Ssone 76 Napisano Septembar 21, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Septembar 22, 2019 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Molim preporuku za Beograd stari grad - centar i bliza okolina. Bit cu u novembru 3-4 dana sa suprugom, odmor posle godisnjeg pa me zanima od svega po malo. Sta ne propustiti, gdje jesti i tako da upotpunim vrijeme ??? HVALA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ssone 76 Napisano Septembar 22, 2019 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: BGD Dorcol Motocikl: piaggio beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Stara Hercegovina. Odlicna klopa, pristupacne cene, imaju svakodnevno sve od onih pravih jela, iz davno zaboravljenih vremena.. Skembici, butkice u kiselom kupusu, svinjska rebarca (po meni su malo vise suvlja, ali ima ko to voli) ribic u kajmaku.. Pivo na tocenje, niksicko. Odlicna klopa, nema promasaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 4, 2019 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da saopstim moto javnosti , prosli mjesec putovali kroz Srbiju tri druga i ja i cijeli dan bili gladni da bi skrenuli na moj nagovor na "cuvene" cevape u NP kod Jonuza. Tasko razocaranje , sam cevap je ok ali sve bas sve ostalo katastrofa. Bilo je 37-38 stepeni, pice upola hladno, sve sto smo trazili odgovor je nemamo, ne drzimo.Usluga nula, racun povisok napisan lijevo nogom . KATASTROFA NIKAD VISE!!! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar.v 17 Napisano Octobar 4, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: prodat :( Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li je bilo na prethodnim stranama, ali kad se vec pominju rebaraca, preporuke za Drvo Javorovo u Kneginje Zorke, relativno blizu centra, od slavije 300m. Sto se tice cevapa, dobri su u cevabdzinici Goja u Ljubickoj ulici, na samom iskljucenju sa autoputa na Dusanovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 5, 2019 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumijem zasto bih nesto trpio, nije vrijedan ni izgubljenog vremena. Cevap je dobar ali nije jedini na svijetu, takvih ima u Bosni kiliko hoces... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Meni su svi iz NP preporucili kod Sukra i bas su dobri bili kad sam isao prosle god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8964 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 1897 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A o čemu se zapravo radi, šta može da te sačeka kad ideš po ćevap?Sent from my SM-N950F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Octobar 6, 2019 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja sa kolegama sad u nedelju. Blago receno - uzas! Cevapi prepeceni, flambirani, racuna, naravno, nema... Kod Mende stotinak metara nize je mnogo bolje ali im nesto blokirali ulicu pa zakatancili... Sad bio kod Jonuza i nikad vise. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano Octobar 6, 2019 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan OK, dva losa iskustva. Ja sam bio pre 4 godine... Da mu stavim upitnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Octobar 6, 2019 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ja isto nemam dobrih reči za Jonuza, bio jednom i nikad više. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bocca_bastard 6872 Napisano Octobar 6, 2019 I didn't start the fire, 6098 postova Lokacija: NBG Motocikl: Biffer 1L, Kliks 0.65L Prijavi odgovor kao problematičan OK, Jonuz je dobio upitnik i ofarban je u crveno kao i Kurta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Octobar 8, 2019 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan On 10/5/2019 at 6:11 PM, Zeleni 65 said: Ne razumijem zasto bih nesto trpio, nije vrijedan ni izgubljenog vremena. Cevap je dobar ali nije jedini na svijetu, takvih ima u Bosni koliko hoces... On 10/5/2019 at 6:11 PM, Zeleni 65 said: Ne razumijem zasto bih nesto trpio, nije vrijedan ni izgubljenog vremena. Cevap je dobar ali nije jedini na svijetu, takvih ima u Bosni koliko hoces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam samo jednom svratio kod Jonuza i to pre 3-4 godine i tada sam još rekao nikad više. Totalno razočarenje. Sa druge strane jako lepo mi je bilo u kafani, tj više brzoj hrani "Sidro". Mantije fenomenalne, roštilj korektan skroz. Poslednjih par puta, kada nas je put naveo u NP, uvek jeli u Sidru. Inače, moram da pomenem jednu beogradsku kafanu, tj restoran... Nije baš drumka kafana, a nije baš ni kafana više restoran, a i verovatno većina beogradskih kolega zna za nju. Odavno nisam jeo bolji roštilj. Njihov specijalitet je punjena bela vešalica. U tom ovalu pored vešalice koja je inače za 4 osobe, je bila jedna ogromna kobasica, možda 10ak ćevapa, kao neki isečeni biftek i punjeni uštipci. Sve super, ali bela vešalica što je bila dobraaaa, odavno neko bolje meso nisam jeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1811 Napisano Octobar 8, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jos reci koji je to restoran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Octobar 8, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan O Bože sačuvaj, kako preskočih Restoran Đerdan, Jelene Mioč 1. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Octobar 8, 2019 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Fast food 107 u Ratka Mitrovića, drži kolega bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3101 Napisano Octobar 9, 2019 Drug član, 1061 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Lokal u kome se ćevapi služe u tanjiru VAN lepine (uz to što je po slici lepina presuva), je smiješno nazvati ćevabdžinicom, a kamoli legendarnom... Kako npr izgleda porcija ćevapa: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5545 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Za ljubitelje pečenja evo informacija gde se na periferiji Novog Sada (6 km od centra) može pojesti odlična jagnjetina. Preporuka je restoran KOD DUĆE u Veterniku. Njihova fb stranica: https://www.facebook.com/UR-KOD-DUĆE-1930065413886259/ Što se tiče prasećeg pečenja još bolje je u pečenjari PARDIJA (još 2 km dalje u pravcu B. Palanke). Njihova fb stranicu. https://sr-rs.facebook.com/RestoranPardija Ne poznajem nijednog od vlasnika tako da nije u pitanju reklamiranje prijatelja nego su naprosto pečenja kod njih uvek bila izvanredna. Oba restorana imaju natavno oba pečenja pa može i da se kombinuje, ali gore je navedeno ko je bolji za koje pečenje. Cene su korektne jer ta mesta ne spadaju u ekskluzivne restorane... PRIJATNO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Octobar 12, 2019 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, ZoraNS said: Za ljubitelje pečenja evo informacija gde se na periferiji Novog Sada (6 km od centra) može pojesti odlična jagnjetina. Preporuka je restoran KOD DUĆE u Veterniku. Njihova fb stranica: https://www.facebook.com/UR-KOD-DUĆE-1930065413886259/ Što se tiče prasećeg pečenja još bolje je u pečenjari PARDIJA (još 2 km dalje u pravcu B. Palanke). Njihova fb stranicu. https://sr-rs.facebook.com/RestoranPardija Ne poznajem nijednog od vlasnika tako da nije u pitanju reklamiranje prijatelja nego su naprosto pečenja kod njih uvek bila izvanredna. Oba restorana imaju natavno oba pečenja pa može i da se kombinuje, ali gore je navedeno ko je bolji za koje pečenje. Cene su korektne jer ta mesta ne spadaju u ekskluzivne restorane... PRIJATNO! A ona skockana prasetina, to ima samo u NS mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1811 Napisano Octobar 14, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan I u Arandjelovcu,restoran Mali Hrast...po mom misljenju,najbolje prasece pecenje koje se moze naci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2356 Napisano Octobar 14, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Vaske4s dobrodosao u klub! Inace,na 3 mesta je po meni vrhunsko pecenje u Arandjelovcu,Mali hrast,Orahov hlad,i kod Postara! Ima na forumu jos kolega iz Arandjelovca pa mogu da potvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2580 Napisano Octobar 14, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2642 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U Malom hrastu uvek frka za mesto ako nas više navrati, sad se prebacili u Orahov hlad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1811 Napisano Octobar 15, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, lestra je napisao: @Vaske4s dobrodosao u klub! Inace,na 3 mesta je po meni vrhunsko pecenje u Arandjelovcu,Mali hrast,Orahov hlad,i kod Postara! Ima na forumu jos kolega iz Arandjelovca pa mogu da potvrde. Za Postara sam cuo i to mi je sledeca destinacija Pre 20 sati, ZEMZEM je napisao: U Malom hrastu uvek frka za mesto ako nas više navrati, sad se prebacili u Orahov hlad. Da,zato ne krecem tamo bez rezervacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaVi 41 Napisano Octobar 16, 2019 U prolazu, 61 postova Lokacija: Ruski Krstur Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja potvrdjujem da se slobodno moze preskociti Jonuz, bio pre dva dana. Cevapi nista posebni, a usluga katastrofa. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...