Rolle2010 480 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga ne bi trebala da te steze oko glave tako da ti stvara bol, na obrazima ok ali oko glave nikako. Naravno tesko navlacenje ne racunam, vec pricam o vec navucenoj kacigi. Takodje bi valjalo da oprobas kacigu pre kupovine jer znaju da variraju kalupi kod nekih proizvodjaca. Npr. ja nosim L, i zimus sam na akciji 50% u Louis-u kupio Scorpio Exo500 u L velicini i ispostavilo se da mi je malo manja kaciga nego sto bi trebalo. Kacigu sam bez vecih problema prodao kasnije, ali nikad je necu prezaliti jer za tu cenu necu naci slicnu po kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bih kupiti još jednu kacigu. Koristio sam Scorpion do sada. Prva mi je bila 1000 prvi model. I ispostavilo se najbolja. Posle toga 1000 drugi model i 1200 i ni jedna nije kao ova stara hiljadarka. Malo me ona i razmazila jer mi je prva kaciga i udobna je, tiha, ne duva, lepo stoji, ima cvike, super ventilacija.... Rolle što je okačio ovu MT mi se baš dopada. Da li je neko možda koristio taj model, kako se pokazao? I generalno te MT kacige. Jesu li buče, kakva je ventilacija i slično. Pin lok je meni po obavezno! Pošto vozim i po kiši i hladnom, bez pin loka kacigu ne koristim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mogu reci da nisam bas zahtevan korisnik. Ne vozim preko 100km/h a po ekstremnim hladnocama isto tako ali naravno da ne bih voleo da se magli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2016. at 11:55, Astral je napisao: Imam hjc cs14,prosle godine sam je koristio, sad sam je ostavio da mi bude kao rezervna,sad sam uzeo neku Scorpion. Prednosti : lagana, jako udobna kaciga sa predobrim vizirom koji se u opste ne grebe, bar meni za sezonu nijednu ogrebotinu nije zaradila.. Vadi joj se unutrasnjost, pere.. Mane: magli se na temp ispod 5c, i posle 120kmh je bucna, ne duva nigde, dobro je udihtovana, al je bucna, ja sam je par puta vozio 150kmh po par sati, kupio sam cepice za usi.. Bas bude bucna pri tim brzinama. Do 100kmh nema buke u opste. Za te pare, odlicna kaciga. Vozio i po kisi, ne pusta vodu, niti slicno. koji model si kupio, ima li naocare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aha, uzeo sam exo 500, ima i naocare i pinlock, full kaciga, vazdusne jastucice one bocne za buku.. Bila je na popustu zimus u Louisu. Dosta ljudi je pazarilo koliko vidim.. Za te pare mislim da daje bas puno. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1269 Napisano Februar 23, 2016 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja nedavno u Guevari uzeo HJC TR1 za manje od 100e na akciji. Pin lock priprema, suncani vizir, breath guard... vrlo zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja u poslednjih 4-5 meseci trazim po netu i nikako da nabasam na neki popust. Ocigledno ne gledam tamo gde treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti HJC odgovara zašto ne uzmeš nju.Ima da se uzme u tvom cenovnom rangu. Ja lično sad nosim HJC cs14 nosio svašta od nolana do MTR-a i probikera.Probiker u flipup kombinaciji mi se solidno pokazao. Svaka kaciga koja magli kada stojite je odlična kaciga.Ako ne magli znači da nije dobro zadihtovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piratmali 8 Napisano Februar 27, 2016 U prolazu, 44 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: TDR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ove Kappa kacige za 11-tak hiljada, jel neko ima iskustva sa njima? Model KV21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja636 29 Napisano April 14, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne pise o Airoh kacigama, na sharpu imaju sve po 4*, ja je imam vec nekoliko godina i ne zalim se! Ima jednobojnih a ima i cool printova tako da ko sta voli. Kacige su po radnjama u Beogradu cini mi se oko 10.000 a ja sam je platio nesto jeftinije na nekoj akciji. I skoro sam kupio jos jednu cross kacigu airoh. Baci pogled, ja je nosim vec nekoliko godina i gledam cesto novije modele. Cene su iste uglavnom. Eto, moje iskustvo. Ako bilo sta jos od pitanja treba tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalmaregon 7 Napisano Maj 7, 2016 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 4. 2016. at 15:23, ninja636 je napisao: Niko ne pise o Airoh kacigama, na sharpu imaju sve po 4*, ja je imam vec nekoliko godina i ne zalim se! Ima jednobojnih a ima i cool printova tako da ko sta voli. Kacige su po radnjama u Beogradu cini mi se oko 10.000 a ja sam je platio nesto jeftinije na nekoj akciji. I skoro sam kupio jos jednu cross kacigu airoh. Baci pogled, ja je nosim vec nekoliko godina i gledam cesto novije modele. Cene su iste uglavnom. Eto, moje iskustvo. Ako bilo sta jos od pitanja treba tu sam Ja imam Airoh kaciju tacnije Speed Fire. Kupljena 2012-te godine za 12.900din i dan danas je ekstra. Kada je sezona koristi se skoro svaki dan. Po mom iskustvu su odlicne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 737 Napisano Maj 7, 2016 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Barelu bas dosta kaciga na snizenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Maj 8, 2016 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2016. at 14:49, piratmali je napisao: Ove Kappa kacige za 11-tak hiljada, jel neko ima iskustva sa njima? Model KV21. Verovatno si gledao u Moto land u... To je djubre... Sve imaju problem sa vizirom... Nema nikakav otpor, otvara se 2 mm. u toku voznje. Ceo sistem je katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...