Osnovi princip kod stvari koje nemogu jako da se priljube,recimo cipele koje su lose -djon nije jako pasent u odnosu na gornji deo je da se sto bolje priljubi.Obucari to rade kalupom i stegama,ali rezultet je los jer lepe klasicnim lepkom koji moze samo tanko da se nanese.Zato je resenje MONTEGE FIX ,ima raznih proizvodjaca,u tubi su ko silikon i imaju masu kao silikon kojom mogu debelo da se nanesu i tako ne napnu jako materijal koji se lepi.To je isto neoprensko lepilo ko i taj tvoj moment ili nekad bio najrasprostranjeniji TIGAR.ali je mnogo bolji jer ne odlazi na temperaturi.Za jako lepljenje koje je izlozeno suncu je najbolje zamoliti obucara da nanese lepak koji se aktivira temperaturom.Nanese se i predje temperaturnim fenom-onim za farbu ,on se aktivira i izdrzava svu temperaturu.Ja sam sebi lepio duboke cipele streetfighter i luisa sa montage fixom uspesno iako obucar nije mogao sa tim klasicnim momentom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na exo 450 zalepio sa nekim kineskim super lepkom. Drzi vec par godina bez problema.Izgleda da je to uobicajen problem sa scorpion kacigama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žarko Vuksanović 0 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Isti problem sam imao pre 2 godine. Došao sa kacigom u MaxMoment i pitao da li mogu to da mi srede. Kaže mi vlasnik donesi kacigu trebaće nam jedan dan da to sredimo. Skidamo celu gumu i ponovo je lepimo. Odneo, momci sredili i od tada nisam imao problema sa odlepljivanjem. Da napomenem da mi nisu ništa naplatili jer sam kod njih uzeo kacigu, ali mislim da ne bi trebalo da bude skupo. Da, u pitanju je Scorpion Exo450 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...