Jump to content

Moto Zajednica

piratmali

Članovi
  • Broj tema i poruka

    44
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Vojvodina
  • Motocikl
    TDR 125

piratmali's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav, Koje godište te zanima i u kakvom stanju a da ne pitam i koliko novca si spreman da izdvojiš? Pitam sve to jer imam TDR.
  2. piratmali

    Nox ili MT

    Kupio MT Alpha pre mesec dana, model iz ove godine. Cena 11200,00. Prvi utisci: lepo lezi na glavi tj.udobna je. Pri brzinama kojim ja vozim, 80-90km/h, ne magli. Integrisane naocare meni rade posao iako nosi i naocare za vid, nema nekih smetnji. Zamerka je sto je i na ovih 80-90 na sat kaciga malo bucnija, mogu misliti sta je na vecim brzinama.
  3. piratmali

    MT kacige

    Bio na sajmu, pripremio lovu za MT blade i naoruzao se vremenom. Odma krupnim koracim udjem u Barelov stand a tamo guzvao kao da se nesto deli. Obradujem se pri prvom pogledu na Blade model. Pored stoje i dva modela LS2 a jedan je bas onaj sto je bio konkurent za kupovinu. Probam prvo LS2, velicina L, nosim ja na glavudzi tu kacigu desetak minuta i budem zadovoljan. Posto konacno dodje na red da probam i MT, u L velicini imaju izmedju ostalog i zeljeni model. Probam ti ja, ne lezi vraze, kaciga mi blago velika i klamce! U momentu sam se s.ebo. Ne verujem pa uzimam drugi model u L velicini, nosim je dva minuta i pomirim se da mi je potrebna manja. Trazim broj M, prodavac se izvinjava i kaze da je Blade R black prodat u M velicini i da mi samo moze ponuditi u beloj boji! Sizim od svega, uzimam da probam M , trudeci se da ne mislim na boju. Ma odma sam se osecao lepo a i posle 15-20 minuta nosenja sam shvatio da je to to. Naravno, nisam kupio u beloj boji vec cu poruciti zeljeni model iz Nisa ALI U "M" velicini! Naravucenije: Ne kupuj kacigu dok ne probas! Mozda nekom pomogne, u svakom slucaju ne moze da skodi.
  4. piratmali

    MT kacige

    MT kacige su vec na popustu i nece biti dodatnog popusta na sajmu. Info iz Barela.
  5. Ove Kappa kacige za 11-tak hiljada, jel neko ima iskustva sa njima? Model KV21.
  6. Evo ja u poslednjih 4-5 meseci trazim po netu i nikako da nabasam na neki popust. Ocigledno ne gledam tamo gde treba.
  7. koji model si kupio, ima li naocare?
  8. Pa ja mogu reci da nisam bas zahtevan korisnik. Ne vozim preko 100km/h a po ekstremnim hladnocama isto tako ali naravno da ne bih voleo da se magli.
  9. Hvala na savetina i misljenjima. Malo sam nepotrebno prosirio temu. Ostajem pri odluci da kupim novu kacigu i da mirno spavam...ostaje samo pitanje modela. Kao sto neko rece, treba to probati prvo.
  10. Slazem se, kad poznajes coveka od koga kupujes i kad znas da nije razbijana kaciga onda i polovna moze biti dobra.
  11. U redu, da li bi kupio npr.polovnu kacigu staru 2-3 godine?
  12. Odlucio sam da cu kupiti novu kacigu pa makar to bilo i za 80-90€. Jeste taj Shoei dobar ali imam nekakvu odbojnost prema polovnim kacigama. Reci ces mozda da je bolji ovaj polovni od novog Noxa. Mozda i jeste ali meni licno ne uliva poverenje, ne znam da li gresim.
  13. Rolle, moram priznati da mi se dopada ovaj model i da si ga pogodio pravu u metu. Blize sam NS nego BG ali i to bi se dalo resiti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja