gojko 210 Napisano Jun 8, 2017 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu za 15 dana... ovaj vikend tesko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Jun 8, 2017 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan u 9.00 krecemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Jun 8, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kako stvari trenutno stoje, od mog dolaska u Trebinje nema ništa. Kad je čovek baksuz tu se ništa ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 8, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Au, Žiko! Šta si sad sebi uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Krećem za 1h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 9, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan odvezem ja jutros ženu ispred Crkve Svetog Marka, polazi joj autobus odatle, ide na vikend u obilazak tuzlansko-hercegovačke eprahije... I pita me "vođa puta" đakon u mantiji da li i ja idem? Kaže: "Bićemo u Trebinju, ima motorijada, biće ludilo". I ja onako popišan, evo došao na posao. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Jun 9, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, jboban je napisao: Au, Žiko! Šta si sad sebi uradio? Ove povrede nemaju veze sa vožnjom motora. Ponovo sam bio "koleteralna šteta" dok sam pokušavao da spasim psa na koga se okomilo desetak drugih pasa. U tom slučaju jedini način da on ostane živ je da nekako bar na trenutak nekom motkom mlatite pse napadače a da ovog nesretnika sebi nabacite na rame (van dohvata ostalih) i iznesete iz tog prostora ili ubacite ga u neki zatvoren objekat. Problem je što taj napadnut pas ujeda i kida sve oko sebe. Ja sam ovog puta zaradio pet ugriza, šaka mi je na dva mesta potpuno probijena, kažiprst i srednji prst bukvalno pocepani. Najgore prošao zglob (koren) kažiprsta (kroz pocepane mišiće vide se kosti zgloba). Kad sam upao u ovu "kavgu" znao sam kako ću da prođem, ali nisam mogao da gledam pokolj. Inače taj napadnuti pas je bolje prošao od mene (malo krivi na jednu nogu i ima nekoliko posekotina). Kolegama koji idu u Trebinje želim lepo vreme i dobar provod, a ha danas idem ponovo kod doktora na dalji tretman. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jun 9, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Strašno! Čestitam za hrabar potez i želim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: bravo majstore, biti ce Trebinja još. vitez, a e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jun 9, 2017 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zika56 je napisao: Žile, ubedljivo najbolja opcija u takvim slučajevima je mali VN šoker, naročito ako ze zavezan za štap. Garantovano omamljuje svakog psa, naravno bez ikakvih posledica. Ako nema toga u Niš, javi da ti nabavim neki ovde na pijaci Bubanj Potok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jun 9, 2017 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan mi to sa papar sprejem tj. nešto baš za pse kada krenu na tebe. toljagu i da hocemo nebi je našli uokolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba1990 129 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Krcedin-Indjija Motocikl: Suzuki K5 750,Yamaha majesty 150,250,400, xs 400,xintian kinroad 200ccm, suzuki gsx650f,dr 650, honda cbr f2, crf 250, apenac 6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Jun 10, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan odvezem ja jutros ženu ispred Crkve Svetog Marka, polazi joj autobus odatle, ide na vikend u obilazak tuzlansko-hercegovačke eprahije... I pita me "vođa puta" đakon u mantiji da li i ja idem? Kaže: "Bićemo u Trebinju, ima motorijada, biće ludilo". I ja onako popišan, evo došao na posao.Mrle, našao sam je Sent from my SM-G935F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Jun 10, 2017 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/9/2017 at 7:26, mrle je napisao: odvezem ja jutros ženu ispred Crkve Svetog Marka, polazi joj autobus odatle, ide na vikend u obilazak tuzlansko-hercegovačke eprahije... I pita me "vođa puta" đakon u mantiji da li i ja idem? Kaže: "Bićemo u Trebinju, ima motorijada, biće ludilo". I ja onako popišan, evo došao na posao. Trebinje pripada zahumsko-hercegovačkoj eparhiji, ova druga je zvorničko-tuzlanska. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 10, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, wizard666 je napisao: Mrle, našao sam je Sent from my SM-G935F using Tapatalk zelim vam i veceras lep provod. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 10, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan za ostale: Pazite mi na zenu, vidite da je najlepsa na skupu. Nemojte da mi se pozali na nekog 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Jun 11, 2017 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Krataka ocjena,prvi put sam na skupu u Trebinju,pa rekoh da dam mali osvrt!! Domacini odlicni,cjene vise nego prihvatljive,grad i okolica prelijepi,gomila ljudi koje sam upoznao,a znao ih samo preko foruma i slicno... Ima par stvari koji mi se nisu svidjele kao npr. malo tuseva,tj. jedan,koji je u potpunosti otvoren,znaci bilo bi ok,da se barem nekako odvoji,barem onom zelenom pvc mrezom. Druga stvar,budala koja je prvu noc u cetiri ujutro,kad su svi polijegali, turirao i gasao motor,i jos galamio i srao, da niko spavati nece. Domacini su trebali nesto da urade po tom pitanju,i zadnja noc,tj. jutro..,znaci rasklapanje bine i cekicanje zapoceto u pet ujutro,mislim da to nema smisla... Ostalo sve za pet!! poslato sa rupovke uz pomoc kurble 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, mali_zmaj said: Krataka ocjena,prvi put sam na skupu u Trebinju,pa rekoh da dam mali osvrt!! Domacini odlicni,cjene vise nego prihvatljive,grad i okolica prelijeoi,gomila ljudi koje sam upoznao,a znao ih samo preko foruma i slicno... Ima par stvari koji mi se nisu svidjele kao npr. malo tuseva,tj. jedan,koji je u potpunosti otvoren,znaci bilo bi ok,da se barem nekako odvojo,barem onom zelenom pvc mrezom. Druga stvar,budala koja je prvu noc u cetiri ujutro,kad su svi polijegali turirao i gasao motor,i jos galamio i srao da niko spavati nece. Domacini su trebali nesto da urade po tom pitanju,i zadnja noc,tj. jutro..,znaci rasklapanje bine i cekicanje zapoceto u pet ujutro,mislim da to nema smisla... Ostalo sve za pet!! poslato sa rupovke uz pomoc kurble Hvala na pohvalama, a zamjerke su na mjestu, izvinjavamo se i biće bolje idući put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 12, 2017 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine zbog iznenadne promene plana, ostala mi je samo mogucnost da dodjem u subotu, ali poucen iskustvom iz prethodnih godina, nisam propustio priliku! Kao i mnogo puta ranijih godina, i ove godine skup u Trebinju je krasio dobar provod...sto u gradu, sto u kampu...Jednostavno, i ja i mnogi moji prijatelji volimo da dodjemo u Trebinje za vreme skupa, prava prilika da se sretnu poznanici sa svih strana! Trebinje, vise od skupa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, doktor said: Trebinje, vise od skupa! Ovim je sve receno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8573 Napisano Jun 12, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kaže mi žena da ste bili odlićni domaćini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Све похвале организаторима,први пут сам био ове године и ако бог да сваке следеће.Све је било врхунски,организација самог скупа,људи у граду,прелеп град,одлични путеви.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...