sasa ns 1 3067 Napisano Februar 12, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li po zakonu moze da se registruje moped koji ide do 45na sat na dvoje i od cega to zavisi,i da li kad se registruje moze da se vozi dvoje-posto je pitanje sta policija tumaci i dopusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan burazer ima apriliju sr50 i uredno registrovana na dvoje... meni kymco na 1... kako pise u saobracajnoj tako vozi i cao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 12, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan i meni je to logicno,ali komsije dva brta se vozila na nekadasnjem biciklu sa pomocnim motorom ,pisalo za dvoje ali ih kaznio pandur jer kao bickl s p m nemze da vozi dvoje ,ali to je bilo pre pet sest godina po strom zakonu,a 80-90 kad sam ja to vozio vozili su se dvoje do besveesti pa niko nikad nije kaznjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Februar 12, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi sta pise u carinskoj deklaraciji.Ako je ocarinjen za dvoje to je to,ako je za jedno nece moci da se ispravi cak i ako ima dva odvojena sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DakiNS 7 Napisano Februar 12, 2016 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam Libertija 49 ccm žute tablice ,registrovan za dvoje . Na onoj potvrdi od zastupnika piše da je tehnički predviđen za dvoje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Februar 12, 2016 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze potvrda proizvodjaca (zastupnika) tako ce pisati,svakako je morate imati pri registraciji pa i registrovani ranije za jedno uz potvrdu se reg. za dvoje i obrnuto. Po novom zakonu moped moze biti za dvoje mada,moje licno misljenje je da to nikada ne bih dopustio ili za dvoje ali da voze sa 18 god. ipak su u pitanju deca od 16 god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1773 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Neće proći mnogo vemena do kada će narod na našoj granici da kupuje karte,dolaze kod nas,uživaju i lepo se zabavljaju dok gledaju CIRKUS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Februar 14, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Gleda se identifikaciona plocica, na kojoj pise ndm, otprilike se racuna prosek vozaca od 75 kg, znas masu vozila ako na tu masu dodas 150 kg i vidis da li se uklapa u ndm masu sa plocice, onda moze. Na mopedima na kojima ne pise ndm masa na plocici mogu da idu samo na jednog vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1093 Napisano Februar 14, 2016 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tu bi mogli da zabrane i vozača! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15065 Napisano Februar 14, 2016 moto merkat °°, 4947 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Gleda se identifikaciona plocica, na kojoj pise ndm, otprilike se racuna prosek vozaca od 75 kg, znas masu vozila ako na tu masu dodas 150 kg i vidis da li se uklapa u ndm masu sa plocice, onda moze. Na mopedima na kojima ne pise ndm masa na plocici mogu da idu samo na jednog vozaca. Mi smo imali slucaj bez ndm a na potvrdi pisalo 2 mesta za sedenje,konsultovali inspektore koji dolaze u kontrolu i oni rekose da je potvrda zakon. Bem li ga,trebalo bi prvo oni da se dogovore. Svaki region radi po svome (msm MUP) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan meni skuter registrovan za 1,drugaru bio za 2. Po cemu gledaju nemam pojma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...