nesic1 266 Napisano Februar 12, 2016 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaj taj motor i kupi drugi i polazi, kad im se smuci ili kad upadnes nekom u oci ili im prosto zafali mesecni budzet za kazne naci ce te ne brini, kad organizuju raciju mozes da bezis koliko hoces Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 12, 2016 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kukaš kako inspekturu gledaju kroz prste zato što vozi bez kacige a na početku si napisao kako su ti preko veze stornirali kaznu...e živote pokvareni džojstiku. Šalim se malo ne zameri,u suštini što reče kolega gore ta vremena za vozanju bez dozvole su prošla a ti ako si baš uporan lepo motor u auto pikolicu/kombi i pravac van naseljenog mesta gde nema pandura,izdivljaš se pa tako isto nazad,drugog rešenja mislim da nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo jebote? Kakve su ovo retardirane teme? Gde su moderatori? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 13, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se "ozbiljno" pristupi temi, odgovor je: kako si prosao sa 40k sa cbr-om kad je za nemanje dozvole 100k+ Vidis da ima drugare koji mu storniraju prijave ili sta vec rade, tako da je i ta verovatno pisana za nemanje kacige i sl. Meni je vrh kontradiktornosti to kukanje ko ima povlastice, a ko ne, a lik na istu foru, sto neko rece, izbegava da polaze, prijave se bacaju u kantu i sl. Paradigma naseg naroda je ovaj primer, svi muvaju, ja sam nevinasce, ali i ja gledam da smuljam sto mogu vise, a onda i prvi i drugi kukaju Vrsnjaku, ti ako si otac 2 dece, cestitam, ali znas kako, ako se vec nesto radi, bolje raditi do kraja kako treba ili ne raditi uopste. Ako vec imas decu, sjajnim primerima si krenuo. Ovo za cross i sumu te kapiram i imas u ZoBS-u kategorizaciju puta tj. kada je saobracajna nadlezna, na njivi ili u sumu kada vozis cross to nije put na kojem mogu da te drkaju za registraciju, dozvolu i sl., sto rece neko, jedino ako im je bas dosadno, malo mesto, ti im bezis ili se kurcis, onda si im svakodnevni dezert posle bureka. Ako se ozbiljno pristupi temi, odgovor je: Ovo je neka zajebancija, lik je troll Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Februar 13, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ni po šumi ne može da se vozi bez papira. Možda ne treba dozvola, ali papire od motora moraš da imaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako vas klinac vozi... Vozi bez vozacke i papira, ima veze da sredjuje kazne, roditelji ce ga izbaciti iz kuce zbog motora, otac je dvoje dece... Znam da mladje generacije ne citaju knjige, cast izuzecima, ali mi stariji znamo za barona Minhauzena. Sad imamo cast da ga vidimo i na forumu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Au sta procitah ovde.... Kao sto rece vec neko od kolega, tvoji postovi u ovoj temi idu iz apsurda u apsurd. Vozis bez dozvole, preko veze sredjujes da ti ne naplate kaznu, 40.000 u placenim kaznama ti nije dovoljno da skontas sta treba da uradis... ne znam sta trazis ovde onda, da ti neko da moralnu ili pravnu podrsku za konstantno krsenje zakona? ne razumem... voleo bih samo da znam na koji nacin tvoj mozak funkcionise, bez uvrede. meni nije logicno da neko sa dvoje dece ovako razmislja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Februar 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Je l' da katančimo ili ćemo još malo da se zezamo sa g. Maštovitim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 13, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Je l' da katančimo ili ćemo još malo da se zezamo sa g. Maštovitim? Kiša napolju, dosadno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5936 Napisano Februar 13, 2016 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ne treba vredjati nikoga. Covek mozda laze, mozda ne laze, necu u to ulaziti. Mozda ima novaca da placa sve te kazne, njegova stvar ako moze. Meni je problem sto covek trazi savet kako da nastavi da krsi zakon, sto nesto bas sumnjam da bilo ko podrzava na ovom forumu. @Strajder89 druze moj savet ti je da se manes te rabote koju cinis godinama, polozi kao sav normalan svet i neces imati problema nikad ni sa policijom ni sa osudama ozbiljnijih clanova bajkerske zajednice. Kao sto rece VeljkoM, trazio si savet, video si reakcije, znaci radis nesto pogresno i dobio si savet sta bi bilo bolje da uradis. Neces ovde nikada dobiti los savet. Kritiku ces dobiti samo ako radis nesto pogresno. Nemoj da se ljutis i uradi pravu stvar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Februar 13, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ako sam razumeo, ti ne polazes, jer ne mozes da sredis papire za motor. E pa polozi, koliko god da to sada kosta, resio si pitanje koje se resava samo na taj nacin. Drugi problem, motor, je lakse resiv - prodaj taj, kupi drugi sa papirima, ili vec nesto drugo. Ne moze vecenedostatak papira za motor da ti bude opravdanje za nepolaganje za A kategoriju? Sto se " klupskih papira" tice, koliko znam, ni jedan zakon ih ne poznaje i mislim da to nista ne resava. Ukoliko gresim, molio bih nekog kolegu da objasni o cemu se radi? Poslato sa G7-L01 uz pomoć Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan slicno je i meni bilo... ali u 15 godina ali osecaj kad se vozim ceo dan oko stanice mupa jer sam polozio i ne mogu mi nista... neprocenjivo! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Februar 13, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan osim ako im ne bude sumnjivo zasto se vrtis oko policijske stanice stalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strajder89 21 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda CBR 600rr Prijavi odgovor kao problematičan Znaci hvala vam svima,ali ne na vredjanju,tj ustvari to i nije vredjanje,samo negativno-pozitivni komentari,da ucinim ono sto valja...Uopste se nisam naljutio sve sto ste napisali ovde,ali znate sta mi je najgore...Digao sam kredit za ovaj motor,i zao mi je da ga prodam posle 2 meseca... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ti,legendo, imas stvarno ozbiljan problem.Zaduzio si se da kupis motor bez papira????????CAR 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Inace moja supruga radi u prekrsajnom sudu,slicnih slucajeva imaju na tone,na kraju svi oni lepo poloze i voze kao svi normalni ljudi(naravno posle jedno 200k placenih kazni i jedno 15-30 dana zatvora jer nemaju vise para) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad znamo ko tebi stornira kazne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidis sta vozim,znas da nema sta da se stornira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Februar 13, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan sarkastican sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Znam al mozda neko cita pa nesto i nauci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strajder89 21 Napisano Februar 13, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda CBR 600rr Prijavi odgovor kao problematičan Znaci slobodno zakljucajte temu,ovo je otislo predaleko...od "ZANIMA ME " ovo je otislo u,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 13, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Imaj ti slobodu koliku hoces ali propisi se moraju postovati..................ili ne moraju................. a ti biraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...