ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 9, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome do sada - odgovara mi Tekija kao mesto za klopu, kod Joce onda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi utiske kad se vratite i mene zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 7/24/2022 at 12:01 PM, ПИпезос said: Скоро целу тему прочитах и после кроз претрагу прођох али не наиђох нигде на "Кафану код ЛОЈА" на путу је од Ужица ка Златибору, после Мачката а непосредно испред где се пут одваја за Кремну и Вишеград. Сјајна кафана, неизбежна комплет лепиња, по мени лично не заостаје за Шуљагом у Ужицу а не морам да се улазим у само Ужице ако ми је до комплет лепиње, а ту су наравно и јагњећа и свињска печења, одличан роштиљ и нема шта да усфали од специјалитета тог краја а малопре пронађох податак да су 01.06.2022 прославили 40 година постојања. Нема шансе да се омаши, баш је видно обележена ! Pre par dana bio u tom kraju,zadnji put kad sam jeo kod njih nije mi leglo.Svratim kod Banje,Mackat cini mi se,skoro nisam takvu jagnjetinu jeo(to izgleda kako se gde naleti).Ali za mene i dalje kod Duce u Veterniku reper za jagnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1222 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Kafana "kod Belog" na ulazu u Banju Vrujci, zaista savršeno pečenje svaki put. Lokacija je uz put, ali u pozadini kafane je lep pogled sa terase. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8001 Napisano Septembar 11, 2022 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Što ne napisa ranije!? Danas prolazim oko 15:30h pored, gladan, u povratku sa Rudnika za NS. Gledam: pun parking kola (i terasa ljudi) i mislim se ovde klopa mora da valja čim je tako posećeno. Ali žurio sam kući na košarku, a bolje da nisam kako su odigrali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 646 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, DraganNS said: Što ne napisa ranije!? Danas prolazim oko 15:30h pored, gladan, u povratku sa Rudnika za NS. Gledam: pun parking kola (i terasa ljudi) i mislim se ovde klopa mora da valja čim je tako posećeno. Ali žurio sam kući na košarku, a bolje da nisam kako su odigrali. Pa kad zuris 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana bio u tom kraju,zadnji put kad sam jeo kod njih nije mi leglo.Svratim kod Banje,Mackat cini mi se,skoro nisam takvu jagnjetinu jeo(to izgleda kako se gde naleti).Ali za mene i dalje kod Duce u Veterniku reper za jagnjeIdi u Jablanicu (BIH), prvu ljubav ćeš zaboraviti, a kamoli Duću Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1756 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Potvrda za hotel Royal Putnik / VranjeKlopa ukusna, cene sasvim ok!Žao mi što nismo u nekoj tipičnoj Vranjanskoj kafani, zvali smo Gradsku meanu par puta da rez.sto jer sam načuo da se kod njih treba najaviti zbog mesta, nije mi se niko javio i odlučismo se za RoyalPreporuka za klopu po povratku iz Grecije!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Josanicka banja kafana Velez, preporuke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Klopao juče u Miročkoj dolini posle Donjeg Milanovca. Ne bih ponovio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2513 Napisano Septembar 14, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.9.2022. at 17:44, zec je napisao: Napisi utiske kad se vratite i mene zanima. Svratili kod Joce krofne. Probali predjelo - grilovani sir, glavno jelo vlaški ćevap i svinjski file u nekom sosu + salata. Klopa dobra, porcije solidne i sve zalili tamjanikom. Cena povoljna u odnosu na Beograd. Zadovoljni nastavili ka Rumuniji. Navratiću ponovo kad budem u prolazu. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7093 Napisano Septembar 15, 2022 Drug član, 2976 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2022 at 7:39 AM, nafetS said: Idi u Jablanicu (BIH), prvu ljubav ćeš zaboraviti, a kamoli Duću Shared album - Stefan Djordjevic - Google Photos PHOTOS.APP.GOO.GL Sent from my M2002J9G using Tapatalk To je van konkurencije. Inače, meni je Trojka bolja od Duće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan To je i ona rekla 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1756 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Etno kafanica "BRVNARA" KraljevoKlopa FULL, cene normalne i pristupačne, osoblje za 10+Sve pohvale i preporuke za doći!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre jedno 3-4 godine. I tad je bilo odlično. Bila je i uzivo muzika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1756 Napisano Octobar 2, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Bio pre jedno 3-4 godine. I tad je bilo odlično. Bila je i uzivo muzika. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk ProDa! Ima i muzika na uvcekontrabas, gitara i dal videh harmoniku.Ima dosta mesta, reporuka za rezervaciju mesta, ukoliko iko ima nameru da dolazi a nije blizu, pogotovo vikendom, tada je baš posećeno zbog odlične klope, ambijenta i usluge. Prelepa bašta, poluotvorene bašte, zatvoreni prostor, galerija. Stvarno TOP sve!Послато са SM-S901B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Octobar 3, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Milion puta sam prosao pored kafane Kod Loja,svratih pre neki dan nakon citanja ove teme. Hrana je stigla svemirskom brzinom i sve dobro se tu zavrsava. Nisam zadovoljan niti hranom niti konobarom. Jagnjetine nije bilo sveze pecene,jeo sam dimnjeni vrat po preporuci konobara. Lose,zilavo,pomfrit hladan,krastavac u šopskoj gorak,umesto obicne vode doneo mi kiselu,umesto toplog mleka u kafi dobio sam hladno.... Od mene toliko,necu ponoviti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Octobar 3, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom zemuncem, bio, probao, ako volite obimno i jeftino onda moze, ako volite da pojedete kvalitetno, onda preskocite Loja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4490 Napisano Octobar 3, 2022 Drug član, 968 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Svratio juče u Lovački dom na izlazu iz Valjeva. Mesto puno, a konobari trče (bukvalno). Zadovoljan uslugom, kao i klopom. Pošto divljač nisam jeo jedno 20 godina reših da se častim medaljonima. Ne znaš dal je lepše ono meko meso ili sos. Topla preporuka za medaljone. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Octobar 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kafane su danas postale navlake za budale, sranje kroz gusto granje...bolje jesti u nekom fast food grilu ili pekari nego u sranje kafanama...Ove godine pogotovu sa nacifranim cenama a smanjenim kvalitetom... Promenio Octobar 4, 2022 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Octobar 3, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne slazem se ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8399 Napisano Octobar 4, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @zemunac72 i @pajche to vam je ono kad pogledat na bilo kom sajtu ocene bilo čega, pa ukupna ocena npr. 4.8, ali ima i "jedinica" - ako je ogromna većina zadovoljna, znači da ste ipak vi baksuzi Ja sam jednom seo i jeo, i bio baš, baš, zadovoljan, pri tome, meni je za svaku kafanu prvo kvalitet/ukus hrane bitan. U svemu drugom možemo da tražimo kompromis. Tastu sam dva puta donosio jagnjetinu odatle, i ostaje da mu donosimo i dalje kad nam je uspute (ja nisam merodavan za jagnjetinu, pa ne znam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 99 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan moguce, moguce, ukusi su razliciti, neko voli da gleda u Sunce, neko u jagnje. Uvek sam za to da se svaka kafana proba, pa lako cemo se vratiti ili necemo u nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Octobar 4, 2022 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti,i macka sebi liže guzicu ...hahahha Uzivajte vi u klopi kod Loja,ja cu kod Brana u Čačku i kod Baje na mackatu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5541 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mačka barem liže svoju guzicu... Ko zna čije guzice moraju da ližu Brana i Baja da ih niko ne dira... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...